Je winkelwagen is leeg

    Voor 11:00 besteld, vanavond in huis*

    5411 klanten geven ons een 9

    Voor 11:00 besteld, vanavond in huis

    5411 klanten geven ons een 9

    becommerce Gecertificeerde webwinkel

    Certificaat


    Meer reviews

    Reviews en beoordelingen

    Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9

    Op basis van 5411 beoordelingen.
    97% raadt ons aan!

    Klant beoordelingen

    Roy

    Den Haag

    21-10-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Warm bad ervaring

    Snelle leveringen en zeer goede ondersteuning en service. Aanrader.

    Deze klant beveelt ons aan

    Daan

    Tuk

    18-10-2021

    Radiatorxxl.nl

    10

    top

    Snel geregeld, verandering geen probleem

    Deze klant beveelt ons aan

    Judith

    Utrecht

    16-10-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Prima prijs en supersnelle levering

    Nieuwe douchekop besteld en zelfs dezelfde dag al geleverd! Sneller kan niet. Laagste prijs ook. Heel tevreden klant.

    Deze klant beveelt ons aan

    Marjan

    Amstwrdam

    16-10-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Alles was top geregeld, zo anders als bij heel veel andere badkamerwinkels!

    Heb bij meerdere winkels bestellingen geplaatst, bij geen enkele winkel zo'n goede service. Ondanks dat jullie heel ver weg zitten bij ons vandaan toch meerdere aankopen gedaan voor onze nieuwe badkamer. Eén en al lof!

    Deze klant beveelt ons aan

    Hein

    Santpoort

    14-10-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Prima!

    Het wc-potje (45cm) kwam heel aan, maar had iets beter kunnen worden ingepakt om schade te voorkomen! Alles hangt en werkt!

    Deze klant beveelt ons aan

    Linda

    Houten

    13-10-2021

    Badkamerxxl.nl

    9

    Prima webshop, goeie prijzen en goede service

    Prima ervaring met BadkamerXXL, goede prijzen, ruime keuze, heldere communicatie en doen wat ze beloven qua levering. Niets op aan te merken en voor herhaling vatbaar!

    Deze klant beveelt ons aan

    Joke

    Vught

    13-10-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Snel en duidelijk

    Makkelijk bestellen, snelle levering. Jammer dat het bestelde niet paste waardoor het retour moest. Ook geen probleem, retour melden, etiket printen en afgeven bij de post.

    Deze klant beveelt ons aan

    Ronald

    Zutphen

    13-10-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Zeer snelle levering

    Product voldoet compleet aan de omschrijving

    Deze klant beveelt ons aan

    Eva

    Mijdrecht

    13-10-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Erg goede service!

    Ik had gebeld voor een bepaald soort tegels. Deze waren niet voldoende op voorraad, maar de dame die mij hielp heeft direct de leverancier gebeld. Deze kon toch nog extra dozen leveren als ik ze direct zou bestellen. Ze heeft mij later ook nog gebeld om de dag van levering te controleren. Heel tevreden over deze service!!

    Deze klant beveelt ons aan

    Berlinda

    Niel

    12-10-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Zeer goede ervaring, alles goed verlopen.

    Ik had een verkeerde bestelling geplaatst en ze hebben dit direct recht gezet. Ik was op de hoogte dat de levering pas binnen 7 weken kon plaats vinden, en was daar dan ook op voorbereid. Ze hebben tijdig verwittigd zodat ik zeker thuis kon zijn. Ik had een zeer goede ervaring bij deze winkel.

    Deze klant beveelt ons aan

    Monique

    Heerlen

    12-10-2021

    Badkamerxxl.nl

    8

    Heel goed

    Toiletpot was niet goed ingepakt waardoor die van de pallet afviel en stuk was en niet meer bruikbaar badkamer xxl contact gehad met Marlies en hebben een hele nieuwe toiletpot ontvangen Hele goede service M vr Wout en Monique van Eijsden

    Deze klant beveelt ons aan

    Hans

    Blaricum

    10-10-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Super advies en levering precies op tijd!

    De service van een specialist met het gemak van online

    Deze klant beveelt ons aan

    Kenneth

    Almere

    10-10-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Gewoon TOP

    Bestelling netjes en correct geleverd, klantenservice houd je netjes op de hoogte. Geweldig ervaren.

    Deze klant beveelt ons aan

    Vincent

    Bloemendaal

    8-10-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Echt heel tevreden, onder de indruk van de service en de website

    Website is de beste die ik ben tegengekomen en zeer geschikt om je te oriënteren m.b.t. alle mogelijkheden. De prijsstelling is minstens even scherp als bij andere discounters en bij grote orders kan er ook nog een totaal-prijs worden gemaakt. Service is ook erg goed: nooit wachten aan de telefoon, medewerkers zijn niet onverschillig of gehaast, en ze weten veel of zoeken het rustig voor je uit. Het geautomatiseerde offerte-verkoop-retour-proces via de website gaat zeer soepel: offertes direct inzichtelijk, real-time op de hoogte van leveringen en de twee retours die ik had gingen zonder een rimpeling. Ik vind het bijna jammer dat ik ze maar 1x in de 10 jaar nodig heb. Iedereen die echter nu aan het verbouwen is raad ik badkamerxxl.nl aan.

    Deze klant beveelt ons aan

    Steven

    Almere

    8-10-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Uitstekende service

    Ik had een makeup spiegel besteld die bij aflevering niet helemaal goed bleek (vervorming in het vergrotende deel). Eén telefoontje en de volgende dag had ik een vervangend exemplaar. Geen gedoe, zeer vriendelijke service.

    Deze klant beveelt ons aan

    Kees

    Sassenheim

    5-10-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Prima product.

    Prima product en snel geleverd.

    Deze klant beveelt ons aan

    christiane

    Eijsden

    5-10-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Gekozen, besteld, betaald, gekregen, tevreden.

    In een woord, prima ervaring

    Deze klant beveelt ons aan

    Eduardo ter Horst

    Rotterdam

    4-10-2021

    Badkamerxxl.nl

    8

    Een blikvanger in de badkamer

    Product hangt er net - CV mat zwart ! Te vroeg om een oordeel te vellen

    Deze klant beveelt ons aan

    Samantha

    Bleiswijk

    2-10-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Snel en goed

    Producten zijn goed en snelle verzending

    Deze klant beveelt ons aan

    Roy Huzink

    Geesteren

    2-10-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Prima bedrijf met goede klantenservice!

    Net bedrijf met een goede klantenservice die bereid is mee te denken met de klant.

    Deze klant beveelt ons aan

    Dirk

    Tilburg

    1-10-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Snellere levering dan elders

    Goed en vriendelijk telefonisch advies, en in tegenstelling tot de concurrent wel snelle verzending - in losse delen. Ondanks dat de toeleverancier precies dezelfde is. Zo kunnen we toch op tijd door. Fijne winkel.

    Deze klant beveelt ons aan

    Stefan

    Harreveld

    30-09-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Goede kwaliteit en snelle levering

    Mooie producten en zeer snel geleverd! Echt top! M’n badkamerspecialist was zeer tevreden.

    Deze klant beveelt ons aan

    Stephanie Joos

    Noorderwijk

    30-09-2021

    Badkamerxxl.be

    4

    Product stuk - nog geen reactie na 5 dagen

    Een van de producten was helaas stuk, mss door het transport, geen idee. Via mail contact opgenomen met de klantendienst maar niets gehoord. 4 dagen later zelf telefonisch contact opgenomen maar geen stap verder. De dame was wel vriendelijk en hopelijk komt het snel in orde.

    Deze klant beveelt ons aan

    Johannes

    Gentbrugge

    30-09-2021

    Badkamerxxl.be

    10

    Correct en vriendelijk

    Beschadigd meubel ontvangen. Binnen de week werd er al een nieuw opgestuurd. Top!

    Deze klant beveelt ons aan

    F. Veldhuis

    Goutum

    28-09-2021

    Badkamerxxl.nl

    3

    Matig / slecht.

    Heb wc Geberit frame besteld (UP300) met drukknop en wc-blokhouder. Heb zelf frame opgehaald, met als doel om meteen verder te kunnen. Op terugreis nog op de doos gekeken: UP300 frame. Ik frame heb ingebouwd , betegeld. De loodgieter zou eindmontage doen van pot en de rest. Toen bleek bij aanbrengen van drukknop dat die niet paste. Blijkt dat de UP100 in de doos heeft gezeten. En met plaatsen drukknop kom je er achter dat de knop niet past. Want die past niet op de UP100.. Na de constatering er naartoe geweest. Daar in de winkel heel onvriendelijke en slecht inlevende medewerker. Moesten echt zelf met oplossingen komen. En dan nog moeilijk doen. Geen excuus o.i.d. Moesten maar zelf andere drukknop en blokhouder kopen en zoek 't maar uit..betaalden het verschil hele poos later terug. Risico van 't vak, zo kwam het bij ons over. Pas ná bijna 3 weken later het spul binnen! Uit "coulance" betaalden OOK NOG de de huidig wc druk kop... Dat een loodgieter veel tijd is verloren met het uitzoeken, regelen en ophalen van passend materiaal was ons probleem. Wij zijn dan ook erg ontevreden...kom er niet weer..

    Ben

    Hilversum

    28-09-2021

    Radiatorxxl.nl

    10

    Prima radiator voor een goede prijs

    De witte radiator wordt compleet en goed verpakt geleverd, voorzien van een montage-instructie. De chauffeur van de besteldienst kwam hem zelfs lopend brengen omdat hij met zijn grote vrachtwagen niet dichter dan 500 meter bij ons huis kon komen. Super service!

    Deze klant beveelt ons aan

    ad Van tilborg

    BAARLE-nassau

    25-09-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    super.!!

    goede service en ze doen alles om bestelling zo snel mogelijk bezorgen. ga zo door!

    Deze klant beveelt ons aan

    Hanny

    Winterswijk

    25-09-2021

    Badkamerxxl.nl

    9

    Prima

    Snelle bezorging

    Deze klant beveelt ons aan

    Wim

    Landgraaf

    24-09-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Geweldige service snelste levering ooit ontvangen

    Super service !!

    Deze klant beveelt ons aan

    Emma

    Den Bosch

    22-09-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Goede service, fijn aanbod

    Betere merken op de website en voor een goede prijs. Misschien na afzoeken internet niet de allergoedkoopste, die zijn altijd overal wel te vinden nog, maar nadat een paar kleine beschadigingen had gemeld waarvoor ik het meubel niet wilde terugsturen (mocht wel gewoon!) maar wat ik toch het vermelden waard vond uiteindelijk een creditfactuur gekregen voor een bedrag. Dat is precies de service waar je het voor doet!

    Deze klant beveelt ons aan

    Etienne Luyten

    Apeldoorn

    20-09-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Klant is koning. Top service

    Wij hadden met spoed 2 zwarte wastafels nodig, nergens te krijgen. Door juiste hulp deze kunnen bestellen op vrijdag en maandag geleverd. Top, erg blij met deze bestelling + afhandeling.

    Deze klant beveelt ons aan

    Theo Van laarschot

    Nuenen

    17-09-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Snelle levering

    Levering ging snel. Pakket compleet. En de goedkoopste. Heel tevreden dus. Aansluiten moet nog gebeuren

    Deze klant beveelt ons aan

    Tristan

    Den Helder

    15-09-2021

    Radiatorxxl.nl

    10

    Snel en compleet geleverde radiator

    We hadden een radiator nodig voor vervanging. Na even zoeken kwam RadiatorXXL met een radiator die de juiste prijs kwaliteitsverhouding heeft. Na bestelling, snel geleverd en compleet zonder beschadigingen.

    Deze klant beveelt ons aan

    Jolanda

    Lisse

    15-09-2021

    Badkamerxxl.nl

    9

    Besteld, snel geleverd

    Het badmeubel wat ik besteld heb, is na 3 dagen al geleverd! Ziet er goed uit!

    Deze klant beveelt ons aan

    Cee

    Brunssum

    13-09-2021

    Badkamerxxl.nl

    1

    Pas op voor retourprocedure. Misleidend en duur!

    Product retour gestuurd ivm “verkeerde” kleur en kleine kras. Product wordt opgehaald door transporteur (duur!!) gekozen door BadkamerXXL. Gratis afgeven is ook een optie, maar Buitenpost is uiteraard (on)handig gekozen. BadkamerXXL verschuilt zich achter onjuist volgen van de retourprocedure en schuift schade af op retourzending (=risico van klant). Goedkoop = duurkoop.

    H

    Holten

    12-09-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Perfect!!

    Zeer goede service bij telefonisch kontakt. Personeel dat goed op de hoogte is met de producten en goede adviezen geeft. Snelle levering.

    Deze klant beveelt ons aan

    PPHC van der Putten

    EINDHOVEN

    11-09-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Groots en kom je niet meer tegen.

    Beschadigingen aan onderzijde van een radiator van 2 jaar oud. Vermoedelijk een slecht verfbad? Geen probleem vervangen we gratis, kijk dat noem ik echte service.

    Deze klant beveelt ons aan

    Nikky

    Winterswijk

    11-09-2021

    Radiatorxxl.nl

    8

    Positief

    Tijdens de aankoop werd ik goed geholpen door de site, daarna is de radiator snel geleverd

    Deze klant beveelt ons aan

    M

    Schijndel

    10-09-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Geleden en snelle levering g

    Goede en snelle levering van mooi wastafeltje Heel goed verpakt

    Deze klant beveelt ons aan

    Ilyas

    Rotterdam

    9-09-2021

    Badkamerxxl.nl

    9

    Zeer professioneel

    Keurig besteld, op tijd aangekomen en keurig goed retour service

    Deze klant beveelt ons aan

    Edwin

    Wieringerwerf

    9-09-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Goed meegedacht en super snelle levering

    Lekkage aan inbouwkraan is super snel opgelost. Onderdeel al volgende dag in huis. Top!!

    Deze klant beveelt ons aan

    Mirjam

    Gorinchem

    9-09-2021

    Badkamerxxl.nl

    9

    Ik ben heel tevreden

    Duidelijke site en bij een vraag telefonisch vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Na iedere bestelling direct een mail met de bevestiging en weer een duidelijke mail vlak voor de levering. Producten kwamen op de afgesproken datum aan en waren zeer goed verpakt.

    Deze klant beveelt ons aan

    Vincent Schouwenaars

    zwijndrecht

    8-09-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Super

    Denken mee, (had een hele inbouwbox besteld maar kon met alleen een onderdeel ook gemaakt worden). 's-ochtends besteld 's-avonds geleverd. Perfect.

    Deze klant beveelt ons aan

    Hans

    Arnhem

    8-09-2021

    Badkamerxxl.nl

    1

    Teleurgesteld

    Dit was mijn eerste bestelling bij Badkamerxxl.nl. Na montage vertoont het product een gebrek en blijkt de omschrijving niet te kloppen. Om deze reden het product willen retourneren maar de retourvoorwaarden van Badkamerxxl zijn zodanig dat dit niet mogelijk is. Blijf dus zitten met een product waarover ik niet tevreden ben.

    Reactie van het bedrijf

    Beste Hans, Bedankt voor het invullen van de review. Ik ben erg benieuwd wat er wat er fout is gegaan. Kan het kloppen dat je geen contact met ons hebt opgenomen om hier samen naar een oplossing te gaan kijken? Ik verneem graag even per mail van je. Je kan ons bereiken via de mail: [email protected]

    Marion

    Ingen

    7-09-2021

    Radiatorxxl.nl

    10

    Vlotte service, aanrader!

    Snelle orderafhandeling, snel geleverd, radiator conform foto op website, alles naar tevredenheid. Aanrader!

    Deze klant beveelt ons aan

    Malou

    Wijdemeren

    7-09-2021

    Badkamerxxl.be

    10

    Super service!

    We hadden het verkeerde bedieningspaneel besteld voor onze toilet, maar wisten eigenlijk ook niet welke we dan moesten hebben. Martijn heeft gevraagd wat foto's te maken en is op onderzoek geweest. Hij heeft wat modellen voorgesteld welke we konden bestellen. Gelijk zijn deze op de post gegaan en heb nu een werkend toilet;)! Ook was de wachttijd bij de klantenservice aan de lijn heel kort en ook via mail. Dat zie je tegenwoordig wel anders, dus hierbij nogmaals, bedankt Martijn. Verder hebben we tegels en andere sanitaire producten gekocht welke helemaal naar wens zijn.

    Deze klant beveelt ons aan

    Erik De Wulf

    Oud-Turnhout

    7-09-2021

    Badkamerxxl.be

    10

    problemen worden correct afgehandeld.

    Op de Belgische site was een cashback van Geberit (toilet) voorzien. Dit bleek achteraf een foutje te zijn want enkel Nederlandse klanten konden hiervan gebruik maken. Het duurde wel een tijdje vooraleer men op mijn mailtjes en telefoontjes reageerde maar uiteindelijk hebben ze de 50 euro zelf betaald. Heel correct dus.

    Deze klant beveelt ons aan

    M.L.W. Baars

    BODEGRAVEN

    5-09-2021

    Badkamerxxl.nl

    2

    Zeer telleurstellend,vooral bij tijdsdruk.

    Gewoon afmetingen op tekening erbij ,voorkomt telleurstelling.

    Ricardo

    Almelo

    3-09-2021

    Badkamerxxl.nl

    8

    Goed

    Goed

    Deze klant beveelt ons aan

    Youssef

    Dandan

    2-09-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Fantastisch !!!!

    Goede service, snel bezorgd! En in vergelijking met andere sites een scherpe prijs….

    Deze klant beveelt ons aan

    Productenvergelijker 0
    Openen