Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Morgenochtend vanaf zijn we telefonisch weer bereikbaar. Fijne avond.

Voor besteld, morgen in huis*

5403 klanten geven ons een 9

30 dagen bedenktijd

  Je winkelwagen is leeg

  Voor besteld, morgen in huis*

  5403 klanten geven ons een 9

  Voor besteld, morgen in huis

  5403 klanten geven ons een 9

  becommerce Gecertificeerde webwinkel

  Betalen


  Snel naar 

  iDEAL
  Creditcard
  Paypal
  AfterPay
  Overschrijving


  iDEAL


  Betaling via internetbankieren

  iDEAL is dé betaalmethode op internet waar alle grote Nederlandse banken aan meewerken. Met iDEAL kun je jouw bestelling vertrouwd, veilig en gemakkelijk afrekenen. Je rekent af in je eigen internet betaalomgeving, beschermd door de specifieke beveiligingsmethodes van jouw bank. 

  iDEAL biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden: 

   

  • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
  • iDEAL wordt ondersteund door grote Nederlandse banken
  • Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL
  • Controle en overzicht op de betaling
  • Snellere betaling en dus snellere levering van jouw bestelling

   

   

   

   

  Creditcard


  Betaling via alle bekende creditcards

  Je kunt bij ons gerust betalen met een creditcard. Dit is een betaalwijze waarmee je direct betaalt en waarbij de creditcardmaatschappij na een maand het bedrag bij jou incasseert.

   

  Betalen met creditcard is bij ons volledig veilig, omdat wij dit uitbesteden aan onze betalingsprovider Buckaroo. Ook wordt bij iedere betaling een controle uitgevoerd op mogelijke fraude. Zo heb je geen zorgen achteraf. 

  De creditcards die je kunt gebruiken zijn: 

   

  • Mastercard
  • Visa
  • V-Pay
  • eMeastro

   

  Voor deze betaalmethode vragen we geen extra toeslag.

   

   

   

  PayPal


  Betaling via PayPal

  PayPal is een online betaaldienst waarmee je aankopen op internet kunt afrekenen.

  Om een Paypal-rekening te openen, moet je je eerst bij PayPal registreren. Je kunt dan naar eigen inzicht je bankrekening en/of je creditcard koppelen aan je account. Je kunt ook geld overmaken naar je PayPal-rekening zodat je daar saldo op hebt staan, waar je vervolgens ook mee kunt betalen.

  De gemakkelijkste manier om geld toe te voegen aan je PayPal-rekening is via PayPal Opwaarderen. Dit is een officiële website van PayPal. Het geld staat binnen vijf minuten staat het geld op je PayPal-rekening.

  Wanneer je afrekent met PayPal, kun je zelf aangeven of je wilt dat het bedrag van je creditcard, je PayPal-saldo of je bankrekening wordt afgeschreven.

   

   

   

  AfterPay


  Betaling via Afterpay
  AfterPay voert voor Badkamerxxl.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone.

  In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat.

  Om je verzoek om achteraf te betalen goed te kunnen keuren, voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in de privacy statement. Mocht jouw verzoek tot betaling met AfterPay onverhoopt niet worden goedgekeurd, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode.

  Je kunt bedragen tot € 2500 bij Badkamerxxl.nl op deze manier betalen met een digitale factuur. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

  Betalen met AfterPay lukt niet
  Dit kan verschillende oorzaken hebben. Hier zijn een paar mogelijke redenen dat het niet lukt om te betalen met AfterPay: 

   

  • AfterPay voert een volledige gegevenscontrole uit. Het kan zijn dat AfterPay op grond van deze gegevens heeft besloten dat je geen gebruik kunt maken deze dienst.
  • AfterPay hanteert een maximaal bestelbedrag van € 2500. Je kunt eventueel voor een lager bedrag bestellen en de rest via een andere betaalmethode betalen.
  • Lukt het nog steeds niet? Misschien heb je nog een andere bestelling open staan in AfterPay. Betaal die eerst, dan kun je weer een nieuwe bestelling plaatsen via AfterPay.

   

  In alle gevallen kun je natuurlijk altijd nog het product betalen met een andere betaalmethode, bijvoorbeeld met iDEAL. Voor deze betaalmethode vragen we geen extra toeslag!

  Achteraf betalen als je voor meer dan € 2500 bestelt
  Wil je achteraf pas betalen, maar bestel je voor meer dan € 2500? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

   

   

   

  Overschrijving


  Bedrag overschrijven via de bank

  Kies je voor betalen met een bankoverschrijving, dan ontvang je een e-mail van Buckaroo Online Payment Services. Buckaroo verwerkt de betalingen voor Badkamerxxl.nl. In de e-mail van Buckaroo vind je een uniek betaalkenmerk die je bij jouw bankoverschrijving dient te vermelden. Zo kunnen wij de betaling koppelen aan jouw bestelling. Zodra het totaalbedrag op onze bankrekening is bijgeschreven, wordt jouw bestelling verder verwerkt.

  Productenvergelijker 0
  Openen