Bewonen assortiment
badkamer showroom Groningen
badkamer showroom Groningen

Reviews en beoordelingen over BadkamerXXL.be

Klanten geven ons een 9.1


Op basis van 3385 beoordelingen.
98% raadt ons aan!

Klant beoordelingen

H. Wustenveld
Norg

21 juli 2018

Via BadkamerXXL.nl
9
Pluspunten
Eenvoud en behulpzaamheid

H. Wustenveld beveelt ons aan
Louis

19 juli 2018

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Snelle levering.
In een doos ontbrak een hulpstuk, wat snel en adequaat werd opgelost met de leverancier

Verbeterpunten
Op de dag van de verwachte levering in het magazijn kreeg ik geen seintje dat het was ontvangen , maar bij navraag werd wel meteen gereageerd.

Louis beveelt ons aan
Maciej
Hoofddorp

19 juli 2018

Via RadiatorXXL.nl
10
Pluspunten
Goede prijs en snelle levering

Maciej beveelt ons aan
K.B.
Den Haag

19 juli 2018

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Snelle levering en goede service! Een beschadigd product werd direct vervangen, bedankt!

K.B. beveelt ons aan
Anoniem

19 juli 2018

Via BadkamerXXL.nl
8
Pluspunten
Goede service en retour vlot afgehandeld

Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

18 juli 2018

Via BadkamerXXL.nl
10
Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

18 juli 2018

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Snelle correcte levering

Deze klant beveelt ons aan
Zemach
Laren

17 juli 2018

Via RadiatorXXL.nl
10
Pluspunten
Snel, eerlijk

Verbeterpunten
Geen

Zemach beveelt ons aan
Koos Janssens
Veendam

17 juli 2018

Via TuinXXL.nl
8
Pluspunten
Correcte levering.

Verbeterpunten
Geen

Koos Janssens beveelt ons aan
Peter
Doetinchem

17 juli 2018

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Concurrerende prijzen, prompte levering

Verbeterpunten
Bezorger heeft het pakket op het verkeerde adres afgeleverd

Peter beveelt ons aan
Janssen
Culemborg

16 juli 2018

Via TuinXXL.nl
9
Pluspunten
Keurig netjes geleverd

Verbeterpunten
Je kon kiezen welke dag je de bestelling wilt hebben maar werd pas 1 dag later geleverd als je een belofte doet moet je deze waarmaken

Janssen beveelt ons aan
Lia
Nieuwegein

15 juli 2018

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Goede site, makkelijk alles te vinden en goed verpakt.

Verbeterpunten
Nvt

Lia beveelt ons aan
Dennis
Zutphen

14 juli 2018

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Ik heb mijn hele badkamer hier gekocht op de tegels na. een week voordat ik de sleutel kreeg belden ze dat de loods waar mijn spullen in stonden was afgebrand. desniettemin werden mijn spullen grotendeels geleverd op de sleuteldag met een nalevering een dag erna. Uitermate klantvriendelijk.

Dennis beveelt ons aan
Floris'Hand
Udenhout

13 juli 2018

Via TuinXXL.nl
9
Pluspunten
Uistekende service en komen de afspraken wat levering betreft perfect na. Chauffeur was zelfs bereid om op andere locatie de bestelde spullen af te leveren

Floris'Hand beveelt ons aan
Marjolein

13 juli 2018

Via TuinXXL.nl
3
Verbeterpunten
Product bleek op de afleverdatum beschadigd, geen vervangend exemplaar op voorraad. Aankoopbedrag zou teruggestort worden, maar dat gebeurde niet. Na ruim twee weken gebeld: creditering bleek niet correct afgehandeld in het systeem door medewerker. Als het goed is wordt het nu wel gestort.

Reactie
De terugbetaling was inderdaad blijven hangen maar gelukkig hebben wij dit na uw telefoontje snel kunnen rechtzetten.


Anoniem

12 juli 2018

Via BadkamerXXL.nl
8
Pluspunten
Goede klantenservice

Deze klant beveelt ons aan
Marc
Rotterdam

11 juli 2018

Via BadkamerXXL.nl
9
Pluspunten
Levering snel en volgens afspraak, geen onaangename verrassingen

Verbeterpunten
Klantenservice kon vraag over product niet goed beantwoorden.

Marc beveelt ons aan
Anoniem

11 juli 2018

Via BadkamerXXL.nl
10
Deze klant beveelt ons aan
Anoniem
Wassenaar

10 juli 2018

Via TuinXXL.nl
8
Pluspunten
Snelle en correte levering en afterpay mogelijkhied

Verbeterpunten
Beschermhoes bij het product aanbieden

Deze klant beveelt ons aan
Marco
Schiedam

10 juli 2018

Via BadkamerXXL.nl
7
Pluspunten
Kon snel worden geleverd.

Verbeterpunten
De verzorging is niet meer van deze tijd. Normaliter krijg je tegenwoordig keurig een tijdslot per mail door. Hier was het maar afwachten wanneer het werd bezorgt

Marco beveelt ons aan
Bianca De Bruijne
Philippine

10 juli 2018

Via RadiatorXXL.nl
8
Pluspunten
Snelle service met mooie producten

Bianca De Bruijne beveelt ons aan
Anoniem

10 juli 2018

Via BadkamerXXL.be
10
Pluspunten
Snel en vriendelijk.

Verbeterpunten
Geen

Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

10 juli 2018

Via BadkamerXXL.nl
9
Deze klant beveelt ons aan
Gerrit
Vreeland

10 juli 2018

Via BadkamerXXL.nl
9
Pluspunten
Geven goed advies en ruime keus

Verbeterpunten
Geen

Gerrit beveelt ons aan
J.van Damme
Ambt Delden

9 juli 2018

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Snelle levering

Verbeterpunten
Geen

J.van Damme beveelt ons aan
Van kempen project management
Amsterdam

9 juli 2018

Via BadkamerXXL.nl
9
Pluspunten
Snelle levering, goed product

Van kempen project management beveelt ons aan
Julie Gijsbers
Amsterdam

9 juli 2018

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Ik heb verschillende producten bij Badkamer xxl gekocht en ben erg tevreden over de service. Er was per ongeluk 1 badmeubel in de verkeerde kleur geleverd en Badkamer xxl heeft het kosteloos en binnen 1 dag opnieuw geleverd. Daarnaast hebben ze gratis een leslamp erbij gestuurd, omdat ik deze kwijt was geraakt. Fantastische service!

Verbeterpunten
Wellicht op de website erbij zetten dat sommige artikelen niet in 1 keer geleverd kunnen worden.

Julie Gijsbers beveelt ons aan
Arjen Buit
Eindhoven

8 juli 2018

Via BadkamerXXL.nl
6
Pluspunten
Nadat bleek dat er verkeerd geleverd werd reageerde ze snel en adekwaat.

Verbeterpunten
Eerst controleren voordat je de spullen verstuurd

Arjen Buit beveelt ons aan
BB
Utrecht

8 juli 2018

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Laagste prijs, perfecte service bij verzending

Verbeterpunten
Wastafel leveren in verpakking

BB beveelt ons aan
Anoniem
Tessenderlo

7 juli 2018

Via BadkamerXXL.be
10
Pluspunten
Correcte afwerking van de besteling

Deze klant beveelt ons aan
Lees meer reviews over Bewonen op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
Anoniem

10 juli 2018
10
Pluspunten
Snel en vriendelijk.

Verbeterpunten
Geen

Deze klant beveelt ons aan
Anoniem
Tessenderlo

7 juli 2018
10
Pluspunten
Correcte afwerking van de besteling

Deze klant beveelt ons aan
Bert
Zele

1 juli 2018
8
Pluspunten
Zeer veel keuze in deze webshop. Snelle levering.

Bert beveelt ons aan
Anoniem

25 juni 2018
6
Verbeterpunten
Foto op website is niét hetzelfde als in het écht. Wij hadden een matte kleur gezien maar we kregen een glanzende.

Ronny
Borgloon

23 juni 2018
10
Pluspunten
Stipte levering tegen konkurentiele prijzen

Ronny beveelt ons aan
Mario
Zwevezele

23 juni 2018
7
Pluspunten
Deftig en goed materiaal en alles goe uitgelegd op de site

Verbeterpunten
Levering was later dan vertelt
Kan ook de transporteur zijn fout zijn

Mario beveelt ons aan
Flor
Middelkerke / België

22 juni 2018
10
Pluspunten
Goede prijs ! Perfect volgens afspraak geleverd ! Product voldoet 100% aan de verwachting !

Flor beveelt ons aan
Dennis
Ekeren

21 juni 2018
5
Verbeterpunten
Beloofde levertermijn niet nagekomen
Beperkte uitleg bij het product

Steven
Berlare

19 juni 2018
10
Pluspunten
Alles zeer vlot verlopen!

Steven beveelt ons aan
Van Eynde
Laakdal

8 juni 2018
10
Pluspunten
Super prijzen en super snelle levering

Van Eynde beveelt ons aan
Astrid
Roeselare

4 juni 2018
10
Pluspunten
Heel duidelijke communicatie
altijd snel antwoord op mail
stipte levering en track&trace

Astrid beveelt ons aan
Johan
Poperinge

1 juni 2018
10
Pluspunten
Alles prima verlopen.

Johan beveelt ons aan
Filip
Lebbeke

1 juni 2018
8
Pluspunten
Correcte prijs, correcte betaling, correcte afhandeling.

Verbeterpunten
Verzending had 1 dag vertraging (DHL) maar is niet erg.

Filip beveelt ons aan
Fanny fleury
Zwijndrecht belgie

28 mei 2018
10
Pluspunten
Goede communicatie via mail.

Verbeterpunten
Geen leveringen splitsen. Samen leveren is handiger.

Fanny fleury beveelt ons aan
Alan
Waterloo

24 mei 2018
8
Pluspunten
Well packed. Fast and on-time delivery

Verbeterpunten
Open an account to enable delivery tracking

Pierre
Maasmechelen

17 mei 2018
8
Pluspunten
Levering conform afspraak. Professionele hulp en snelle beantwoording van vragen.

Verbeterpunten
Geen

Pierre beveelt ons aan
Rudi
Boutersem

26 april 2018
9
Pluspunten
Prima afspraak die ook nageleefd wordt.

Rudi beveelt ons aan
Miel
Hever

26 april 2018
10
Miel beveelt ons aan
Marc
Diepenbeek/België

17 april 2018
10
Pluspunten
Complete service. Op en top prima verpakt en snel geleverd.
Vriendelijk en snel worden je vragen beantwoord.
Wat mij betreft een aanrader!

Verbeterpunten
Eventueel (in mijn geval een glazen douchewand) op de verpakking zetten waar het profiel zit en aan welke zijde de nano coating is. Dat zou onnodig omdraaien voorkomen.

Marc beveelt ons aan
Lieve
Wannegem-Lede

13 april 2018
2
Verbeterpunten
Als telefonisch een leveringsdag wordt afgesproken, waarom levert u dan onaangekondigd op een andere dag? Bovendien geen degelijke verpakking van het materiaal (ook al stond het op een pallet).

Rene
Wellen (Belgie)

11 april 2018
10
Pluspunten
Goede service met uitstekende opvolging.. Communicatie verliep zeer vlt.

Rene beveelt ons aan
Jeroen
Langdorp

10 april 2018
10
Jeroen beveelt ons aan
Yvan
Bornem

7 april 2018
6
Pluspunten
Vlotte levering

Verbeterpunten
Verpakking niet meer orgineel. Werdt reeds eerder verstuurd. Niet leuk wanneer ik deze moet voorleggen aan klant . Jammer

Yvan beveelt ons aan
Rudy
Schoten

7 april 2018
8
Pluspunten
Snelle levering, goede response

Verbeterpunten
Laatste documentatie op de website voor de spiegelkast ontbrak en moest aangevuld worden

Rudy beveelt ons aan
Anoniem

4 april 2018
5
Pluspunten
Goede snelle service en klachtenbehandeling

Verbeterpunten
Schandalig ondermaatse kwaliteit huismerk

Reactie
Vervelend om te vernemen dat het product niet aan uw verwachtingspatroon heeft kunnen voldoen. Maar fijn om te horen dat de afhandeling goed is verlopen.


Marianne

3 april 2018
10
Pluspunten
Zeer correct en Heel vriendelijke werknemers zowel aan de telefoon als bij de levering. De douche is prachtig en goed materiaal het mat zwart is modern en zal mijn badkamer nog mooier maken.

Verbeterpunten
Doe zo verder ik hou van de open en duidelijke communicatie pluim voor jullie

Marianne beveelt ons aan
Yoni
Riemst

3 april 2018
10
Pluspunten
Goede en professionele hulp voor artikelen die nog besteld moeten worden. Snelle levering van de goed ingepakte producten.

Yoni beveelt ons aan
Leen Willems

3 april 2018
4
Verbeterpunten
Veel te lange wachttijden, besteld in december nog niet geleverd! Weinig communicatie! Weinig tegemoetkoming.

M.v.o.
Maldegem

26 maart 2018
8
Pluspunten
Het meubel is van goeie kwaliteit alsook de kranen en waskommen. Vlotte communicatie

Verbeterpunten
Had de levering in de voormiddag gevraagd en het was in de namiddag. De spiegel sensor op de verkeerde plaats geplaatst, wat jammer is natuurlijl

M.v.o. beveelt ons aan
Maria
Reet (Rumst)

24 maart 2018
10
Pluspunten
Zeer stipte en correcte afhandeling. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Verbeterpunten
Geen

Maria beveelt ons aan
Lees meer reviews over BadkamerXXL.be op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
H. Wustenveld
Norg

21 juli 2018
9
Pluspunten
Eenvoud en behulpzaamheid

H. Wustenveld beveelt ons aan
Louis

19 juli 2018
10
Pluspunten
Snelle levering.
In een doos ontbrak een hulpstuk, wat snel en adequaat werd opgelost met de leverancier

Verbeterpunten
Op de dag van de verwachte levering in het magazijn kreeg ik geen seintje dat het was ontvangen , maar bij navraag werd wel meteen gereageerd.

Louis beveelt ons aan
K.B.
Den Haag

19 juli 2018
10
Pluspunten
Snelle levering en goede service! Een beschadigd product werd direct vervangen, bedankt!

K.B. beveelt ons aan
Anoniem

19 juli 2018
8
Pluspunten
Goede service en retour vlot afgehandeld

Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

18 juli 2018
10
Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

18 juli 2018
10
Pluspunten
Snelle correcte levering

Deze klant beveelt ons aan
Peter
Doetinchem

17 juli 2018
10
Pluspunten
Concurrerende prijzen, prompte levering

Verbeterpunten
Bezorger heeft het pakket op het verkeerde adres afgeleverd

Peter beveelt ons aan
Lia
Nieuwegein

15 juli 2018
10
Pluspunten
Goede site, makkelijk alles te vinden en goed verpakt.

Verbeterpunten
Nvt

Lia beveelt ons aan
Dennis
Zutphen

14 juli 2018
10
Pluspunten
Ik heb mijn hele badkamer hier gekocht op de tegels na. een week voordat ik de sleutel kreeg belden ze dat de loods waar mijn spullen in stonden was afgebrand. desniettemin werden mijn spullen grotendeels geleverd op de sleuteldag met een nalevering een dag erna. Uitermate klantvriendelijk.

Dennis beveelt ons aan
Anoniem

12 juli 2018
8
Pluspunten
Goede klantenservice

Deze klant beveelt ons aan
Marc
Rotterdam

11 juli 2018
9
Pluspunten
Levering snel en volgens afspraak, geen onaangename verrassingen

Verbeterpunten
Klantenservice kon vraag over product niet goed beantwoorden.

Marc beveelt ons aan
Anoniem

11 juli 2018
10
Deze klant beveelt ons aan
Marco
Schiedam

10 juli 2018
7
Pluspunten
Kon snel worden geleverd.

Verbeterpunten
De verzorging is niet meer van deze tijd. Normaliter krijg je tegenwoordig keurig een tijdslot per mail door. Hier was het maar afwachten wanneer het werd bezorgt

Marco beveelt ons aan
Anoniem

10 juli 2018
9
Deze klant beveelt ons aan
Gerrit
Vreeland

10 juli 2018
9
Pluspunten
Geven goed advies en ruime keus

Verbeterpunten
Geen

Gerrit beveelt ons aan
J.van Damme
Ambt Delden

9 juli 2018
10
Pluspunten
Snelle levering

Verbeterpunten
Geen

J.van Damme beveelt ons aan
Van kempen project management
Amsterdam

9 juli 2018
9
Pluspunten
Snelle levering, goed product

Van kempen project management beveelt ons aan
Julie Gijsbers
Amsterdam

9 juli 2018
10
Pluspunten
Ik heb verschillende producten bij Badkamer xxl gekocht en ben erg tevreden over de service. Er was per ongeluk 1 badmeubel in de verkeerde kleur geleverd en Badkamer xxl heeft het kosteloos en binnen 1 dag opnieuw geleverd. Daarnaast hebben ze gratis een leslamp erbij gestuurd, omdat ik deze kwijt was geraakt. Fantastische service!

Verbeterpunten
Wellicht op de website erbij zetten dat sommige artikelen niet in 1 keer geleverd kunnen worden.

Julie Gijsbers beveelt ons aan
Arjen Buit
Eindhoven

8 juli 2018
6
Pluspunten
Nadat bleek dat er verkeerd geleverd werd reageerde ze snel en adekwaat.

Verbeterpunten
Eerst controleren voordat je de spullen verstuurd

Arjen Buit beveelt ons aan
BB
Utrecht

8 juli 2018
10
Pluspunten
Laagste prijs, perfecte service bij verzending

Verbeterpunten
Wastafel leveren in verpakking

BB beveelt ons aan
Anoniem

6 juli 2018
6
Pluspunten
Prijzen zijn goed

Verbeterpunten
Levering niet volgens afspraak, moet dus beter.

Deze klant beveelt ons aan
Jan
Uden

6 juli 2018
10
Pluspunten
Goede voorlichting en snelle afhandeling..

mhg
Jan van der Avoird

Jan beveelt ons aan
Cisca
GORINCHEM

5 juli 2018
8
Pluspunten
Goed bereikbaar. Laag drempelig. Fijne site

Cisca beveelt ons aan
Anoniem

5 juli 2018
10
Pluspunten
Snelle levering.
Wilde mijn product retour sturen en daarvoor was men goed bereikbaar en servicegericht.

Verbeterpunten
Retourneren gratis

Deze klant beveelt ons aan
Cindy

5 juli 2018
9
Pluspunten
Bij een vraag over het bad dat geleverd was, werd ik heel vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Verder snel en netjes geleverd.

Cindy beveelt ons aan
Dyanne Dorst
Oosterland

5 juli 2018
4
Verbeterpunten
Werd woensdag gebeld of ik in de ochtend of in de middag geleverd wou hebben, dus a.u.b. 's morgens, Oké tussen 7 en 12 zijn ze bij u, en krijgt u een half uur van te voren een telefoontje...prima !
Om 13.00 gaan bellen waar ze bleven, want om 14.30 moest ik gaan werken, ze belden terug dat ze er rond 15.00 zouden zijn, heel de route was omgegooid,,, komt hij om 15.30.... daar baal je dan zo stevig van, afijn spullen uitgepakt, spiegelkast beschadigd, en een heel verkeerd blad gekregen, dacht dat ik het niet goed had kunnen zien misschien op de foto, maar dat is niet het geval, daar ga ik morgen nog voor bellen, het is een heel ander blad als op de foto. Dus u zult wellicht begrijpen dat het voor ons geen 10 is !

Dyanne Dorst beveelt ons aan
Anoniem

4 juli 2018
10
Pluspunten
Bestelling en levering verliepen vlot

Deze klant beveelt ons aan
Klussenbedr marijs
Arnemuiden

3 juli 2018
10
Pluspunten
Maakt advertentie beloftes waar

Verbeterpunten
Geen . gewoon top

Klussenbedr marijs beveelt ons aan
De Spannevogel
Landgraaf

3 juli 2018
10
Pluspunten
Goede (digitale) bereikbaarheid. Klantvriendelijke medewerkers en de service is top!

De Spannevogel beveelt ons aan
Bert

2 juli 2018
10
Pluspunten
Duidelijke omschrijving zodat ik exact wist dat ik het goede product kon bestellen

Verbeterpunten
Geen, prima zo.

Bert beveelt ons aan
Lees meer reviews over BadkamerXXL.nl op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
Maciej
Hoofddorp

19 juli 2018
10
Pluspunten
Goede prijs en snelle levering

Maciej beveelt ons aan
Zemach
Laren

17 juli 2018
10
Pluspunten
Snel, eerlijk

Verbeterpunten
Geen

Zemach beveelt ons aan
Bianca De Bruijne
Philippine

10 juli 2018
8
Pluspunten
Snelle service met mooie producten

Bianca De Bruijne beveelt ons aan
Peter
Wageningen

5 juli 2018
9
Pluspunten
Je wordt goed op de hoogte gehouden over de levering ook al kan het wat vertraging hebben. Prima.

Verbeterpunten
Geen

Peter beveelt ons aan
Hermien
Vorden

4 juli 2018
9
Pluspunten
Snelle service bij afhandeling vraag. Had verkeerde producten besteld en met hulp gelijk nieuwe kunnen bestellen

Verbeterpunten
Kon zelf niet dit product vinden

Hermien beveelt ons aan
Anoniem

24 juni 2018
10
Deze klant beveelt ons aan
Polle
Haelen

15 juni 2018
9
Pluspunten
Mooie radiator, snelle levering, complimenten voor de leverancier!!!

Verbeterpunten
Plastic aanhechtingen tussen verwarming en muur, beetje jammer...

Polle beveelt ons aan
Anoniem

12 juni 2018
8
Pluspunten
Vlot geleverd

Deze klant beveelt ons aan
Johan
Spijkenisse

7 juni 2018
10
Pluspunten
Klantvriendelijk, snel, ruime keus

Johan beveelt ons aan
Geert Langenhof
Lochem

6 juni 2018
10
Geert Langenhof beveelt ons aan
Anoniem

30 mei 2018
8
Pluspunten
Goede producten, goede prijs, snelle levering

Verbeterpunten
Bij bestelde product, wel de montage beugels, maar geen bouten, beetje karig.

Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

30 mei 2018
9
Deze klant beveelt ons aan
F
Roosendaal

7 mei 2018
7
Pluspunten
Duidelijk in advertentie. Zeer snelle levering.

Verbeterpunten
Ik dacht dat aftap- en ontluchtventiel er ook bij zouden zitten. Blijkt niet het geval. Handiger om dit ook te vermelden, er staat wel dat installatiemateriaal inclusief is, dat zijn alleen de ophangbeugels.

F beveelt ons aan
Anoniem

6 mei 2018
10
Pluspunten
Snelle levertijd en een kortere tijdsaanduiding waar binnen de bestelling geleverd gaat worden. en dat klopte precies

Deze klant beveelt ons aan
Martin
Valkenswaard

23 april 2018
9
Pluspunten
9

Martin beveelt ons aan
Herman
Amsterdam

22 april 2018
8
Pluspunten
Tijdig en juist afgeleverd.

Herman beveelt ons aan
Jerry
Berkenwoude

30 maart 2018
8
Pluspunten
Snelle afhandeling. Netjes bezorgd

Jerry beveelt ons aan
Anoniem

20 maart 2018
8
Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

10 maart 2018
9
Deze klant beveelt ons aan
Tevreden klant
Hoorn

7 maart 2018
10
Pluspunten
Doen wat ze zeggen!

Tevreden klant beveelt ons aan
Jaap
Eindhoven

5 maart 2018
8
Pluspunten
Snelle levering, mooie radiatoren!

Verbeterpunten
In plaats van de knelset met artikelnummer 34760 werd de Heimeier aansluit koppeling CV / koper 15mm - 3/4 euroconus met artikelnummer 147653 geleverd.

Jaap beveelt ons aan
Peter v/d H

22 februari 2018
8
Pluspunten
Netjes behandeld bij schade aan radiator, volgende dag al een andere

Peter v/d H beveelt ons aan
Jos Meulman
Soest

18 februari 2018
8
Pluspunten
Snelle levering, goede bereikbaarheid als je eventueel vragen hebt.

Verbeterpunten
Geen

Jos Meulman beveelt ons aan
Brecht
Mechelen BE

14 februari 2018
8
Pluspunten
Goede communicatie, goede snelle levering op gevraagde dag.

Brecht beveelt ons aan
Anoniem

8 februari 2018
9
Pluspunten
Gewoon prima.

Deze klant beveelt ons aan
Jan
Ter Apel

16 januari 2018
10
Pluspunten
S'middags om vier uur besteld de volgende morgen om acht uur geleverd, dit is toch wel heel snel, nog nooit mee gemaakt !

Verbeterpunten
Zou de radiatoren iets beter verpakken voornamelijk op de hoeken. Had een kleine beschadiging op een van de hoeken.

Jan beveelt ons aan
Anoniem

5 januari 2018
8
Pluspunten
Product voldoet aan de verwachtingen.

Verbeterpunten
Track and trace sturen. Ik was niet zeker of de zending op afgesproken dag zou arriveren.

Deze klant beveelt ons aan
Megro BV
Zeewolde

2 januari 2018
10
Pluspunten
Snelle levering!!

Megro BV beveelt ons aan
Richard
Bleiswijk

28 december 2017
10
Pluspunten
Binnen 31 uur na mijn bestelling had ik de nieuwe radiator in huis. De bestelling kwam aan het begin van de verwachte levertijd binnen. Perfect!

Verbeterpunten
Geen

Richard beveelt ons aan
Anoniem

18 december 2017
8
Pluspunten
Prima levering

Deze klant beveelt ons aan
Lees meer reviews over RadiatorXXL.nl op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
Koos Janssens
Veendam

17 juli 2018
8
Pluspunten
Correcte levering.

Verbeterpunten
Geen

Koos Janssens beveelt ons aan
Janssen
Culemborg

16 juli 2018
9
Pluspunten
Keurig netjes geleverd

Verbeterpunten
Je kon kiezen welke dag je de bestelling wilt hebben maar werd pas 1 dag later geleverd als je een belofte doet moet je deze waarmaken

Janssen beveelt ons aan
Floris'Hand
Udenhout

13 juli 2018
9
Pluspunten
Uistekende service en komen de afspraken wat levering betreft perfect na. Chauffeur was zelfs bereid om op andere locatie de bestelde spullen af te leveren

Floris'Hand beveelt ons aan
Marjolein

13 juli 2018
3
Verbeterpunten
Product bleek op de afleverdatum beschadigd, geen vervangend exemplaar op voorraad. Aankoopbedrag zou teruggestort worden, maar dat gebeurde niet. Na ruim twee weken gebeld: creditering bleek niet correct afgehandeld in het systeem door medewerker. Als het goed is wordt het nu wel gestort.

Reactie
De terugbetaling was inderdaad blijven hangen maar gelukkig hebben wij dit na uw telefoontje snel kunnen rechtzetten.


Anoniem
Wassenaar

10 juli 2018
8
Pluspunten
Snelle en correte levering en afterpay mogelijkhied

Verbeterpunten
Beschermhoes bij het product aanbieden

Deze klant beveelt ons aan
Jaap

6 juli 2018
10
Pluspunten
Correcte snelle levering

Jaap beveelt ons aan
C.P.
Folsgare

5 juli 2018
8
Pluspunten
Snelle levering... goed op de hoogte gehouden van levering product.

Verbeterpunten
Geen

C.P. beveelt ons aan
Jan van Bemmel
Zutphen

4 juli 2018
9
Pluspunten
Alles van bestselling tot levering wordt correct uitgevoerd.

Verbeterpunten
Geen

Jan van Bemmel beveelt ons aan
Marianne
Spijkenisse

1 juli 2018
10
Marianne beveelt ons aan
Ton

30 juni 2018
10
Pluspunten
Zeer correct goede kwaliteit

Verbeterpunten
Gebruikte post bedrijf M.I.Z is niet correct in de uitvoering. Ik zou er geen gebruik van willin maken

Ton beveelt ons aan
Johan
Culemborg

21 juni 2018
5
Pluspunten
Levering goed.

Verbeterpunten
Product slecht.

Anita
Breda

20 juni 2018
10
Anita beveelt ons aan
Anoniem

18 juni 2018
10
Pluspunten
Levering is snel.
De klant wordt op de hoogte gehouden hoe laat de bezorging is. Erg prettig. Ga zo door!

Deze klant beveelt ons aan
Annet
Ravenstein

13 juni 2018
8
Pluspunten
Snelle en goede service, er was iets los bij onze nieuwe bbq, en het werd meteen goed opgelost.

Annet beveelt ons aan
Wendy
Hoofddorp

12 juni 2018
7
Pluspunten
Levering niet super snel, maar we op de aangeven dag geleverd.

Verbeterpunten
Instructie om de hoes te monteren of inelkaar te zetten ontbrak.

Wendy beveelt ons aan
Ten hove
Wezep

12 juni 2018
10
Ten hove beveelt ons aan
Frans van Grunsven
Harderwijk

11 juni 2018
10
Pluspunten
Voor bestelling heb ik telefonisch contact gehad en al mijn vragen zijn goed behandeld. De bestelling en levering verliep zoals was afgesproken. Dus ik ben een tevreden klant

Frans van Grunsven beveelt ons aan
Anoniem
Utrecht

10 juni 2018
10
Pluspunten
Duidelijke omschrijving van producten en snelle afhandeling.

Verbeterpunten
Nvt

Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

9 juni 2018
8
Pluspunten
Vlekkeloze Afhandeling

Deze klant beveelt ons aan
Hendrik Jan
Ede

8 juni 2018
7
Pluspunten
Duidelijke website, telefonisch contact mogelijk. Tuinxxl neemt zelf contact op als levering vertraagd

Verbeterpunten
Zending werd niet op vrijdag aangeleverd, maar pas maandag aangezien de bestelling "zoek" was. Mail en sms verkeer wordt gedaan door BadkamerXXL

Hendrik Jan beveelt ons aan
Martin
Dedemsvaart

8 juni 2018
6
Pluspunten
Netjes te woord gestaan via de telefoon.
Snelle reactie op deze recensie ontvangen en wederom netjes te woord gestaan.

Verbeterpunten
Afspraken moeten ze nakomen, en dat is niet gebeurd.
Na deze recensie is het kapotte pakket opgehaald zonder vooraf gebeld te zijn en het stond duidelijk op het formulier die ik getekend kreeg!

Reactie
We proberen altijd op korte termijn te reageren op email maar uiterlijk binnen 24 uur. Uw email is 's middags om 12 uur verstuurd en de volgende ochtend beantwoord. Als u mij kunt aangeven welke afspraken wij niet zijn nagekomen dan zal ik dit intern ook nog even bespreken zodat we dit in de toekomst kunnen voorkomen.


Cor Buskop
Raamsdonksveer

4 juni 2018
8
Cor Buskop beveelt ons aan
Joe
Leiden

29 mei 2018
5
Pluspunten
Makkelijk website, Snelle bezorging

Verbeterpunten
Productkwaliteit (kachel -
er komt rook uit de deur en de bovenkant is niet goed gelast. Mijn mening - het ziet er leuk uit, maar het is niet goed ontworpen).

Joe beveelt ons aan
Anoniem
's-Hertogenbosch

29 mei 2018
6
Pluspunten
Vlot geleverd en in eerste instantie betaalbaar

Verbeterpunten
De balkonklem voldoet ten dele. Door de wind gaat hij draaien waardoor de buis beschadigd raakt ook draait de klem van de railing. Een tweede klem is dus nodig voor een veilige en duurzame oplossing. Tot mijn verbazing blijkt deze echter maar liefst anderhalf keer zo duur binnen een week.
Opletten dus.

Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

29 mei 2018
9
Pluspunten
Prima productie

Verbeterpunten
Je kon datum doorgeven om het te laten leveren en dan komt het niet die dag. En je moest er de gele dag voor thuis blijven, levering tussen 8 en 18.00 uur. Dat vond ik wel jammer

Deze klant beveelt ons aan
RJH Gort
BARNEVELD

28 mei 2018
10
Pluspunten
Overzichtelijk website, scherpe prijzen en snelle levering

RJH Gort beveelt ons aan
Henk-Willem
Roelofarendsveen

27 mei 2018
10
Pluspunten
Ondanks dat een leverancier hem in de steek liet loste hij dit professioneel op.
Ik zou er zo weer bestellen of het aanraden aan mijn beste vrienden

Verbeterpunten
Nvt

Henk-Willem beveelt ons aan
Henk
Zierikzee

24 mei 2018
6
Pluspunten
Ondanks de teleurstelling van een plank die aan beide kanten gescheurd was , een

Reactie
De leverancier heeft aangegeven dat scheurvorming bij dit product kan plaatsvinden en helaas kan dit ook al het geval zijn wanneer deze word geleverd. Ik kan de bank kosteloos bij u af laten halen en wij zullen het aankoop bedrag dan volledig crediteren. Wij kunnen deze helaas niet omruilen omdat de kans groot is dat er in de nieuwe bank ook scheurvorming zal zitten. Indien u graag heeft dat wij de geleverde bank retour halen neem dan even contact met ons op en dan zullen wij dit afhandelen.


Henk beveelt ons aan
Martha
Leek

24 mei 2018
2
Pluspunten
Volkomen tevreden!!!

Verbeterpunten
Geen idee alles o.k.

Martha beveelt ons aan
Anoniem

24 mei 2018
10
Pluspunten
Duidelijke info op site. Snelle levering.

Deze klant beveelt ons aan
Lees meer reviews over TuinXXL.nl op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding