badkamer showroom Groningen
badkamer showroom Groningen

Reviews en beoordelingen over BadkamerXXL.be

Klanten geven ons een 9.1


Op basis van 4053 beoordelingen.
98% raadt ons aan!

Klant beoordelingen

Marianne
Nieuwkoop

22 maart 2019

Via BadkamerXXL.nl
9
Pluspunten
Goede communicatie. Vriendelijk te woord gestaan toen ik belde om informatie. Ik kreeg steeds updates met informatie over bezorging.

Verbeterpunten
Het bedrijf maakt (ook) gebruik van DHL zakelijk. Het probleem hiermee is dat zij tussen 8.00 en 18.00 bezorgen. Daar was ik niet blij mee. Een ander deel van de bestelling werd via een ander bedrijf geleverd met een tijdsbestek van 2 uur. Veel beter.

Marianne beveelt ons aan
Anoniem

22 maart 2019

Via BadkamerXXL.nl
5
Pluspunten
Tel bereikbaarheid goed en volledig

Verbeterpunten
Helaas levering niet compleet
Aangezien het geen winkel is maar een tussenpersoon tussen groothandel en klant zijn ze vrij inflexibel en in hun service afhankelijk van de groothandel
Contact via mail is onduidelijk

Reactie
Onze excuses dat de levering in eerste instantie niet compleet is geweest. We hebben aardig wat artikelen zelf voorradig maar we zijn voor veel andere artikelen inderdaad afhankelijk van de leverancier en/of groothandel. Indien u de voorkeur geeft aan een fysieke winkel dan bent u uiteraard ook altijd welkom in onze winkel te Groningen.

Met vriendelijke groet,

Anton van Rooij
Badkamerxxl


Hayo
Franeker

21 maart 2019

Via BadkamerXXL.nl
10
Hayo beveelt ons aan
Bvba Ossehaas
Diksmuide

21 maart 2019

Via BadkamerXXL.be
10
Pluspunten
Top service!

Bvba Ossehaas beveelt ons aan
L
Lierop

20 maart 2019

Via BadkamerXXL.nl
9
Pluspunten
Snelle levering

Verbeterpunten
-

L beveelt ons aan
Harm
Boekel

19 maart 2019

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Super service! Uitstekend meedenken bij retourleveringen, prima advies, erg flexibel. Klantenservice zoals je die niet vaak ziet. Oprecht een aanbeveling waard!

Verbeterpunten
Geen

Harm beveelt ons aan
Ildikó
Waalre

19 maart 2019

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Prima service ook telefonisch goed geholpen. De bezorging was snel.

Ildikó beveelt ons aan
Bouchra
Amsterdam

19 maart 2019

Via BadkamerXXL.nl
8
Pluspunten
Ik werd vantevoren gebeld of ik zeker thuis was. Geweldig!
Goede prijs van mijn stortbak!

Bouchra beveelt ons aan
Anoniem
Enschede

19 maart 2019

Via BadkamerXXL.nl
9
Pluspunten
Duidelijke website, snelle bestelprocedure, keurige afwikkeling.

Deze klant beveelt ons aan
Anja
Huizen

19 maart 2019

Via BadkamerXXL.nl
9
Pluspunten
Snelle levering, achteraf betalen, duidelijke site

Verbeterpunten
Geen

Anja beveelt ons aan
Anoniem

19 maart 2019

Via BadkamerXXL.nl
8
Deze klant beveelt ons aan
Roger
Amstenrade

18 maart 2019

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Goede communicatie! ze bellen als er een veranderd in de leverings datum. echt goede service en goed product.

Verbeterpunten
Geen

Roger beveelt ons aan
Anoniem

18 maart 2019

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Snel en correct afgehandeld

Deze klant beveelt ons aan
Nick
Hengelo

17 maart 2019

Via RadiatorXXL.nl
2
Verbeterpunten
Optie tussen positief en verbeter punten. Lijkt me niet voldoende indien er een negative ervraring is

Reactie
Negatieve ervaringen vernemen wij zelf ook graag zodat wij kunnen kijken of we dit in de toekomst kunnen verbeteren. Mocht u hier nog feedback in hebben voor ons dan verneem ik het graag.

Met vriendelijke groet,

Anton van Rooij
Project xxl
anton@badkamerxxl.nl


Felipe
Haarlem

17 maart 2019

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Snel en perfect service! De best!

Felipe beveelt ons aan
Ad

17 maart 2019

Via BadkamerXXL.nl
8
Pluspunten
Snel correct goede prijs

Ad beveelt ons aan
Janine
Amstelveen

17 maart 2019

Via BadkamerXXL.nl
9
Pluspunten
Snelle levering

Janine beveelt ons aan
JT

17 maart 2019

Via BadkamerXXL.nl
9
Pluspunten
Top snelle levering

Verbeterpunten
Vooral zo doorgaan

JT beveelt ons aan
Richard
Middenmeer

16 maart 2019

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Duidelijke omschrijving goede prijs snelle levering

Richard beveelt ons aan
Harry
Holten

16 maart 2019

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Mooie kraan en snelle levering

Harry beveelt ons aan
Yollie
Hilversum

15 maart 2019

Via BadkamerXXL.nl
1
Pluspunten
Goedkoop

Verbeterpunten
Klantgerichter en klantvriendelijker zijn:
Beter opletten wat er vestuurd moet wirden
Gevolgen van fouten en slechte besteldienst niet bij klant neerleggen.
Er werd eerst een kapot bad bezorgd. Dit wilde de bijzonder onbeschofte bezorger op een parkeerplaats bij de deur neerzetten. Toen ik dat niet wilde, heeft ie het bad voor de deur neergekwakt. Het beschadigde bad werd omgeruild , maar toen kreeg ik een verkeerd model. Toen ik daarover belde moest ik kort samengevat " niet zeuren" of maar ergens anders een bad gaan kopen.
Het kapotte bad kon ik niet gelijk mee terug geven, tenzij op mijn risico. Dus moest ik weer een bad naar binnen en naar buiten tillen. ( begane grond) tot het goede bad geleverd zou worden.I n mijn eentje want de chauffeur maakt zich liever niet moe.
Daarna alsnog het goede bad gekregen.
In totaal 3 vrije dagen opnemen voor 1 bad!!
En een vervelende houding van de chauffeur én van de man aan de telefoon.
Dit heeft hoegenaamd niets net een wijziging in de bestelling te maken. Dat betrof handdoekringen. Niet het bad.

Reactie
Even een correctie op mijn vorige antwoord want het probleem was mij niet helemaal duidelijk dus ik had een verkeerde reactie gegeven. Het probleem met het bad was inderdaad erg vervelend en hebben wij getracht zo goed als mogelijk op te lossen. Het is voor ons helaas niet altijd mogelijk om iets meteen te regelen zodra er iets fout is gegaan met een levering. Al met al verdiend dit zeker geen schoonheidsprijs en wij zullen dit zeker meenemen voor de toekomst.

Met vriendelijke groet,

Anton van Rooij
Project xxl


Jos

15 maart 2019

Via RadiatorXXL.nl
9
Pluspunten
Snelle levering , er ontbrak een steun van de radiator , de volgende dag werd hij al bezorg , Super
Prijs - kwaliteit prima.
En zeer goed verpakt. Top

Verbeterpunten
Voor mij geen verbeter punten ,ga zo door.

Kuijsten
Utrecht

15 maart 2019

Via BadkamerXXL.nl
9
Pluspunten
Geweldige verkoper aan de telefoon gehad en heeft voor een zeer snelle levering gezorgd!
Top

Verbeterpunten
.

Kuijsten beveelt ons aan
Hendry
Beneden leeuwen

15 maart 2019

Via BadkamerXXL.nl
9
Pluspunten
Ik heb maar 1 woord en dat TOPPIE

Verbeterpunten
XXXXXXXXXXX

Hendry beveelt ons aan
Bert
NIEUW SCHEEMDA

14 maart 2019

Via BadkamerXXL.nl
9
Pluspunten
Afspraak=afspraak .

Bert beveelt ons aan
Anoniem

14 maart 2019

Via BadkamerXXL.nl
10
Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

13 maart 2019

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Snelle reactie op vragen, de mogelijkheid tot maatwerk buiten het aanbod op de website.

Verbeterpunten
Kleine dingen: Minder pushy zijn op het afnemen van allerlei randzaken via mail en offertes, bij het laten kiezen van de leverdatum door de klant beter aangeven om welke productietijd het gaat, zodat je de levertijd beter begrijpt.

Deze klant beveelt ons aan
Betty
Groningen

12 maart 2019

Via BadkamerXXL.nl
8
Pluspunten
Goede producten voor een gunstige prijs.
Goed geholpen met de bezorging die iets anders verliep dan gepland en ook goed geholpen toen ik een product wou ruilen.

Betty beveelt ons aan
Ronalt
Vinkeveen

12 maart 2019

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Snelle en goede levering

Ronalt beveelt ons aan
D Wolbers interieurbouw
Groningen

12 maart 2019

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Snelle service

D Wolbers interieurbouw beveelt ons aan
Lees meer reviews over Bewonen op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
Bvba Ossehaas
Diksmuide

21 maart 2019
10
Pluspunten
Top service!

Bvba Ossehaas beveelt ons aan
Kathy
Brugge

8 maart 2019
10
Pluspunten
Aanbod - prijs / kwaliteit - snelle levering

Kathy beveelt ons aan
Ludwig
Bredene

22 februari 2019
10
Pluspunten
Goeie producten, vriendelijke en professionele afhandeling, duidelijke en informatieve website. Het product dat ik kocht was niet op voorraad toen ik bestelde en voor het dan effectief verstuurd werd, werd ik nog eens persoonlijk opgebeld.

Ludwig beveelt ons aan
Anoniem

21 februari 2019
8
Pluspunten
Groot aanbod, scherpe prijs & correcte levering

Verbeterpunten
Grote keuze maakt zoeken en vergelijken lastig (elk voordeel heeft z'n ...), en toch vind je sommige merken/types er niet... maar je kan niet alles hebben

Deze klant beveelt ons aan
Robin
Beveren

17 februari 2019
10
Robin beveelt ons aan
Anoniem
Mol

15 februari 2019
10
Pluspunten
Snelle en correcte levering

Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

12 februari 2019
10
Pluspunten
Uitstekende winkel. Snelle en zorgvuldige levering.
Zeer goede service na verkoop.

Deze klant beveelt ons aan
Katia
Hoboken Belgie

12 februari 2019
10
Pluspunten
Snelle levering, goede opvolging van uw bestelling, zeer tevreden

Katia beveelt ons aan
Anoniem
Jabbeke

10 februari 2019
10
Pluspunten
Zeer behulpzaam + snelle feedbacks + zeer klantvriendelijk ! Een aanrader !

Deze klant beveelt ons aan
Anita
Herzele

5 februari 2019
7
Pluspunten
Correcte levering van goederen die ik niet gevonden heb in winkels

Verbeterpunten
Minder leveringskosten

Anita beveelt ons aan
Valerie
Antwerpen

5 februari 2019
9
Valerie beveelt ons aan
Willem
Bredene

2 februari 2019
7
Pluspunten
Snelle correcte levering

Verbeterpunten
Voor kleine dingen: kleine verpakkingen!

Willem beveelt ons aan
Anoniem

30 januari 2019
8
Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

30 januari 2019
3
Verbeterpunten
Heb slechte ervaringen met badkamerxxl: kreeg geen bestelbevestiging, pas na mailen bevestiging van levering, zou vorige week al geleverd moeten zijn, maar nog steeds niets ontvangen, ook geen mail hieromtrend. Hopelijk komt het alsnog in orde! Enige en laatste bestelling.

Anoniem

23 januari 2019
10
Deze klant beveelt ons aan
Luc

19 januari 2019
9
Pluspunten
Tijdens de eindejaarsperiode was er een dag vertraging voor de aflevering : dit werd tijdig en correct per mail gemeld !

Luc beveelt ons aan
Anoniem

18 januari 2019
10
Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

15 januari 2019
10
Deze klant beveelt ons aan
Marc Van Hauwermeiren
9230 Wetteren/Belgie

13 januari 2019
10
Pluspunten
Ik ben juist gestopt met het installeren van mijn schuifdeur voor de douche, en ik kan u verzekeren dit is dik in orde er is geen vakman die dit kan verbeteren en dat is mede door de juistheid van het geleverde materiaal. De schuifdeur gaat open en toe zoals het hoort en het oogt ook nog mooi. Hier word een man gelukkig van, het mag gezien worden.

Mvg.
Marc9230

Verbeterpunten
Voor mij zijn er geen verbeterpunten alles was pico bello in orde.

Marc Van Hauwermeiren beveelt ons aan
Nick
Destelbergen

9 januari 2019
7
Pluspunten
Alles ontvangen. Goede website.

Verbeterpunten
3 verschillende leveringen voor 1 bestelling

Nick beveelt ons aan
Yoni
Lubbeek

3 januari 2019
10
Pluspunten
Snelle levering
Materiaal goed verpakt
Duidelijke en juiste info op de website

Yoni beveelt ons aan
Patrick
Hoevenen

3 januari 2019
10
Pluspunten
Snelle levering (zelfs sneller dan belooft) en product dat volledig voldoet aan de verwachting.

Patrick beveelt ons aan
Anoniem

29 december 2018
9
Deze klant beveelt ons aan
Eric
Gent

28 december 2018
8
Pluspunten
Bestelling en betaling zeer vlot verlopen.

Verbeterpunten
Tussen bestelling en effectieve verzending van de bestelling zou een extra bevestigingsmail dat de bestelling verwerkt wordt nog een pluspunt zijn. Vandaar de 4 sterren.

Eric beveelt ons aan
Fam. Deprez-De Wilde
Laarne, België

19 december 2018
9
Pluspunten
Vlugge en korrekte levering, kwaliteitsprodukt goedkoper dan in België

Fam. Deprez-De Wilde beveelt ons aan
Anoniem

19 december 2018
10
Anoniem

12 december 2018
10
Pluspunten
Prima service!!!!

Deze klant beveelt ons aan
Frederik
Oedelem

11 december 2018
8
Pluspunten
Correcte afhandeling!!

Frederik beveelt ons aan
Anoniem
Merelbeke

8 december 2018
9
Pluspunten
Snelle respons op vragen of opmerkingen, snelle verzending, product goed verpakt en alles zoals vermeld op de site.
Zeer scherpe prijzen!

Deze klant beveelt ons aan
Adam
Kapellen

25 november 2018
7
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit verhouding

Verbeterpunten
De kranen werden iets later geleverd dan beloofd. Op zich geen probleem, maar het was wel doorgegeven dat ze er sneller gingen zijn

Adam beveelt ons aan
Lees meer reviews over BadkamerXXL.be op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
Marianne
Nieuwkoop

22 maart 2019
9
Pluspunten
Goede communicatie. Vriendelijk te woord gestaan toen ik belde om informatie. Ik kreeg steeds updates met informatie over bezorging.

Verbeterpunten
Het bedrijf maakt (ook) gebruik van DHL zakelijk. Het probleem hiermee is dat zij tussen 8.00 en 18.00 bezorgen. Daar was ik niet blij mee. Een ander deel van de bestelling werd via een ander bedrijf geleverd met een tijdsbestek van 2 uur. Veel beter.

Marianne beveelt ons aan
Anoniem

22 maart 2019
5
Pluspunten
Tel bereikbaarheid goed en volledig

Verbeterpunten
Helaas levering niet compleet
Aangezien het geen winkel is maar een tussenpersoon tussen groothandel en klant zijn ze vrij inflexibel en in hun service afhankelijk van de groothandel
Contact via mail is onduidelijk

Reactie
Onze excuses dat de levering in eerste instantie niet compleet is geweest. We hebben aardig wat artikelen zelf voorradig maar we zijn voor veel andere artikelen inderdaad afhankelijk van de leverancier en/of groothandel. Indien u de voorkeur geeft aan een fysieke winkel dan bent u uiteraard ook altijd welkom in onze winkel te Groningen.

Met vriendelijke groet,

Anton van Rooij
Badkamerxxl


Hayo
Franeker

21 maart 2019
10
Hayo beveelt ons aan
L
Lierop

20 maart 2019
9
Pluspunten
Snelle levering

Verbeterpunten
-

L beveelt ons aan
Harm
Boekel

19 maart 2019
10
Pluspunten
Super service! Uitstekend meedenken bij retourleveringen, prima advies, erg flexibel. Klantenservice zoals je die niet vaak ziet. Oprecht een aanbeveling waard!

Verbeterpunten
Geen

Harm beveelt ons aan
Ildikó
Waalre

19 maart 2019
10
Pluspunten
Prima service ook telefonisch goed geholpen. De bezorging was snel.

Ildikó beveelt ons aan
Bouchra
Amsterdam

19 maart 2019
8
Pluspunten
Ik werd vantevoren gebeld of ik zeker thuis was. Geweldig!
Goede prijs van mijn stortbak!

Bouchra beveelt ons aan
Anoniem
Enschede

19 maart 2019
9
Pluspunten
Duidelijke website, snelle bestelprocedure, keurige afwikkeling.

Deze klant beveelt ons aan
Anja
Huizen

19 maart 2019
9
Pluspunten
Snelle levering, achteraf betalen, duidelijke site

Verbeterpunten
Geen

Anja beveelt ons aan
Anoniem

19 maart 2019
8
Deze klant beveelt ons aan
Roger
Amstenrade

18 maart 2019
10
Pluspunten
Goede communicatie! ze bellen als er een veranderd in de leverings datum. echt goede service en goed product.

Verbeterpunten
Geen

Roger beveelt ons aan
Anoniem

18 maart 2019
10
Pluspunten
Snel en correct afgehandeld

Deze klant beveelt ons aan
Felipe
Haarlem

17 maart 2019
10
Pluspunten
Snel en perfect service! De best!

Felipe beveelt ons aan
Ad

17 maart 2019
8
Pluspunten
Snel correct goede prijs

Ad beveelt ons aan
Janine
Amstelveen

17 maart 2019
9
Pluspunten
Snelle levering

Janine beveelt ons aan
JT

17 maart 2019
9
Pluspunten
Top snelle levering

Verbeterpunten
Vooral zo doorgaan

JT beveelt ons aan
Richard
Middenmeer

16 maart 2019
10
Pluspunten
Duidelijke omschrijving goede prijs snelle levering

Richard beveelt ons aan
Harry
Holten

16 maart 2019
10
Pluspunten
Mooie kraan en snelle levering

Harry beveelt ons aan
Yollie
Hilversum

15 maart 2019
1
Pluspunten
Goedkoop

Verbeterpunten
Klantgerichter en klantvriendelijker zijn:
Beter opletten wat er vestuurd moet wirden
Gevolgen van fouten en slechte besteldienst niet bij klant neerleggen.
Er werd eerst een kapot bad bezorgd. Dit wilde de bijzonder onbeschofte bezorger op een parkeerplaats bij de deur neerzetten. Toen ik dat niet wilde, heeft ie het bad voor de deur neergekwakt. Het beschadigde bad werd omgeruild , maar toen kreeg ik een verkeerd model. Toen ik daarover belde moest ik kort samengevat " niet zeuren" of maar ergens anders een bad gaan kopen.
Het kapotte bad kon ik niet gelijk mee terug geven, tenzij op mijn risico. Dus moest ik weer een bad naar binnen en naar buiten tillen. ( begane grond) tot het goede bad geleverd zou worden.I n mijn eentje want de chauffeur maakt zich liever niet moe.
Daarna alsnog het goede bad gekregen.
In totaal 3 vrije dagen opnemen voor 1 bad!!
En een vervelende houding van de chauffeur én van de man aan de telefoon.
Dit heeft hoegenaamd niets net een wijziging in de bestelling te maken. Dat betrof handdoekringen. Niet het bad.

Reactie
Even een correctie op mijn vorige antwoord want het probleem was mij niet helemaal duidelijk dus ik had een verkeerde reactie gegeven. Het probleem met het bad was inderdaad erg vervelend en hebben wij getracht zo goed als mogelijk op te lossen. Het is voor ons helaas niet altijd mogelijk om iets meteen te regelen zodra er iets fout is gegaan met een levering. Al met al verdiend dit zeker geen schoonheidsprijs en wij zullen dit zeker meenemen voor de toekomst.

Met vriendelijke groet,

Anton van Rooij
Project xxl


Kuijsten
Utrecht

15 maart 2019
9
Pluspunten
Geweldige verkoper aan de telefoon gehad en heeft voor een zeer snelle levering gezorgd!
Top

Verbeterpunten
.

Kuijsten beveelt ons aan
Hendry
Beneden leeuwen

15 maart 2019
9
Pluspunten
Ik heb maar 1 woord en dat TOPPIE

Verbeterpunten
XXXXXXXXXXX

Hendry beveelt ons aan
Bert
NIEUW SCHEEMDA

14 maart 2019
9
Pluspunten
Afspraak=afspraak .

Bert beveelt ons aan
Anoniem

14 maart 2019
10
Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

13 maart 2019
10
Pluspunten
Snelle reactie op vragen, de mogelijkheid tot maatwerk buiten het aanbod op de website.

Verbeterpunten
Kleine dingen: Minder pushy zijn op het afnemen van allerlei randzaken via mail en offertes, bij het laten kiezen van de leverdatum door de klant beter aangeven om welke productietijd het gaat, zodat je de levertijd beter begrijpt.

Deze klant beveelt ons aan
Betty
Groningen

12 maart 2019
8
Pluspunten
Goede producten voor een gunstige prijs.
Goed geholpen met de bezorging die iets anders verliep dan gepland en ook goed geholpen toen ik een product wou ruilen.

Betty beveelt ons aan
Ronalt
Vinkeveen

12 maart 2019
10
Pluspunten
Snelle en goede levering

Ronalt beveelt ons aan
D Wolbers interieurbouw
Groningen

12 maart 2019
10
Pluspunten
Snelle service

D Wolbers interieurbouw beveelt ons aan
Denise
Eindhoven

12 maart 2019
9
Pluspunten
Perfecte service aan de telefoon bij vragen informatie over de te bestellen producten! Ondanks dat het al laat was kon ik doorgaan met mijn vragen stellen en werd me rustig ales uitgelegd. Uiteindelijk daardoor ook de goede onderdelen kunnen bestellen.

Denise beveelt ons aan
Kitty
Eindhoven

11 maart 2019
9
Pluspunten
Snelle en nette levering. Keurig op de beloofde dag.

Kitty beveelt ons aan
Dries
Vlissingen

11 maart 2019
8
Pluspunten
De bestelling is netjes verwerkt en op tijd afgeleverd.

Verbeterpunten
Wel erg veel e-mails voor een wastafel met toebehoren.
Ook vreemd dat de bestelling in twee delen is verdeeld en door twee verschillende trnansporteurs werd aangeboden.

Dries beveelt ons aan
Lees meer reviews over BadkamerXXL.nl op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
Nick
Hengelo

17 maart 2019
2
Verbeterpunten
Optie tussen positief en verbeter punten. Lijkt me niet voldoende indien er een negative ervraring is

Reactie
Negatieve ervaringen vernemen wij zelf ook graag zodat wij kunnen kijken of we dit in de toekomst kunnen verbeteren. Mocht u hier nog feedback in hebben voor ons dan verneem ik het graag.

Met vriendelijke groet,

Anton van Rooij
Project xxl
anton@badkamerxxl.nl


Jos

15 maart 2019
9
Pluspunten
Snelle levering , er ontbrak een steun van de radiator , de volgende dag werd hij al bezorg , Super
Prijs - kwaliteit prima.
En zeer goed verpakt. Top

Verbeterpunten
Voor mij geen verbeter punten ,ga zo door.

Remco
Ede

9 maart 2019
8
Pluspunten
Prima website, flexibel en goede communicatie

Verbeterpunten
Verzending gaat direct via de leverancier. Daar heb ik een verbeterpunt ofzo: bezorger komt in zijn eentje en wilde het buiten laten staan. Na aandringen toch binnengezet, maar de zwaarste kachel is een aantal meter over de vloer gesleept ipv getild. Resultaat: krasjes op de houten vloer..

Remco beveelt ons aan
Jasper
Heitse

6 maart 2019
10
Pluspunten
Op de opgegeven datum bezorgd, van te voren sms over tijdstip afleveren,

Jasper beveelt ons aan
Gerard
Utrecht

26 februari 2019
8
Pluspunten
Prettig contact wanneer je belt. Overzichtelijke site en uitgebreid assortiment.

Verbeterpunten
Proactieve communicatie over levering

Gerard beveelt ons aan
T. van Staveren
Barendrecht

25 februari 2019
9
Pluspunten
Prima geregeld, netjes thuisgebracht binnen de vastgestelde termijn. Zag er goed verzorgd uit.

T. van Staveren beveelt ons aan
Stefan
Heinkenszand

25 februari 2019
10
Pluspunten
Super geregeld

Stefan beveelt ons aan
L4A
Vinkeveen

24 februari 2019
10
Pluspunten
Prima prijs, keurige levering op tijd en goed product.

L4A beveelt ons aan
Marissa Akersloot
Amsterdam

18 februari 2019
10
Pluspunten
Goede communicatie, vriendelijk en fijne service. netjes bezorgd en goed om kunnen ruilen.

Verbeterpunten
Nog iets duidelijker vermelden op de website wanneer het om een radiator met linker aansluiting of rechter gaat, dat had ik niet hoeven ruilen.

Marissa Akersloot beveelt ons aan
Twan
Boxmeer

17 februari 2019
10
Pluspunten
Goede service en kwaliteit.

Verbeterpunten
Ga zo door

Twan beveelt ons aan
Ad
Oud beijerland

13 februari 2019
10
Pluspunten
Top service. Komen afspraken na.
Kleine schade aan schermkap, deze gemeld, een net antwoord met een nastuuractie ter vervanging. Top

Ad beveelt ons aan
H
Ommen

12 februari 2019
8
Pluspunten
Goed bereikbaar, goede service (in eerste instantie verkeerde radiator geleverd, maar dit is prima in behandeling genomen)

Verbeterpunten
Nvt

H beveelt ons aan
Anoniem
Maastricht

7 februari 2019
9
Pluspunten
Snelle goede levering, prima prijzen, zeer goed ingepakt

Verbeterpunten
Geen

Deze klant beveelt ons aan
Anoniem
Vinkeveen

30 januari 2019
9
Pluspunten
Overzichtelijke website, snelle levering en alles prima verzorgd.

Verbeterpunten
Geen

Deze klant beveelt ons aan
Bart
Meijel

29 januari 2019
8
Pluspunten
Mooi product geleverd

Bart beveelt ons aan
Bert
Harderwijk

27 januari 2019
9
Pluspunten
100% tevreden over gehele procedure van bestelling tot aflevering

Verbeterpunten
Geen

Bert beveelt ons aan
Esther
Hilversum

24 januari 2019
10
Esther beveelt ons aan
Johan
Alphen aan den Rijn

23 januari 2019
10
Johan beveelt ons aan
Kees
Breda

23 januari 2019
10
Pluspunten
Zeer snelle levering
Prima website

Kees beveelt ons aan
Eric
Spijkenisse

23 januari 2019
10
Pluspunten
Snelle levering en afhandeling. Goed assottiment. Mooie site. Producten met zorg geleverd.

Eric beveelt ons aan
Anoniem

22 januari 2019
10
Pluspunten
Duidelijke communicatie en snelle levering.

Deze klant beveelt ons aan
Rens
Kerkrade

20 januari 2019
10
Pluspunten
TOP

Verbeterpunten
Geen

Rens beveelt ons aan
Jack
Etten-Leur

17 januari 2019
8
Pluspunten
Ik kan geen negatieve punten vinden, alles TOP..

Jack beveelt ons aan
Theo
Oss

17 januari 2019
10
Pluspunten
Snelle levering mooi op de afgesproken tijd.
Omdat de bestelling niet compleet was snel opgelost en snelle nalevering.

Verbeterpunten
Bestelling beter vooraf controleren dat alles compleet is.

Theo beveelt ons aan
Anoniem

12 januari 2019
10
Pluspunten
Radiator bleek na bezorging licht beschadigd. Nog dezelfde week werd de radiator omgewisseld. Goede service!

Verbeterpunten
Geen

Deze klant beveelt ons aan
Inge

11 januari 2019
9
Pluspunten
Scherpe prijs en snelle en correcte levering (via Technische Unie) van de nieuwe radiator!

Inge beveelt ons aan
Lucien
Vogelwaarde

11 januari 2019
10
Pluspunten
Goed verpakte radiator.

Verbeterpunten
Geen

Lucien beveelt ons aan
Bert
Gouda

8 januari 2019
10
Pluspunten
Prima site, goede prijsstelling, uitstekende communicatie. Via de mail wordt je UP to date op de hoogte gehouden van je bestelling. Vragen worden snel beantwoord.

Bert beveelt ons aan
Bennie

2 januari 2019
10
Pluspunten
Vooraf uitstekende uitleg gekregen omtrent mijn vragen over de materialen die ik wilde bestellen. Ik heb al eerder bij dit bedrijf besteld ,en zal zeker indien nodig de volgende keer dit weer doen!

Bennie beveelt ons aan
Meijer
Almere

2 januari 2019
8
Pluspunten
Snelle levering

Verbeterpunten
Geen

Meijer beveelt ons aan
Lees meer reviews over RadiatorXXL.nl op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
Marcel
Terwolde

4 januari 2019
8
Pluspunten
Snelle levering, goed product.

Verbeterpunten
?

Marcel beveelt ons aan
Joris
Leiderdorp

16 november 2018
10
Pluspunten
Duidelijke site

Joris beveelt ons aan
Marian
Hoogeveen

25 september 2018
10
Marian beveelt ons aan
Jk
Mijdrecht

16 september 2018
9
Pluspunten
Product kon niet geleverd worden, op tijd een telefoontje gehad en binnen een paar dagen het bedrag terug op mijn rekening gehad,zo als het hoort dus niets op aan te merken.

Jk beveelt ons aan
Wilma
Gorssel

19 augustus 2018
9
Pluspunten
De boombank werd enthousiast ontvangen. Bezorging in goed overleg prima aan huis geleverd. Het was makkelijk in elkaar te zetten en staat erg mooi in onze tuin!

Wilma beveelt ons aan
Anoniem
Den Haag

19 augustus 2018
6
Pluspunten
Uitgebreide uitleg over product met binnen en buitenmaten

Verbeterpunten
Kijk waar prijsverlaging mogelijk is tov concurrenten

Deze klant beveelt ons aan
Loes
Eindhoven

15 augustus 2018
10
Pluspunten
Goede en snelle levering

Loes beveelt ons aan
Jolanda
Montfoort

9 augustus 2018
10
Pluspunten
Makkelijk bestellen, snelle levering

Jolanda beveelt ons aan
Anoniem

7 augustus 2018
8
Deze klant beveelt ons aan
Frans
Heemskerk

6 augustus 2018
10
Pluspunten
Snel, duidelijk, correct (bijzonder assortiment)

Frans beveelt ons aan
Lin
Zuid-Holland

1 augustus 2018
10
Pluspunten
Vandaag besteld en morgen al in huis. Product is zoals omschreven. Top service!

Verbeterpunten
Ga zo door! Een tevreden klant.

Lin beveelt ons aan
Fred
Westervoort

31 juli 2018
8
Pluspunten
Parasol is heel aangekomen en redelijk snel.

Verbeterpunten
Nog scherpere prijzen hanteren

Reactie
U haalt denk ik 2 winkels door elkaar heen. Wij hebben namelijk een parasol bij geleverd. Deze is volgens mij ook netjes op de aangegeven datum geleverd.


Fred beveelt ons aan
Geert
Veenendaal

27 juli 2018
8
Pluspunten
Eerste contact met tuinxxl is goed verlopen. Snelle levering van de bestelde producten.

Geert beveelt ons aan
Koos Janssens
Veendam

17 juli 2018
8
Pluspunten
Correcte levering.

Verbeterpunten
Geen

Koos Janssens beveelt ons aan
Janssen
Culemborg

16 juli 2018
9
Pluspunten
Keurig netjes geleverd

Verbeterpunten
Je kon kiezen welke dag je de bestelling wilt hebben maar werd pas 1 dag later geleverd als je een belofte doet moet je deze waarmaken

Janssen beveelt ons aan
Floris'Hand
Udenhout

13 juli 2018
9
Pluspunten
Uistekende service en komen de afspraken wat levering betreft perfect na. Chauffeur was zelfs bereid om op andere locatie de bestelde spullen af te leveren

Floris'Hand beveelt ons aan
Marjolein

13 juli 2018
3
Verbeterpunten
Product bleek op de afleverdatum beschadigd, geen vervangend exemplaar op voorraad. Aankoopbedrag zou teruggestort worden, maar dat gebeurde niet. Na ruim twee weken gebeld: creditering bleek niet correct afgehandeld in het systeem door medewerker. Als het goed is wordt het nu wel gestort.

Reactie
De terugbetaling was inderdaad blijven hangen maar gelukkig hebben wij dit na uw telefoontje snel kunnen rechtzetten.


Anoniem
Wassenaar

10 juli 2018
8
Pluspunten
Snelle en correte levering en afterpay mogelijkhied

Verbeterpunten
Beschermhoes bij het product aanbieden

Deze klant beveelt ons aan
Jaap

6 juli 2018
10
Pluspunten
Correcte snelle levering

Jaap beveelt ons aan
C.P.
Folsgare

5 juli 2018
8
Pluspunten
Snelle levering... goed op de hoogte gehouden van levering product.

Verbeterpunten
Geen

C.P. beveelt ons aan
Jan van Bemmel
Zutphen

4 juli 2018
9
Pluspunten
Alles van bestselling tot levering wordt correct uitgevoerd.

Verbeterpunten
Geen

Jan van Bemmel beveelt ons aan
Marianne
Spijkenisse

1 juli 2018
10
Marianne beveelt ons aan
Ton

30 juni 2018
10
Pluspunten
Zeer correct goede kwaliteit

Verbeterpunten
Gebruikte post bedrijf M.I.Z is niet correct in de uitvoering. Ik zou er geen gebruik van willin maken

Ton beveelt ons aan
Johan
Culemborg

21 juni 2018
5
Pluspunten
Levering goed.

Verbeterpunten
Product slecht.

Anita
Breda

20 juni 2018
10
Anita beveelt ons aan
Anoniem

18 juni 2018
10
Pluspunten
Levering is snel.
De klant wordt op de hoogte gehouden hoe laat de bezorging is. Erg prettig. Ga zo door!

Deze klant beveelt ons aan
Annet
Ravenstein

13 juni 2018
8
Pluspunten
Snelle en goede service, er was iets los bij onze nieuwe bbq, en het werd meteen goed opgelost.

Annet beveelt ons aan
Wendy
Hoofddorp

12 juni 2018
7
Pluspunten
Levering niet super snel, maar we op de aangeven dag geleverd.

Verbeterpunten
Instructie om de hoes te monteren of inelkaar te zetten ontbrak.

Wendy beveelt ons aan
Ten hove
Wezep

12 juni 2018
10
Ten hove beveelt ons aan
Frans van Grunsven
Harderwijk

11 juni 2018
10
Pluspunten
Voor bestelling heb ik telefonisch contact gehad en al mijn vragen zijn goed behandeld. De bestelling en levering verliep zoals was afgesproken. Dus ik ben een tevreden klant

Frans van Grunsven beveelt ons aan
Lees meer reviews over TuinXXL.nl op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding