Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Nog even geduld, vanaf zijn we telefonisch weer bereikbaar. Tot zo.

Maandag 2e pinksterdag is onze showroom geopend!

Voor besteld, vanavond in huis*

5403 klanten geven ons een 9

30 dagen bedenktijd

  Je winkelwagen is leeg

  Voor besteld, vanavond in huis*

  5403 klanten geven ons een 9

  Voor besteld, vanavond in huis

  5403 klanten geven ons een 9

  becommerce Gecertificeerde webwinkel

  Gelukkig nieuwjaar van BadkamerXXL!

  Anneloes

  Geschreven door: Anneloes

  6 January 2020

  Gelukkig nieuwjaar van BadkamerXXL!
  Reacties


  Het afgelopen jaar was er voor ons een vol spannende, positieve ontwikkelingen en we kijken er dan ook met veel trots op terug. De grootste veranderingen die we in 2019 mochten meemaken, waren toch wel de lancering van onze nieuwe website en de verhuizing naar het nieuwe pand.

  Nieuwe pand

  De verhuizing vond plaats in februari, dus inmiddels zitten we dus alweer bijna een jaar op onze nieuwe plek. We zijn er helemaal gewend en voelen ons enorm thuis op deze inspirerende locatie.

  oudekantoor.JPG
  nieuwekantoor.jpg

  Nieuwe website

  In april 2019 ging onze nieuwe website live! De week waarin alle gegevens van onze oude website overgingen naar de nieuwe, was een hele spannende. Bij een website als de onze, met tienduizenden producten en enorme hoeveelheden content, is zoiets een gigantische onderneming. Gelukkig ging alles goed en in de negen maanden die inmiddels zijn verstreken sinds de lancering hebben we ervaren dat de nieuwe website voor zowel onszelf als onze klanten veel beter werkt.

  De oude BadkamerXXL website
  De nieuwe BadkamerXXL website

  Ons team

  Er zijn vorig jaar ook weer een aantal nieuwe medewerkers bij gekomen. Het personeel is gegroeid tot een hecht team van 18 medewerkers and counting! In september kwamen Bauke en Martijn ons team versterken op de klantenservice. Ik mocht in oktober beginnen bij de afdeling marketing en op de valreep begon Ypie eind december nog als financieel medewerker.

  Ons assortiment

  Ook ons assortiment maakte vorig jaar een aantal leuke veranderingen door. Zo namen we er onder andere een flinke selectie prachtige producten van vtwonen in op. Ook Riverdale en Brauer maakten in 2019 hun opmaak in onze webshop.

  vtwonen bij BadkamerXXL
  Riverdale bij BadkamerXXL
  Brauer bij BadkamerXXL

  Ondernemersprijs

  Wat een eer: dit jaar wonnen we de Ondernemersprijs van de gemeente Achtkarspelen in de categorie Kleinbedrijf. De jury keek naar innovatie, duurzaamheid, werkgelegenheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en betekenis voor de regio. We waren dan ook apetrots dat we deze prijs op 15 oktober tijdens een feestelijke uitreiking in ontvangst mochten nemen.

  We hopen dat 2019 jou net zoveel moois heeft gebracht en dat je volgende grote droom in 2020 uit mag komen. Van het hele team bij BadkamerXXL: gelukkig nieuwjaar!

  0 Reacties op "Gelukkig nieuwjaar van BadkamerXXL!"

  *
  *
  Productenvergelijker 0
  Openen