Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Maandag zijn we vanaf weer telefonisch berikbaar. Fijn weekend.

Voor besteld, maandag in huis* 5573 klanten geven ons een 9 30 dagen bedenktijd Becom Gecertificeerde webwinkel
    Je winkelwagen is leeg

    Voor besteld, maandag in huis*

    5573 klanten geven ons een 9

    Voor besteld, maandag in huis

    5573 klanten geven ons een 9

    Becom Gecertificeerde webwinkel

    Style je badkamer met de accessoires van Geesa

    Style je badkamer met de accessoires van Geesa

    We vonden het weer tijd voor een blog over één van de merken uit ons assortiment. Vandaag nemen we je mee in de toffe producten van Geesa. Al ruim 135 is Geesa goed in wat ze doen. Namelijk het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en leveren van badkameraccessoires. De passie en oog voor detail straalt er vanaf!  

    Tijdens het maandelijkse overleg bespraken we de accessoires uit de Shift en Frame series van Geesa en heel eerlijk… wij zijn enthousiast over deze eyecatchers! 

    Geesa Shift, tijdloos en iconisch 

    Geesa Shift is een serie met uiteenlopende accessoires, wat samen een prachtig samenspel maken in je badkamer. De serie bestaat onder andere uit: toilet accessoires, douche accessoires, handdoekhouders, zeep accessoires, wastafel accessoires en accessoires voor je bad.

     
    Geesa shift closetrolhouder

     

    Geesa shirt reserverolhouder

     

    Geesa shift douchemand

     

    Onze favoriet: de haak 

    Onze favoriet uit de Shift serie is de fan-tas-tische haak. 'De haak vormt de basis van de collectie', zoals Geesa zelf zegt. De haak heeft een iconische monovorm, waarbij je een deel omhoog kunt schuiven, waardoor er een haak ontstaat. De haak is verkrijgbaar in drie verschillende vormen en de vijf trendy kleuren: Brushed metal black, brushed gold, brushed stainless steel, black en chrome.

    Geesa Shift handdoekhaak zwart
    Geesa Shift handdoekhaak
    Geesa Shift handdoekhaak chrome

     

    Elegante opbergoplossingen met Geesa Frame 

    De collectie van Geesa Frame bestaat al een langere tijd. In 2019 werd de collectie zelfs bekroond met de iF Design Award! In de collectie vind je opbergoplossingen met een elegant design. Inmiddels is de collectie uitgebreid met nieuwe producten en we vertellen je er graag meer over. 

     
    Geesa Frame zeepdispenser

     

    Geesa Frame haak

     

    Geesa Frame planchet

     

     

    Frame Clip-on douchemand 

    Met de Clip-on douchemand van Geesa Frame is een natte telefoon verleden tijd. De Clip-on douchemand kan zonder gereedschap geplaatst worden op de glaswand van je inloopdouche. Aan de ene zijde heb je je doucheproducten en aan de andere zijde kan je je telefoon kwijt in de flexibele telefoonhouder. Handig als je bereikbaar moet zijn of gewoon even de aflevering van je favoriete serie wil afkijken.

    Geesa Frame douchemand
    Geesa Frame douchemand wit
    Geesa Frame douchemand clip-on

     

    Frame hangend doucherek 

    Je doucheproducten kunnen een doorn in het oog zijn. Met de hangende doucherekjes kun je op een stijlvolle manier je flessen en tubes opbergen en door de verstelbare douche manden past het altijd. Hoe handig! Nu zul je denken ‘’krijg je geen krassen op het glas door de haken?’’ Nee! de haakjes zijn voorzien van een siliconenbescherming, waardoor je krassen op de glaswand kunt voorkomen. Ook blijft er geen water in de bakjes staan, door de drainage in de bodem. Ze hebben overal aan gedacht!

     

    Geesa Frame doucherek zwart
    Geesa frame doucherek wit
    Geesa Frame doucherek zwart chroom

     

    We kunnen inmiddels wel concluderen dat Geesa hele toffe accessoires heeft voor in de  badkamer. Dit was slechts een klein deel van wat ze daadwerkelijk allemaal hebben, dus neem ook zeker eens een kijkje in ons assortiment. Het is absoluut de moeite waard!

     

     

     

    Productenvergelijker 0
    Openen