Bewonen assortiment

Badkamermeubel met granieten wastafel

De badkamermeubels met een granieten wastafel beschikken over een strakke en nat... Lees meer

De badkamermeubels met een granieten wastafel beschikken over een strakke en natuurlijke uitstraling. Door de verschillende soorten en maten is elke badkamermeubel met een granieten wastafel zo vorm te geven dat deze perfect past bij de stijl van jouw badkamer.

Let op: de afbeeldingen kunnen afwijken. We hebben helaas niet van elke uitvoering een passende afbeelding. Onderstaande artikelen zijn wel degelijk met een granieten wastafel verkrijgbaar. Bekijk de producten voor meer informatie en opties.

Lees meer informatie en advies over badkamermeubel granieten wastafel

catId-1990;type-category-productlist;granieten-wastafel;sku-27992;sku-27980;sku-27983;sku-27984;sku-28121;sku-27978;sku-27956;sku-27996;sku-28108;sku-27831;sku-28134

Wat is een granieten wastafel en wat zijn de voor- en nadelen?

Een granieten wastafel heeft onder andere luxe als kenmerk. Elke granieten wastafel heeft een unieke uitstraling en een hard materiaal doordat granieten een natuursteen is. De voordelen van een granieten wastafel komen redelijk overeen met een badkamermeubel met een composiet wastafel. De voordelen zijn:

  • Krasbestendig
  • Slijtvast
  • Hittebestendig

Tegenover de voordelen van de luxe natuursteen zijn er ook enkele nadelen. Zo kan vocht vrij snel de wastafel binnendringen, ook wel poriën genoemd. Het gevolg van poriën is dat de wastafel beschadigd kan raken. Een granieten wastafel heeft hierom dus ook regelmatig onderhoud nodig zodat het materiaal de luxe uitstraling kan tonen.

Handige snufjes van een badkamermeubel met granieten wastafel

Bij BadkamerXXL wordt de badkamermeubel met granieten wastafel geleverd inclusief een aantal handige snufjes. Allereerst is de onderkast gemaakt van MDF. Dit is een soort hout van hoogwaardige kwaliteit. Verder bestaan de verschillende badkamermeubels uit verlichting die voor een mooie sfeer en een luxe comfort zorgen. De laden van de badkamermeubel beschikken over softclose. Dit is een sluitvertraging aan het einde, wanneer de la bijna dicht is. Tot slot is elke badkamermeubel met granieten wastafel voorzien van 10 jaar garantie.

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding