Gerectificeerd
Prijs

tot

Maximale levertijd

Vloertegels

Op zoek naar goedkope & mooie vloertegels voor je woonkamer, badkamer of toiletruimte? Ons assortiment bestaat uit een geselecteert assortiment populaire vloertegels van verschillende afmetingen en kleuren. Onze keramische vloertegels worden gemaakt van hoogwaardig Porcellanato. Dit is een soort keramisch materiaal, alleen deze wordt op een nog hogere druk en temperatuur gebakken als de standaard keramische tegels. Hierdoor is de kwaliteit hoger en kunnen de tegels lang mee zonder dat je vormen van slijtage zult zien.

...

Lees meer informatie en advies over Vloertegels

182 Artikelen
Filters

Advies over Vloertegels

Vloertegels voor je woonkamer, badkamer of keuken

Onze vloertegels zijn geschikt voor alles ruimtes in een huis. Ze worden dan ook vaak in de woonkamer, gang, badkamer of toilet toegepast. Aangezien onze core business badkamer & sanitair is verkopen we veel tegels voor in de badkamer of toiletruimte. Maar deze tegels zijn prima geschikt voor de woonkamer, of waar je ook wilt.

Ook voor koude ruimtes?

Vrijwel al onze vloertegels zijn vorstbestendig en zijn dus ook prima te gebruiken voor je bijkeuken of garage.

Prijsverschil tussen tegels op de markt

Wanneer je op internet op zoek gaat naar vloertegels zul je er achter komen dat er veel aanbieders zijn met elk zijn assortiment. Er zijn veel verschillende tegels op de markt met elk zijn eigen prijsklasses. Wil je echt zo goedkoop mogelijk? Dan zul je waarschijnlijk niet bij ons uit komen. Er zijn partijen die lagere kwaliteit tegels leveren en die prijs is vaak ook lager. Ben je op zoek naar goede kwaliteit tegels? Dan kunnen we je prima van dienst zijn.

Al onze tegels zijn zogenoemde 'white-label' tegels die we onder ons huismerk mogen verkopen. Dit zijn allemaal tegels van Villeroy & Boch, Sphinx en Mosa die we onder onze eigen naam verkopen en ze daardoor goedkoper weg kunnen zeggen.

Gerectificeerde of gekalibreerde vloertegel?

Er is in de tegelbranche veel verwarring over de termen gerectificeerd en gekalibreerd. Wat is nou het verschil of is het hetzelfde? Het antwoord is: het zijn twee verschillende termen. Hieronder leggen we de verschillen uit.

Gerectificeerde vloertegel

Een gerectificeerde vloertegel is aan de zijkanten en in de hoeken volledig haaks afgezaagd, waardoor je scherpe hoeken en randen krijgt. Hierdoor kun je de vloertegels dichter op elkaar zetten, waardoor je een mooie smalle voeg kunt gebruiken. We adviseren wel altijd een minimale voegbreedte van 2 mm.

Gekalibreerde vloertegel

Als we het over gekalibreerde vloertegels hebben, bedoelen we dat alle vloertegels van een pakket op exact dezelfde dikte gezaagd zijn. Hierdoor zijn alle tegels even dik. Dit is vaak het geval bij natuurstenen tegels.

Populair: antraciet of grijze vloertegels

Ieder zijn eigen smaak natuurlijk en we hebben voor ieder wat wils. Maar als we het hebben over populaire tegels dan komen we toch wel bij de antraciet en grijze vloertegels.

Populaire afmetingen

Wanneer je naar kleuren zoals antraciet en grijs gaat kijken dan worden vloertegels vaak op de wand gebruikt. Populaire afmetingen van dit soort vloertegels zijn:

  • 30 x 30 cm
  • 30 x 60 cm
  • 60 x 60 cm

 

Keramische vloertegels, of toch natuursteen?

Ons assortiment bestaat uit keramische tegels van Porcellanato. Porcellanato is een vorm van keramiek en is een mengsel van klei, zand, smeltmiddelen en kleurstoffen. Porcellanato is de nieuwe manier van tegels bakken. Deze vloertegels worden namelijk op een hogere druk en hogere temperatuur gebakken. hierdoor krijgt de tegel een grote hardheid en zeer lage vochtopname. Hierdoor hoeft de vloertegel niet meer een extra glazuurlaag te bevatten.

Op aanvraag kunnen we ook natuurstenen vloertegels leveren. Natuurstenen tegels komen rechtstreeks uit de natuur en worden vervolgens in de fabriek op maat gesneden. Voor een unieke en luxe uitstraling zijn deze tegels uitermate geschikt. 

Bekijk en voel onze vloertegels in onze showroom

In onze showroom hebben we een grote tegelkast met meer dan 60 verschillende vloertegels en wandtegels. Hier kun je de badkamertegels bekijken, voelen en hier wordt je door onze medewerker geadviseerd. Kom gerust langs in onze showroom in Groningen.

Vloertegels besteld, maar heb je een doos over?

Het is van tevoren belangrijk dat je goed weet hoeveel m2 je aan tegels nodig hebt. In verband met kleurverschillen is het namelijk belangrijlk dat je genoeg vloertegels bestelt. Het kan zijn dat bij een volgende levering de kleurtinten net iets gewijzigd zijn.

Daarnaast wordt er gemiddeld met 10% snijverlies rekening gehouden. Neem dit mee in je berekening. Heb je een doos of een halve doos over? Dan adviseren we altijd om deze te houden zodat je eventueel later altijd nog een beschadigde tegel kunt vervangen. Elke consument heeft natuurlijk retourrecht, bij ons ook. Bij ons is dat zelfs 30 dagen. Wil je tegels retourneren? Neem dan even contact met ons op om dit in goede banen te leiden.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen