Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Nog even geduld, vanaf zijn we telefonisch weer bereikbaar. Tot zo.

Voor besteld, vanavond in huis*

5339 klanten geven ons een 9

30 dagen bedenktijd

    Je winkelwagen is leeg

    Voor besteld, vanavond in huis*

    5339 klanten geven ons een 9

    Voor besteld, vanavond in huis

    5339 klanten geven ons een 9

    becommerce Gecertificeerde webwinkel

    Certificaat


    Meer reviews

    Reviews en beoordelingen

    Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9

    Op basis van 5339 beoordelingen.
    96% raadt ons aan!

    Klant beoordelingen

    Willem

    Papendrecht

    21-08-2022

    Badkamerxxl.nl

    9

    Heel tevreden.

    Vlotte levering, zelfs een uur vlotter dan afgesproken. We liepen nog in nachtkledij toen de vrachtwagenchauffeur één hele zware doos kwam afleveren. Dat was dus even schrikken. Mijn bedoeling was als bijna 79-jarige om een loodgieter in te huren voor de plaatsing en aansluiting van de toiletcombinatie. Das bleek een ernstige denkfout te zijn. Geen tijd en geen interesse waren de antwoorden op mijnvraag om het toilet te plaatsen. Oh, u heeft hem niet bij ons gekocht? Nee dan hebben wij geen loodgieter ter beschikking. Gelukkig ben ik altijd tamelijk handig geweest, want het kwam er op neer dat ik alles zelf moest doen. Naar de eerste verdieping slepen, uitpakken, plaatsen en aansluiten. Niet eenvoudig voor iemand van bijna 79. Maar, hoera, het is gelukt. Prima toilet en werkt uitstekend. Ben dus uiteindelijk toch blij en zeer tevreden, ondanks de tegenwerking van het loodgietersgilde.

    Deze klant beveelt ons aan

    Cor

    Amsterdam

    19-08-2022

    Badkamerxxl.nl

    3

    Niet gekregen wat ik besteld had

    Wiesbaden badkruk geleverd met stenen zit ipv kunststof. Ik ga opnieuw bestellen en verwacht deze keer een kunststof zit. Geen kunststof zit betekent opnieuw retour

    Welmoet

    Utrecht

    19-08-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Tevreden klant

    Ik heb badkamer accessoires gekocht. Prima spullen, precies zoals de beschrijving op de site en de foto’s. Goede communicatie rond, vervroegde, levering,

    Deze klant beveelt ons aan

    gert

    Wageningen

    19-08-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    snelle en perfecte verzending

    Mijn bestelling werd snel verstuurd met een fatsoenlijke prijs. Deze was ruim onder de adviesprijs.

    Deze klant beveelt ons aan

    Corné

    Rockanje

    18-08-2022

    Badkamerxxl.nl

    9

    Prima service.

    Ik heb een radiator besteld, was de volgende dag ‘s avonds binnen. Ik werd ook met mailtjes goed op de hoogte gehouden. Ook was de radiator netjes verpakt.

    Deze klant beveelt ons aan

    Joost

    Groningen

    17-08-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Uitstekend geholpen en tevreden met afhandeling order.

    Hele badkamer hier laten ontwerpen en besteld. Goed geholpen en tevreden met afhandeling bestelling.

    Deze klant beveelt ons aan

    frank thunnissen

    Bussum

    17-08-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Zeer tevreden over service en product

    XXL doet wat ze belooft. Keurige tijdige telef melding dat levering twee dagen later zou komen. En dan ook stipt op dp die genoemde dag leveren.

    Deze klant beveelt ons aan

    George

    van Herk

    17-08-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    BETROUWBAAR EN SNEL

    Na 1 week bestelling nog niet ontvangen. Contact opgenomen met badkamerxxl. Blijkt een fout te zijn bij de vervoerder. Dezelfde dag is een vervangende bestelling gestuurd die ik de volgende dag al ontving. KORTOM: Ze maken hun woord waar en geven service!

    Deze klant beveelt ons aan

    Ria Zenhorst

    Vorden

    16-08-2022

    Badkamerxxl.nl

    5

    Het produkt is goed

    Maar de spuitflesmond was kapot. Teveel gedoe om het terug te sturen, dus maar gehouden.

    Deze klant beveelt ons aan

    Ben

    Wijchen

    15-08-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Perfect

    Mijn bestelling is op dezelfde dag nog geleverd Ik werd goed op de hoogte gehouden hoelaat verwacht werft dat mijn bestelling geleverd zou worden Tot op de minuut nauwkeurig was mijn bestelling op het afgesproken aflever adres. Ik bestel wel vaker producten bij andere bedrijven, Badkamer XXL steekt er met kop en schouders bovenuit

    Deze klant beveelt ons aan

    Paul

    Amsterdam

    15-08-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Uitstekende Service

    Soms gaat het om een kline dingetje waar 90% van de levrancieres (uit eigen ervaring) je niet mee zullen helpen. Gelukkig zijn er nog 10% die je wel te hulp staan. BadkamerXXL heeft een uitstekende afterservice. Ik kan niets anders geven dan 5 sterren.

    Deze klant beveelt ons aan

    K.T.

    Buitenpost

    14-08-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Snelle service. Leuk team

    Vlotte service en snel geholpen

    Deze klant beveelt ons aan

    Tom

    Haaren

    12-08-2022

    Badkamerxxl.nl

    8

    Levering volgens afspraak

    Eerst bestelde artikel was helaas niet meer beschikbaar bij de leverancier. Alternatief artikel gekozen en meteen het geld terug gekregen van het niet te leveren artikel. Alles netjes verzonden, en op tijd aangekomen. Twee douchewanden van 50 kilo per stuk, snap niet hoe die vervoerder het in z'n eentje opgetild kreeg. Toch maar weer gaan sporten.

    Deze klant beveelt ons aan

    Jan

    Helmond

    11-08-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Eenvoudig bestel proces, op tijd geleverd

    Eenvoudig bestelproces, op tijd geleverd

    Deze klant beveelt ons aan

    Mitchel

    Rotterdam

    11-08-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Perfecte levering

    Vriendelijke bezorgers,netjes bezorgd,kortom perfect.

    Deze klant beveelt ons aan

    Bart

    Cuijk

    11-08-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Ondanks verlopen garantie gratis geholpen

    Onze thermostaatdouchekraan was stuk. De garantieperiode was inmiddels verlopen. Toch hebben we van Badmakerxxxl.nl gratis een nieuw binnenwerk gekregen en met een duidelijke omschrijving heb ik deze zelf kunnen vervangen. Hartelijk dank.

    Deze klant beveelt ons aan

    F

    K

    11-08-2022

    Badkamerxxl.nl

    7

    Top

    Top

    Deze klant beveelt ons aan

    Karin

    Broens

    11-08-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Geweldig goede service

    Alles word in werking gezet om uit te zoeken welke toiletzitting wij moeten hebben

    Deze klant beveelt ons aan

    Frederik

    Enschede

    10-08-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Product zoals omschreven.

    Snelle levering en een goed product.

    Deze klant beveelt ons aan

    Helma

    Standdaarbuiten

    10-08-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Top bedrijf

    Nadat ik zelf een verkeerde bestelling had gedaan heeft badkamerXXL dit naar volledige tevredenheid opgelost. Top service.

    Deze klant beveelt ons aan

    Seine

    Coevorden

    9-08-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Snelle verzending

    Snelle verzending, de voegmiddel was mooi op tijd .ben heel tevreden

    Deze klant beveelt ons aan

    Gerard

    Schiedam

    8-08-2022

    Badkamerxxl.nl

    2

    Na 1 week nog steeds niets ontvangen

    Wel iets bestelt en betaalt, maar niets ontvangen

    Lia Griensven

    Nistelrode

    8-08-2022

    Badkamerxxl.nl

    1

    Helaas slecht

    Hallo, heb tot nog toe nog niks ontvangen. Dus kan hierover helaas n lage score geven.lia

    Ton

    Hoorn

    8-08-2022

    Badkamerxxl.nl

    8

    Goed

    Nadat de zending via dhl in het sorteercentrum al dagen was blijven liggen werd er 2de zending via post.nl verzonden. Prima opgelost

    Deze klant beveelt ons aan

    Ad

    Borger

    8-08-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Keurige levering op tijd

    Aanrader

    Deze klant beveelt ons aan

    Ellen

    Almere-Buiten

    8-08-2022

    Badkamerxxl.nl

    9

    Snel netjes en zeer goed verzorgd

    Een fijne website. Zoals boven duidelijk snel en zeer goed verzorgd. Voldoende keuze

    Deze klant beveelt ons aan

    Antoinette

    Bergeijk

    8-08-2022

    Badkamerxxl.nl

    4

    Probleembij de nazending van ruim 1 week later het foutieve afleveradrrs ingevoerd. Nr 8 moet zojn 8

    Ik heb helemaal niets ontvangen.probleem met DHL. Ik hoop het morgen te ontvangen Bij de nazending van ruim 1 week bij de adressering het bijvoegsel a vergeten. Zodoende kwam het pakket bij de buren terecht

    Rene

    Rotterdam

    7-08-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Betrouwbaar!

    Fijne winkel. Je krijgt wat wordt aangeboden zoals aangeboden. 10/10

    Deze klant beveelt ons aan

    Peter

    Eindhoven

    6-08-2022

    Badkamerxxl.nl

    8

    Ga zo door

    Ga zo door

    Deze klant beveelt ons aan

    P j Meinders

    Haarlem

    5-08-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Geweldig

    Bestelling gedaan info daarna uitstekend prijs kwaliteit voldoende snel bezorgd

    Deze klant beveelt ons aan

    Dorinda Wijnands

    Serooskerke

    3-08-2022

    Badkamerxxl.nl

    9

    Geweldig

    Goede service. Alles goed en snel geleverd. Prima.

    Deze klant beveelt ons aan

    Peter

    Groningen

    3-08-2022

    Badkamerxxl.nl

    9

    Top

    Goede en snelle levering volgens afspraak!

    Deze klant beveelt ons aan

    Auke

    Marrum

    1-08-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Gemakkelijk besteld en snel geleverd

    Ik wist wat ik wilde hebben en kwam bij deze webwinkel uit. Was snel leverbaar en concurrerend geprijsd.

    Deze klant beveelt ons aan

    Sjaak

    Rijswijk

    31-07-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    De aflevering perfect

    Netjes gebeld toen het adres wat moeilijk te vinden was

    Deze klant beveelt ons aan

    Koen

    Beringe

    29-07-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    top!

    twee wat grotere bestellingen gedaan. in deze tijden van materiaalschaarste helemaal blij!

    Deze klant beveelt ons aan

    Vd nol

    Zwolle

    28-07-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Prima service

    Heb een douchewand besteld. Snelle levering goede after sales .

    Deze klant beveelt ons aan

    Jard

    Ljouwert

    28-07-2022

    Badkamerxxl.nl

    9

    Goede service, snel geleverd en niet moeilijk

    Gewoon goed

    Deze klant beveelt ons aan

    Maud

    Den Bosch

    27-07-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Top service

    Geen gedoe, klantvriendelijk

    Deze klant beveelt ons aan

    AE

    Den Haag

    26-07-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Snel en goed geleverd

    Had monsters van div mozaïek tegels besteld. Kwam snel binnen. Heel goed verpakt.

    Deze klant beveelt ons aan

    Noël

    9031 Drongen

    25-07-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Uitstekend

    X

    Deze klant beveelt ons aan

    Els van Es

    Meerssen

    23-07-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Goed

    Heel goede ervaring

    Deze klant beveelt ons aan

    W

    Zuiddorpe

    22-07-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Uitstekend

    Snel geleverd en als iets niet goed is wordt alles netjes uitgelegd en opgelost . Vriendelijk personeel aan de telefoon. Geeft zelfs aan dat er ook outlet artikelen zijn. Artikelen in nieuwe staat en veel goedkoper

    Deze klant beveelt ons aan

    Sjaak nas

    Didam

    21-07-2022

    Badkamerxxl.nl

    9

    Super mooi

    Voldoet aan mijn gedachten

    Deze klant beveelt ons aan

    Johnny

    Buitenpost

    21-07-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Goede en snelle service.

    Bestelling geplaatst en kon dezelfde dag het artikel ophalen. Helemaal goed. Goede klantenservice.

    Deze klant beveelt ons aan

    Hans

    Nieuw Vennep

    20-07-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Goede service, snelle levering, juiste prijs

    Ik heb een badpotenset met muurbeugels besteld. De prijs was de beste die ik kon vinden en het kon ook nog eens direct geleverd worden. Alles verlopen naar wens.

    Deze klant beveelt ons aan

    Sierd

    Emmen

    19-07-2022

    Badkamerxxl.nl

    8

    Retour goed afgehandeld

    Ik had verkeerd besteld en helaas moest ik de retourkosten zelf betalen. Echter had ik na retour wel redelijk vlot mijn geld weer terug. Verder geen problemen ondervonden.

    Deze klant beveelt ons aan

    Henny

    Almelo

    19-07-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Geweldig wat een service!!

    Nadat mijn Grohe zeepdispenser het voor de 2e keer binnen de garantie termijn begaf (de een gaf geen zeep en de ander teveel) heeft badkamerxxl uit eigen voorraad snel een ander gestuurd om mij niet te lang te laten wachten, wat een geweldige service , hier kan menig bedrijf een groot voorbeeld aan nemen !!

    Deze klant beveelt ons aan

    Willem

    Oldenzaal

    19-07-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Prima!!!

    Zeer prettig!!!

    Deze klant beveelt ons aan

    Arnold

    Harlingen

    17-07-2022

    Badkamerxxl.nl

    8

    Prima service.

    Na levering bleek een onderdeel beschadigd te zijn. Een belletje naar de klantenservice en het werd geregeld! Top!!

    Deze klant beveelt ons aan

    Max

    Baarn

    15-07-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Uitstekend en snel

    Prima service

    Deze klant beveelt ons aan

    Productenvergelijker 0
    Openen