Gerectificeerd
Prijs

tot

Maximale levertijd

Wandtegels

Op zoek naar wandtegels voor je toilet, badkamer of keuken? Ons assortiment bestaat uit een gevarieerd assortiment wandtegels van verschillende kleuren en afmetingen. Zo kom je hier de populaire witte wandtegels tegen, maar ook mooie mozaiek tegels. Wat steeds vaker voor komt is dat je grote vloertegels als wandtegels gebruikt. Hierdoor krijg je een 30x30, 30x60 of zelfs een 60x60 tegel aan de wand. Door het gebruik van grote tegels lijkt je toiletruimte of badkamer groter.

...

Lees meer informatie en advies over Wandtegels

270 Artikelen
Filters

Advies over Wandtegels

Gebruik grote vloertegels als wandtegels

Zoals hierboven eerder vermeld is het helemaal volgens de laatste trends om een grote vloertegel als wandtegel te gebruiken. Schaam je niet om een grote 60x60 tegel op de wand te plakken, wand

Let op: maak gebruik van de juiste lijm

Waar je wel goed op moet letten is dat je goed bevestigingsmateriaal nodig hebt. Grote zware tegels blijven namelijk niet zitten met goedkope en standaard poederlijm. Neem hiervoor contact met ons op of met je tegelzetter.

Wandtegels voor het toilet

Heb je een kleine toiletruimte? Dan adviseren we juist om grote vloertegels en/of wandtegels toe te passen. Hierdoor lijkt je toilet groter. Daarnaast geeft zo'n grote tegel een prachtige uitstraling. 

Wandtegels voor de keuken

Ook in de keuken kunnen wandtegels gebruikt om je keuken net even meer uitstraling te geven. Hier kun je de witte wandtegel voor gebruiken, maar mozaïek tegels worden ook vaak in de keuken toegepast. Ook kun je tegelstroken of steenstrips toepassen om het een luxe uitstraling te geven.

Populaire wandtegel afmetingen

Van de witte wandtegel zijn de volgende afmetingen populair:

  • witte wandtegel 25 x 40 cm
  • witte wandtegel 25 x 50 cm
  • witte wandtegel 30 x 60 cm 

Wanneer je naar kleuren zoals antraciet en grijs gaat kijken dan worden vloertegels vaak op de wand gebruikt. Populaire afmetingen van dit soort tegels zijn:

  • 30 x 30 cm
  • 30 x 60 cm
  • 60 x 60 cm  

Populair: witte wandtegels

De witte wandtegel zijn de meest verkochte wandtegels voor in het toilet of de badkamer. Zo verkopen we witte wandtegels van 25x40, 25x50 of de grotere 30x60 wandtegel. Al onze witte wandtegels zijn uit voorraad leverbaar en zijn verkrijgbaar in glans wit of mat wit.

Bekijk en voel onze tegels in onze showroom

In onze showroom hebben we een grote tegelkast met meer dan 60 verschillende vloertegels en wandtegels. Hier kun je de badkamertegels bekijken, voelen en hier wordt je door onze medewerker geadviseerd. Kom gerust langs in onze showroom in Groningen.

Wandtegels besteld, maar heb je een doos over?

Het is van tevoren belangrijk dat je goed weet hoeveel m2 je aan tegels nodig hebt. In verband met kleurverschillen is het namelijk belangrijlk dat je genoeg tegels besteld. Het kan zijn dat bij een volgende levering de kleurtinten net iets gewijzigd zijn.

Daarnaast wordt er gemiddeld met 10% snijverlies rekening gehouden. Neem dit mee in je berekening. Heb je een doos of een halve doos over? Dan adviseren we altijd om deze te houden zodat je eventueel later altijd nog een beschadigde tegel kunt vervangen. Elke consument heeft natuurlijk retourrecht, bij ons ook. Bij ons is dat zelfs 30 dagen. Wil je tegels retourneren? Neem dan even contact met ons op om dit in goede banen te leiden.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen