Breedte/diameter hoofddouche in cm

tot

Prijs

tot

Maximale levertijd
Aantal straalsoorten hoofddouche
Bediening voor aan/uit
Met hoofddouche

Stortdouche set met hoofddouche/regendouche

 

Bij Badkamerxxl heb je de keuze uit stortdouche sets in verschillende soorten en maten. Hierdoor maak je altijd de keuze voor een stortdouche set die het beste past bij jouw badkamer. Je kan kiezen voor een stortdouche in mat zwart of van het merk Grohe. Ook kun je kiezen voor een ronde of vierkante hoofddouche in verschillende breedtes.

...

Lees meer informatie en advies over Stortdouche

128 Artikelen
Filters

Advies over Stortdouche

Opbouw stortdouche sets afkomstig van verschillende merken

Doordat je bij een opbouw stortdouche set kunt kiezen uit een breed assortiment kan de keuze voor een bepaald type merk ook telkens meer een rol spelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van merken als Grohe of Hotbath? Dit zijn veel voorkomende merken met een uitstekende kwaliteit. Andere merken als Wiesbaden en Blinq, zijn iets meer toegankelijk wat betreft de prijs.

Bij het grootste gedeelte van het assortiment zijn Hansgrohe, Hotbath en Grohe de leverancier van de opbouw stortdouche sets. Deze merken zijn verbonden met de meeste stortdouche sets van Badkamerxxl. Hierdoor heb je meer keuze dan bij andere merken, bijvoorbeeld voor een breedte van de hoofddouche. Deze kan dan liggen tussen 16 cm en 46 cm. Verder zijn Hansgrohe, Hotbath en Grohe iets grotere merken en leggen ze de prioriteit op de kwaliteit van de producten. De kwaliteit is dan ook duidelijk terug te zien op de verschillende opbouw stortdouche sets.

Naast Hansgrohe, Hothbath en Grohe, zijn Brauer, Wiesbaden en Blinq ook bekende merken als het gaat om badkamer en sanitair artikelen. Deze merken zijn innoverend en komen constant weer met nieuwe series de markt op. Hierdoor kunnen ze gezien worden als moderne merken, die beschikken over stortdouche sets die passen in veel verschillende soorten badkamer stijlen. Ook zijn ze met een goede kwaliteit zeer schappelijk wat betreft de prijs.

Stortdouche sets voor verschillende badkamer stijlen

 

Bij een stijl van een badkamer is de kleur iets wat zeer belangrijk is. Hierom heb je de keuze uit opbouw stortdouche sets met verschillende donkere en lichte kleuren.

Lichte kleurige opbouw douche sets

Onder de lichte kleuren van de opbouw stortdouche sets vallen chroom, RVS, wit en goud. Deze kleuren beschikken over een glimmend oppervlak en zijn goed bestand tegen roest wat de kleur en het materiaal dus niet aantast. Wit is hierin het meest licht. Daarentegen geven chroom en RVS meer een licht grijze uitstraling en moet je bij een kleurrijke douche met een lichte uitstraling bij een gouden stortdouche zijn.

Stortdouche sets in donkere kleuren

Bij de stortdouche sets is het ook mogelijk om voor een kleur te kiezen met een donkere uitstraling. Wanneer je badkamer interieur iets donkerder is, zijn de kleuren zwart, koper, graphite of verouderd ijzer zeer geschikt. Deze kleuren kunnen gezien worden als moderne kleuren en stralen dat ook uit in de badkamer. Van deze kleuren is een stortdouche in zwart de meest donkere kleur. Graphite of verouderd ijzer kan worden omschreven als een donker grijze kleur en een koperen douche is een kleurrijke douche met een donkere uitstraling

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen