Mozaïek tegels

Mozaïek tegels zijn tegels die bestaan uit een verzameling van kleine steen... Lees meer

Mozaïek tegels zijn tegels die bestaan uit een verzameling van kleine steentjes en scherven. Mozaïek tegels worden vaak gebruikt om een bepaald gedeelte van een wand de accentueren. Of om een complete wand een andere uitstraling te geven.

Het idee van mozaïek tegels is al eeuwen oud. Zo werd bijvoorbeeld in de Romeinse tijd al veel kleurrijke steentjes gebruikt om bepaalde patronen op wanden af te beelden. Ook tegenwoordig wordt mozaïek nog veel toegepast. Zo wordt het vaak in een badkamer of toiletruimte gebruikt, maar ook steeds vaker op een achterwand van een keuken.

Badkamertegels kast in onze showroom

Bij ons koop je de mozaïek tegels omdat we:

  • alles op voorraad hebben
  • vrijwel elke mozaïek tegels in onze showroom hebben
  • alle mozaïek tegels gratis verzenden vanaf een bedrag van € 150
  • enkel mozaïek tegels van goede kwaliteit hebben
  • de mozaïek tegels leuk geprijsd hebben

 

Lees meer informatie en advies over mozaïek tegels

catId-1054;type-category-productlist;mozaiek-tegels;sku-1323117;sku-1324133;sku-1324134;sku-1323116;sku-1324130;sku-1323115;sku-1323114;sku-1323107

Hoe wordt een mozaïektegel geleverd?

Een mozaiektegel wordt standaard per stuk geleverd. De steentjes zijn op een net geplakt en deze zijn flexibel naar eigen vorm aan te passen.

Mozaïek tegels voor de badkamer

Met mozaiek tegels geef je je badkamer een luxe design uitstraling. Zo kun je blauwe mozaïektegels gebruiken voor een frisse look, of donkere mozaïektegels voor een robuuste look. Onze mozaïek tegels zijn prima te combineren met onze andere badkamertegels.

Mozaiektegels worden ook vaak voor een toilet (of toiletruimte) gebruikt. Hier wordt bijvoorbeeld de voorzetwand van een inbouwreservoir betegelt met kleine kiezelsteentjes.

Mozaiek tegels voor de keuken

Ook in de keuken wordt mozaïek toegepast. Bijvoorbeeld bij het gedeelte wat tussen het aanrechtblad en de bovenkasten zit. Vaak wordt een bepaald gedeelte, bijvoorbeeld achter het fornuis, voorzien van mozaiek. Ook kun je de volledige achterwand van mozaïek tegels voorzien. Naast mozaïek worden tegelstroken of steenstrips ook vaak gebruikt.

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding