Prijs

tot

Maximale levertijd

Sphinx badkamermeubels & badmeubels

Een Sphinx badmeubel is dé eyecatcher van de badkamer. Het is daarom belangrijk dat je een badmeubel kiest die bij jou én de badkamer past. Sphinx heeft veel badkamermeubels in verschillende afmetingen en verschillende materialen. Het is ook mogelijk om een complete badmeubel te bestellen. Naast het nemen van een Sphinx badkamermeubel is het ook nog mogelijk om andere kasten aan de meubel toe te voegen. Denk hierbij aan kolom- en zijkasten.

...

Lees meer informatie en advies over Sphinx badkamermeubel

173 Artikelen
Filters

Advies over Sphinx badkamermeubel

Sphinx badmeubel: met of zonder kraangaten?

Voor een badkamermeubel gebruik je altijd wastafelkranen. Het is afhankelijk van het aantal kraangaten en of de wastafel uberhaupt van kraangaten is voorzien. Bij een badkamermeubel met kraangat worden opbouw wastafelkranen gebruikt. Hierbij kun je kiezen uit een wastafelkraan met lage of hoge uitloop. Heeft het badkamermeubel geen kraangaten? Dan wordt gebruik gemaakt van verhoogde wastafelkranen of inbouw wastafelkranen (meest toegepast).

Eigenschappen opbouwkranen

  • Basic uitstraling
  • Voordeliger in aanschaf
  • Eenvoudiger te monteren 

Eigenschappen inbouwkranen

  • Luxere uitstraling
  • Duurder in aanschaf
  • Meer werk met monteren 

Sphinx badkamermeubel combineren met een waskom?

Het wordt tegenwoordig steeds populairder om een badmeubel te combineren met een opzet waskom. Een opzetwaskom wordt op het afdekblad van het meubel geplaatst. Wanneer je kiest voor een opzet wastafel dien je ook inbouwkranen te gebruiken. Door inbouwkranen toe te voegen krijgt het meubel een unieke en exclusieve uitstraling. 

Welke toebehoren heb ik nodig bij een Sphinx wastafelmeubel?

Naast het nemen van een meubel en een wastafel heb je ook nog een aantal toebehoren nodig om het meubel compleet te maken.

  • Een wastafelplug: met een wastafelplug kun je het afvoergaat dicht maken, zodat je water in de wastafel kunt laten staan.
  • Een sifon: er is een sifon nodig om het water af te voeren. Wanner je kiest voor een Sphinx badkamermeubel is het verstandig om een ruimtebesparende meubelsifon te nemen.
  • Een spiegel: een spiegel is niet noodzakelijk bij het nemen van een Sphinx badmeubel, maar zal je badkamer wel een unieke uitstraling geven.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen