Diepte in cm

tot

Prijs

tot

Maximale levertijd
Hoogte in cm

tot

Hoogte fontein/wastafel in cm

tot

Badkamermeubel met glazen wastafel

Ben je opzoek naar een badkamermeubel met een glanzende wastafel? Dan is de badkamermeubel met een glazen wastafel zeer geschikt. Deze badkamermeubel is wat betreft kleur, afmeting en het soort spiegel of spiegelkast naar jouw smaak in te delen. De glazen wastafel heeft naast de glanzende uitstraling ook een moderne en strakke look zodat deze zich in elke badkamer kan vormgeven.

Let op: de afbeeldingen kunnen afwijken. We hebben helaas niet van elke uitvoering een passende afbeelding. Onderstaande artikelen zijn wel degelijk met een glazen wastafel verkrijgbaar. Bekijk de producten voor meer informatie en opties.

...

Lees meer informatie en advies over Badmeubel met glazen wastafel

Advies over Badmeubel met glazen wastafel

Badmeubel met wastafel van glas afmetingen

De badkamermeubels met een glazen wastafel zijn leverbaar in verschillende afmetingen. Zo zijn er verschillen in de breedte- en dieptematen. Bij badkamerXXL kunnen de wastafelmeubels met een glazen wastafel een breedte hebben van 60, 80, 100, 120 of 160 cm. De dieptematen zijn bij deze badkamermeubels diepe modellen. In dit geval zijn de afmetingen namelijk 46 en 52 cm.

Badkamermeubel met glazen wastafel greeploos of met grepen?

Wanneer de badkamermeubel met glazen wastafel greeploos of met grepen wordt geleverd, is afhankelijk van het merk. De merken kunnen we onderverdelen naar Blinq en Thebalux. Bij het merk Blinq beschikken de badkamermeubels met glazen wastafel niet over grepen, deze badkamermeubels zijn greeploos. Doordat deze badkamermeubels greeploos zijn, is de gehele onderkast in de kleur waar jij voor kiest.

Bij het merk Thebalux hangt de levering van greeploos of met grepen af van de serie badkamermeubel met glazen wastafel. De serie Thebalux Frozen wordt net als bij Blinq geleverd zonder grepen. De andere serie, Thebalux Nuance, kan geleverd worden met de Beat opbouwgrepen, Cosma opbouwgrepen of greeploos. Het verschil tussen Beat en Cosma is dat de Beat opbouwgrepen in het midden van de lade zijn bevestigd en de Cosma opbouwgrepen aan de bovenkant. Bij deze badkamermeubel serie kan greeploos over verschillende greeplijsten beschikken. De greeplijsten waar je uit kan kiezen zijn een aluminium greeplijst, een aluminium greeplijst met LED verlichting, een zwarte greeplijst en een witte greeplijst.  

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen