Bewonen assortiment
badkamer showroom Groningen
badkamer showroom Groningen

Reviews en beoordelingen over BadkamerXXL.be

Klanten geven ons een 9.2


Op basis van 3071 beoordelingen.
99% raadt ons aan!

Klant beoordelingen

Nienke
Den Haag

23 februari 2018

Via BadkamerXXL.nl
5
Verbeterpunten
Ik kocht o.a. hot bath muurkranen. Bestelling en levering ging perfect. Echter na afloop heb ik gebeld voor extra advies en ben verkeerd geinformeerd. De vraag was of de kraan gedraaid kon worden, zodat de knop aan de andere kant van de kraan kwam. Dit kon niet volgens medewerker. Ik was in de veronderstelling dat ik 2 rechter kranen had gekocht ofzo en dus zelf de fout had gemaakt. Achteraf bleek dat het wel had gekund en dat juist deze kranen hiervoor gemaakt zijn. Een en ander zat toen al in de muur en zou een kostbare aangelegenheid zijn om te wijzigen. Super jammer dus. Baal er best van.

M J C Weijers
Wernhout

23 februari 2018

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Geen enkele tegenvaller. Perfect verpakt.

M J C Weijers beveelt ons aan
Anoniem

23 februari 2018

Via BadkamerXXL.nl
6
Pluspunten
Levering was volgens afspraak en op tijd

Verbeterpunten
Website suggereerd dat er iets in de showroom aanwezig was Terwel dat niet het geval was.

Deze klant beveelt ons aan
Emmy
Strijen

23 februari 2018

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Nette communicatie over de gang van zaken.
Fijne internetsite
Goed bereikbaar voor contact

Emmy beveelt ons aan
Peter v/d H

22 februari 2018

Via RadiatorXXL.nl
8
Pluspunten
Netjes behandeld bij schade aan radiator, volgende dag al een andere

Peter v/d H beveelt ons aan
Anoniem

22 februari 2018

Via BadkamerXXL.be
10
Pluspunten
Alles perfect in orde!

Deze klant beveelt ons aan
Teije
Middelburg

22 februari 2018

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Keurig, komen afspraak na.

Teije beveelt ons aan
Anoniem

22 februari 2018

Via BadkamerXXL.nl
8
Pluspunten
Snelle levering, alles was zorgvuldig verpakt, groot aanbod en een redelijke prijs.

Deze klant beveelt ons aan
Yvonne
Haren

22 februari 2018

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Goede service. Duidelijke uitleg. Vriendelijk personeel.

Verbeterpunten
Geen.

Yvonne beveelt ons aan
Marlies

20 februari 2018

Via BadkamerXXL.nl
7
Pluspunten
Goede levering, artikel was goed verpakt

Marlies beveelt ons aan
Anoniem

20 februari 2018

Via BadkamerXXL.nl
9
Deze klant beveelt ons aan
Jurgen
Ham

19 februari 2018

Via BadkamerXXL.be
9
Pluspunten
Levering netjes zoals gepland en deftig verpakt. Product is identiek volgens beschrijving.

Jurgen beveelt ons aan
De Waard Installatie Advies
Castricum

19 februari 2018

Via BadkamerXXL.nl
8
Pluspunten
Snelle levering en goede prijs

De Waard Installatie Advies beveelt ons aan
Martijn
Berkel Enschot

19 februari 2018

Via BadkamerXXL.nl
9
Pluspunten
Snel en zonder poespas

Verbeterpunten
?

Martijn beveelt ons aan
Bas
Utrecht

18 februari 2018

Via BadkamerXXL.nl
9
Pluspunten
Goede website. Zonder extra kosten met credit card betalen. Werd gebeld toen de levering eerder bezorgd kon worden. Gratis bezorgd boven 50 euro.

Bas beveelt ons aan
Jos Meulman
Soest

18 februari 2018

Via RadiatorXXL.nl
8
Pluspunten
Snelle levering, goede bereikbaarheid als je eventueel vragen hebt.

Verbeterpunten
Geen

Jos Meulman beveelt ons aan
Anoniem

17 februari 2018

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Goede communicatie.

Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

17 februari 2018

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Bijzonder snelle levering, en goed verpakt. Wij zijn heel tevreden.

Deze klant beveelt ons aan
Visser
Havelte

17 februari 2018

Via BadkamerXXL.nl
10
Visser beveelt ons aan
Alfred

16 februari 2018

Via BadkamerXXL.nl
8
Pluspunten
Prijs en goede klantenservice.
(nog) geen ervaring opgedaan bij garantie aanspraken, de door mij bestelde wastafel, kraan en bevestiging set werden netjes afgeleverd.

Verbeterpunten
Nvt

Alfred beveelt ons aan
Anoniem
Barneveld.

16 februari 2018

Via BadkamerXXL.nl
9
Pluspunten
Het is netjes bezorgd, geen klachten erover.

Deze klant beveelt ons aan
Naudts-Moerman
België

15 februari 2018

Via BadkamerXXL.be
9
Pluspunten
Heel correcte en vlugge reactie via het chatbericht.
hulp voor een bestelling in de winkelwagen aangezien het vanuit België heel moeilijk lukt alsook met de betaling. TOP vanwege de hulpdesk !
vrij vlugge levering zoals afgesproken

Verbeterpunten
Er werd in twee keren telkens één pakket voor één en dezelfde toilet op verschillende tijdstippen via transportfirma geleverd. Dit is maar al te zot voor woorden.... Kan zoiets niet samen gebeuren ?
de weergave van het bedieningspaneel is in zwart wit iets moeilijker voorstelbaar. In kleur was het uitzicht misschien iets beter herkenbaar. Pas bij het openen merkten we dat het toch misschien beter een ander kleur mocht zijn. Het kan wel via de retourbon teruggestuurd worden, mits verzendingskosten.

Naudts-Moerman beveelt ons aan
Wouter
Etten-Leur

15 februari 2018

Via BadkamerXXL.nl
9
Pluspunten
Super snel geleverd. Netjes verpakt en geleverd zoals beschreven.

Wouter beveelt ons aan
Teun
Den Haag

14 februari 2018

Via BadkamerXXL.nl
9
Pluspunten
Ruime selectie. Advies bij samenstellen van bij elkaar passende sets. Scherp geprijst, ook duurdere modellen.

Verbeterpunten
Duidelijke vermelding van materiaal/uitvoering op offerte (1 onderdeel was rvs ipv chroom)

Teun beveelt ons aan
Brecht
Mechelen BE

14 februari 2018

Via RadiatorXXL.nl
8
Pluspunten
Goede communicatie, goede snelle levering op gevraagde dag.

Brecht beveelt ons aan
GJ
Groningen

14 februari 2018

Via BadkamerXXL.nl
8
Pluspunten
Rustig behandeld, niet overhaast en gewoon plezierig

Verbeterpunten
Nvt

GJ beveelt ons aan
Guy kuypers
Leuven-brussel

12 februari 2018

Via BadkamerXXL.be
10
Pluspunten
Website,betalingssysteem en levering super efficiënt.
Telefonische bijstand perfect.
Super service en ik ben een kritische klant.

Verbeterpunten
Misschien één detail.ik was vergeten de thermostaat te bestellen.Dit bleek niet apart te kunnen.
Na een mailtje was dit onmiddellijk opgelost.Het is dus geen kritiek ,maar als het voorzien was zou dit minder tussenkomst betekenen voor jullie personeel

Guy kuypers beveelt ons aan
M Bronkhorst
Arnhem

12 februari 2018

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Goede service, goed te bereiken!

M Bronkhorst beveelt ons aan
Anoniem

12 februari 2018

Via TuinXXL.nl
10
Deze klant beveelt ons aan
Anton
Eygelshoven

12 februari 2018

Via BadkamerXXL.nl
8
Pluspunten
Snelle afhandeling, snelle bezorging, goed product., prijsgunstig

Anton beveelt ons aan
Lees meer reviews over Bewonen op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
Anoniem

22 februari 2018
10
Pluspunten
Alles perfect in orde!

Deze klant beveelt ons aan
Jurgen
Ham

19 februari 2018
9
Pluspunten
Levering netjes zoals gepland en deftig verpakt. Product is identiek volgens beschrijving.

Jurgen beveelt ons aan
Naudts-Moerman
België

15 februari 2018
9
Pluspunten
Heel correcte en vlugge reactie via het chatbericht.
hulp voor een bestelling in de winkelwagen aangezien het vanuit België heel moeilijk lukt alsook met de betaling. TOP vanwege de hulpdesk !
vrij vlugge levering zoals afgesproken

Verbeterpunten
Er werd in twee keren telkens één pakket voor één en dezelfde toilet op verschillende tijdstippen via transportfirma geleverd. Dit is maar al te zot voor woorden.... Kan zoiets niet samen gebeuren ?
de weergave van het bedieningspaneel is in zwart wit iets moeilijker voorstelbaar. In kleur was het uitzicht misschien iets beter herkenbaar. Pas bij het openen merkten we dat het toch misschien beter een ander kleur mocht zijn. Het kan wel via de retourbon teruggestuurd worden, mits verzendingskosten.

Naudts-Moerman beveelt ons aan
Guy kuypers
Leuven-brussel

12 februari 2018
10
Pluspunten
Website,betalingssysteem en levering super efficiënt.
Telefonische bijstand perfect.
Super service en ik ben een kritische klant.

Verbeterpunten
Misschien één detail.ik was vergeten de thermostaat te bestellen.Dit bleek niet apart te kunnen.
Na een mailtje was dit onmiddellijk opgelost.Het is dus geen kritiek ,maar als het voorzien was zou dit minder tussenkomst betekenen voor jullie personeel

Guy kuypers beveelt ons aan
Tim Gavel
SINT-AMANDSBERG (GENT)

11 februari 2018
9
Pluspunten
Ik kon het product eerder ontvangen dan oorspronkelijk weergegeven op de website na telefonisch contact.

Tim Gavel beveelt ons aan
Danny

7 februari 2018
9
Pluspunten
Een deel van de levering is door een fout in het bestel-systeem niet besteld, maar ik ben via mail en telefoon hiervan met excuses verwittigd. Top!
Deellevering inmiddels aangekomen, zeer goed verpakt!!
Nu in verwachting van de rest van de levering...

Danny beveelt ons aan
Danny
Niel belgie

1 februari 2018
10
Pluspunten
Goede prijzen , mooi verpakt bij levering

Verbeterpunten
Geen

Danny beveelt ons aan
Karen
Leuven

1 februari 2018
10
Pluspunten
Correcte info en perfecte opvolging van mijn bestelling!
Bijzonder klantvriendelijk en behulpzaam!

Karen beveelt ons aan
Anoniem

31 januari 2018
10
Deze klant beveelt ons aan
Frank
Alveringem

30 januari 2018
9
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling van bestelling
levering op gevraagde datum

Frank beveelt ons aan
Anoniem

22 januari 2018
9
Pluspunten
Mooie kwaliteit
houd goed de warmte constant
gemakkelijke montage

Deze klant beveelt ons aan
Marc / Batitec
België Zellik

20 januari 2018
10
Marc / Batitec beveelt ons aan
Bart-uit-Belgie
Genk

18 januari 2018
10
Pluspunten
Zeer snelle service en ruime keuze

Verbeterpunten
Retourformulier meezenden

Bart-uit-Belgie beveelt ons aan
Magda
Maldegem

17 januari 2018
9
Pluspunten
Goede opvolging en correcte reacties

Verbeterpunten
Geen

Magda beveelt ons aan
Anoniem

15 januari 2018
9
Pluspunten
Snelle levering!

Deze klant beveelt ons aan
Sarah
3220

14 januari 2018
6
Pluspunten
Goede prijzen, snel antwoord via mail

Verbeterpunten
Geen info gekregen over fout bij betaling of dat ze daardoor niet gingen leveren (we stonden wel te wachten op de levering) + bij volgende levering geen enkele melding gehad van uur of datum. Puur toevallig was er iemand op leveradres aanwezig

Sarah beveelt ons aan
Bert Laureys

27 december 2017
10
Pluspunten
Snelle, vlotte en vriendelijke communicatie.
Ook een retour (ik had eerst het foutief bad besteld) werd perfect en vlot afgehandeld.
Stuk voor stuk vriendelijke mensen waarvan je het gevoel krijgt dat ze je ook echt willen helpen ipv alleen maar te verkopen.

Bert Laureys beveelt ons aan
Anoniem
Belgie

26 december 2017
5
Pluspunten
Ze staan open voor oplossingen i.v.m. retourneren

Verbeterpunten
Trage communicatie. Ik ben al een week aan het wachten op een antwoord.

Deze klant beveelt ons aan
Dries
Geel

26 december 2017
10
Pluspunten
Goede communicatie via mail en telefoon. Snelle, correcte levering

Verbeterpunten
Gratis verzending naar België

Dries beveelt ons aan
Kim
Moorsel

26 december 2017
10
Kim beveelt ons aan
Anoniem

22 december 2017
10
Pluspunten
Tevreden , Prima levering

Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

15 december 2017
10
Pluspunten
Vlotte levering. Product volledig naar verwachting. Blij dat we dit nog konden bestellen via dit Badkamerxxl.be en dit aan een voordelige prijs t.o.v. concurrenten.

Deze klant beveelt ons aan
Willy
Zomergem

8 december 2017
10
Pluspunten
Zeer goed

Willy beveelt ons aan
Chris
Veldegem

5 december 2017
10
Chris beveelt ons aan
Andrew Clark
Tervuren

5 december 2017
10
Pluspunten
Quick and accurate. All that is needed.

Andrew Clark beveelt ons aan
Anouk Buys
Kasteelstraat 29 9308 Hofstade België

1 december 2017
10
Pluspunten
Snelle levering en goed verpakt .

Anouk Buys beveelt ons aan
Anoniem

1 december 2017
9
Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

26 november 2017
10
Pluspunten
Gebruiksvriendelijke website. Correcte en vlotte afhandeling van de bestelling.

Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

24 november 2017
10
Pluspunten
Persoonlijke communicatie.

Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

20 november 2017
9
Pluspunten
Goede prijzen, vlotte afhandeling

Verbeterpunten
Levering met PostNL verloopt niet volgens aangegeven levertermijn

Deze klant beveelt ons aan
Lees meer reviews over BadkamerXXL.be op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
Nienke
Den Haag

23 februari 2018
5
Verbeterpunten
Ik kocht o.a. hot bath muurkranen. Bestelling en levering ging perfect. Echter na afloop heb ik gebeld voor extra advies en ben verkeerd geinformeerd. De vraag was of de kraan gedraaid kon worden, zodat de knop aan de andere kant van de kraan kwam. Dit kon niet volgens medewerker. Ik was in de veronderstelling dat ik 2 rechter kranen had gekocht ofzo en dus zelf de fout had gemaakt. Achteraf bleek dat het wel had gekund en dat juist deze kranen hiervoor gemaakt zijn. Een en ander zat toen al in de muur en zou een kostbare aangelegenheid zijn om te wijzigen. Super jammer dus. Baal er best van.

M J C Weijers
Wernhout

23 februari 2018
10
Pluspunten
Geen enkele tegenvaller. Perfect verpakt.

M J C Weijers beveelt ons aan
Anoniem

23 februari 2018
6
Pluspunten
Levering was volgens afspraak en op tijd

Verbeterpunten
Website suggereerd dat er iets in de showroom aanwezig was Terwel dat niet het geval was.

Deze klant beveelt ons aan
Emmy
Strijen

23 februari 2018
10
Pluspunten
Nette communicatie over de gang van zaken.
Fijne internetsite
Goed bereikbaar voor contact

Emmy beveelt ons aan
Teije
Middelburg

22 februari 2018
10
Pluspunten
Keurig, komen afspraak na.

Teije beveelt ons aan
Anoniem

22 februari 2018
8
Pluspunten
Snelle levering, alles was zorgvuldig verpakt, groot aanbod en een redelijke prijs.

Deze klant beveelt ons aan
Yvonne
Haren

22 februari 2018
10
Pluspunten
Goede service. Duidelijke uitleg. Vriendelijk personeel.

Verbeterpunten
Geen.

Yvonne beveelt ons aan
Marlies

20 februari 2018
7
Pluspunten
Goede levering, artikel was goed verpakt

Marlies beveelt ons aan
Anoniem

20 februari 2018
9
Deze klant beveelt ons aan
De Waard Installatie Advies
Castricum

19 februari 2018
8
Pluspunten
Snelle levering en goede prijs

De Waard Installatie Advies beveelt ons aan
Martijn
Berkel Enschot

19 februari 2018
9
Pluspunten
Snel en zonder poespas

Verbeterpunten
?

Martijn beveelt ons aan
Bas
Utrecht

18 februari 2018
9
Pluspunten
Goede website. Zonder extra kosten met credit card betalen. Werd gebeld toen de levering eerder bezorgd kon worden. Gratis bezorgd boven 50 euro.

Bas beveelt ons aan
Anoniem

17 februari 2018
10
Pluspunten
Goede communicatie.

Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

17 februari 2018
10
Pluspunten
Bijzonder snelle levering, en goed verpakt. Wij zijn heel tevreden.

Deze klant beveelt ons aan
Visser
Havelte

17 februari 2018
10
Visser beveelt ons aan
Alfred

16 februari 2018
8
Pluspunten
Prijs en goede klantenservice.
(nog) geen ervaring opgedaan bij garantie aanspraken, de door mij bestelde wastafel, kraan en bevestiging set werden netjes afgeleverd.

Verbeterpunten
Nvt

Alfred beveelt ons aan
Anoniem
Barneveld.

16 februari 2018
9
Pluspunten
Het is netjes bezorgd, geen klachten erover.

Deze klant beveelt ons aan
Wouter
Etten-Leur

15 februari 2018
9
Pluspunten
Super snel geleverd. Netjes verpakt en geleverd zoals beschreven.

Wouter beveelt ons aan
Teun
Den Haag

14 februari 2018
9
Pluspunten
Ruime selectie. Advies bij samenstellen van bij elkaar passende sets. Scherp geprijst, ook duurdere modellen.

Verbeterpunten
Duidelijke vermelding van materiaal/uitvoering op offerte (1 onderdeel was rvs ipv chroom)

Teun beveelt ons aan
GJ
Groningen

14 februari 2018
8
Pluspunten
Rustig behandeld, niet overhaast en gewoon plezierig

Verbeterpunten
Nvt

GJ beveelt ons aan
M Bronkhorst
Arnhem

12 februari 2018
10
Pluspunten
Goede service, goed te bereiken!

M Bronkhorst beveelt ons aan
Anton
Eygelshoven

12 februari 2018
8
Pluspunten
Snelle afhandeling, snelle bezorging, goed product., prijsgunstig

Anton beveelt ons aan
Anoniem

12 februari 2018
10
Deze klant beveelt ons aan
V
Amsterdam

11 februari 2018
8
Pluspunten
Geld snel retour, snel antwoord op de e-mail.

V beveelt ons aan
Frank
Delft

11 februari 2018
9
Pluspunten
Snelle levering en het artikel was prima verpakt

Frank beveelt ons aan
Henk
Assen

10 februari 2018
10
Pluspunten
Top.

Henk beveelt ons aan
Susanne
Deutschland

9 februari 2018
10
Pluspunten
Sehr schneller Versand, super Preis und Die Fernbedienung funktioniert gut. Danke

Susanne beveelt ons aan
H.
Lelystad

9 februari 2018
9
Pluspunten
Snelle levering, en super afhandeling bij retour.

H. beveelt ons aan
Anoniem

8 februari 2018
10
Pluspunten
Duidelijke informatie. Verzending helder, zeer goed

Verbeterpunten
Geen verbeterpunten op basis van de huidige ervaring

Deze klant beveelt ons aan
Clementine
Amsterdam

8 februari 2018
10
Clementine beveelt ons aan
Lees meer reviews over BadkamerXXL.nl op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
Peter v/d H

22 februari 2018
8
Pluspunten
Netjes behandeld bij schade aan radiator, volgende dag al een andere

Peter v/d H beveelt ons aan
Jos Meulman
Soest

18 februari 2018
8
Pluspunten
Snelle levering, goede bereikbaarheid als je eventueel vragen hebt.

Verbeterpunten
Geen

Jos Meulman beveelt ons aan
Brecht
Mechelen BE

14 februari 2018
8
Pluspunten
Goede communicatie, goede snelle levering op gevraagde dag.

Brecht beveelt ons aan
Anoniem

8 februari 2018
9
Pluspunten
Gewoon prima.

Deze klant beveelt ons aan
Jan
Ter Apel

16 januari 2018
10
Pluspunten
S'middags om vier uur besteld de volgende morgen om acht uur geleverd, dit is toch wel heel snel, nog nooit mee gemaakt !

Verbeterpunten
Zou de radiatoren iets beter verpakken voornamelijk op de hoeken. Had een kleine beschadiging op een van de hoeken.

Jan beveelt ons aan
Anoniem

5 januari 2018
8
Pluspunten
Product voldoet aan de verwachtingen.

Verbeterpunten
Track and trace sturen. Ik was niet zeker of de zending op afgesproken dag zou arriveren.

Deze klant beveelt ons aan
Megro BV
Zeewolde

2 januari 2018
10
Pluspunten
Snelle levering!!

Megro BV beveelt ons aan
Richard
Bleiswijk

28 december 2017
10
Pluspunten
Binnen 31 uur na mijn bestelling had ik de nieuwe radiator in huis. De bestelling kwam aan het begin van de verwachte levertijd binnen. Perfect!

Verbeterpunten
Geen

Richard beveelt ons aan
Anoniem

18 december 2017
8
Pluspunten
Prima levering

Deze klant beveelt ons aan
H Buskens
Landgraaf

17 december 2017
8
Pluspunten
Snelle levering ,radiator was beschadigd deze werd snel omgeruild voor een nieuwe.
Alles super geregeld.

H Buskens beveelt ons aan
Leny
Ugchelen

9 december 2017
10
Pluspunten
Snelle levering. Klantenservice belde zelfs na om het bezorgadres te controleren! Top.

Leny beveelt ons aan
Dominique
Groningen

3 december 2017
10
Pluspunten
Ik heb al mijn radiatoren hier besteld, ook van mijn vorige huis.
Goede service, goede kwaliteit.
Keurige bezorging en goede prijs!

Dominique beveelt ons aan
Marinus
Holten

3 december 2017
8
Pluspunten
Radiatoraansluiting was verkeerd geleverd, na 1 telefoontje s'middags om 17.00 uur werd deze supersnel nageleverd, de volgende dag s 'middags om 12.00 uur. Complimenten hiervoor.

Marinus beveelt ons aan
Willy
Gemert

30 november 2017
10
Pluspunten
Radiatoren besteld deze zijn van een goede kwaliteit voor een redelijke prijs,snelle levering,snel en prima geholpen bij telf overleg over bestelde radiatoren

Verbeterpunten
Geen

Willy beveelt ons aan
Maria

27 november 2017
8
Pluspunten
Snel en goed geleverd

Maria beveelt ons aan
Radix bv
Amsterdam

20 november 2017
10
Pluspunten
Goede informatie op de site.
Goede hulp aan de telefoon
Snelle en correcte levering

Radix bv beveelt ons aan
Frans
Borne

20 november 2017
10
Pluspunten
Snelheid van levering, de volgende ochtend om 8.15 geleverd!

Verbeterpunten
Geen

Frans beveelt ons aan
Matthijs

15 november 2017
8
Pluspunten
Goede levering, goed verpakt en kwaliteitsproject

Verbeterpunten
Geen bevestigingsmateriaal bijgevoegd. Dat is wel karig voor zo een duur product.

Matthijs beveelt ons aan
R.Goossens
Lanaken Belgie

15 november 2017
9
Pluspunten
Snelle levering en een goed telefonisch contact.
Aardige en beleefde mensen die tijd voor je hebben.

Verbeterpunten
Levering in Belgie.

R.Goossens beveelt ons aan
Raoul
Kudelstaart

13 november 2017
2
Pluspunten
In het begin leek het een goed bedrijf zeker gezien de goede recensies die zijn geschreven

Verbeterpunten
Nadat er eigenlijk alles mis is gegaan wat er mis kon gaan, is er geen ruimte om hoe dan ook op deze order iets van korting te geven voor het ongemak, en ongemak hebben we gehad. Radiator zou maandags geleverd worden hiervoor speciaal vrij genomen. Hoorde ik dat er twee orders in het systeem stonden. Die van maandag was niet de juiste, maar goed ik accepteerde de hogere kosten voor een ander type. Later op de dag werdt ik gebeld de transporteur had de radiator beschadigd, dus geen radiator wel een vrije dag. Wel konden ze dinsdag leveren, duurdere type. Nog later op de dag zat er ineens 5-6 weken levertijd op. Goed order omgezet naar goedkopere type. Dinsdag zou ik een uur van te voren gebeld worden ivm werk. Toen ik gebeld werdt stond de transporteur al voor de deur. Er was hem niets bekend dat deze moest bellen van te voren. Al met al een hoop gedoe, uiteindelijk wel een radiator, maar niet zonder slag of stoot. En ook geen tegemoetkoming. Ik vind het een slechte service. Ik raad dit bedrijf niet aan

Reactie
Bij je bestellingen hebben we ondanks onze beste bedoelingen toch wat pech gehad. Door een foutje in ons systeem was maar 1 van de 2 geplaatste bestellingen doorgezet. Helaas ontstond er daarna ook nog wat verwarring doordat je aangaf dat je maar 1 bestelling had geplaatst i.p.v. de 2 bestellingen die je had ingevoerd. Uiteindelijk hebben we dit voor je recht kunnen trekken maar dit hebben we toen op dag zelf weer moeten aanpassen omdat deze radiator alsnog gewenst was. Toen uiteindelijk bleek dat deze radiator ook nog eens beschadigd was geraakt tijdens het transport schoot het al helemaal niet op. Maar om een lang verhaal kort te maken: onze excuses dat de bestelling een dag vertraging heeft opgelopen!


Anoniem
Maastricht

13 november 2017
8
Pluspunten
Behulp, correcte afhandeling van de bestelling

Deze klant beveelt ons aan
G. de Jonge
Roosendaal

13 november 2017
10
Pluspunten
Goede prijs, betrouwbaar en lossen eventuele issues op.

G. de Jonge beveelt ons aan
Rob
Haarlem

12 november 2017
9
Pluspunten
Snelle levering. Prima product.

Verbeterpunten
Geen

Rob beveelt ons aan
Anoniem

12 november 2017
8
Pluspunten
Overzichtelijke site. Correcte levering

Deze klant beveelt ons aan
Peter Kingma

8 november 2017
10
Pluspunten
Snelle levering en goede site

Peter Kingma beveelt ons aan
Anoniem

7 november 2017
10
Deze klant beveelt ons aan
Wieteke
Arnhem

5 november 2017
10
Pluspunten
Gemakkelijk bestelproces
Vriendelijke en direct reagerende klantenservice
Snelle bezorging, alles net verpakt
Goed product

Wieteke beveelt ons aan
Anoniem

5 november 2017
8
Pluspunten
Duidelijke site en daarna een prima levering.

Deze klant beveelt ons aan
Alex
Spaubeek

5 november 2017
10
Pluspunten
Super

Verbeterpunten
Geen

Alex beveelt ons aan
Anoniem

4 november 2017
10
Deze klant beveelt ons aan
Lees meer reviews over RadiatorXXL.nl op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
Anoniem

12 februari 2018
10
Deze klant beveelt ons aan
Marco
Ede

7 januari 2018
10
Marco beveelt ons aan
Anoniem

4 januari 2018
8
Pluspunten
Snel geleverd

Verbeterpunten
De doos was zeer beschadigd
De haard stond onderste boven in de vrachtauto

Deze klant beveelt ons aan
Wil
Schellinkhout

19 september 2017
10
Pluspunten
Correcte afhandeling van de levering van artikel dat niet voorradig was

Verbeterpunten
Even de voorraad checken voor een bevestiging wordt verstuurd.

Wil beveelt ons aan
Gaby
Margraten.

15 augustus 2017
10
Pluspunten
Snelle service. En heel tevreden over de aankoop.

Gaby beveelt ons aan
Silvia
Almere

26 juli 2017
8
Pluspunten
Snelle levering

Silvia beveelt ons aan
Anoniem

21 juli 2017
10
Deze klant beveelt ons aan
Rob
Alkmaar

17 juli 2017
10
Pluspunten
Vlotte levering en prima product

Rob beveelt ons aan
Marie-Therese
Wilrijk

12 juli 2017
9
Marie-Therese beveelt ons aan
Ron
PURMEREND

2 juli 2017
8
Pluspunten
Goed persoonlijk contact bij telefoongesprek

Verbeterpunten
Reactie op e mail duurde te lang

Ron beveelt ons aan
Anoniem
Apeldoorn

28 juni 2017
10
Pluspunten
Heb hier niets aan toe te voegen, alles perfect geregel

Deze klant beveelt ons aan
Yvonne
Vlaardingen

22 juni 2017
9
Pluspunten
Na ontvangst van onze eerste ligbed vorige week hebben we meteen een tweede ligbed besteld welke vandaag is binnengekomen. Zijn zeer tevreden over de kwaliteit en ook over de snelle levering. Ook willen we nog even de vlotte telefonische service complimenteren. Kortom, alles top.

Verbeterpunten
Geen

Yvonne beveelt ons aan
Anoniem

22 juni 2017
9
Deze klant beveelt ons aan
Eva
Wemeldinge

21 juni 2017
10
Pluspunten
Snelle levering
goed verpakt
helder over status bestelling

Eva beveelt ons aan
Irma
Standdaarbuiten

19 juni 2017
8
Pluspunten
Snelle levering

Verbeterpunten
Had een Wicker ligbed met taupe kussen, maar vind het kussen erg bruin. Wat ik zeer jammer vind.
Had erg graag een taupe kleur gehad.

Irma beveelt ons aan
Rensen
Twello

17 juni 2017
8
Rensen beveelt ons aan
Anoniem
Buitenpost

13 juni 2017
10
Pluspunten
Het ligbed was op voorraad en werd super snel geleverd! We konden er in het weekend direct van genieten. Goede service, echte aanrader!

Verbeterpunten
Geen

Deze klant beveelt ons aan
J. De Jong

13 juni 2017
8
Pluspunten
Netjes verpakt verzonden. Prachtige parasol. Goed op de hoogte gehouden van de levering.

Verbeterpunten
Levering duurde 4 dagen, maar dit was bij het bestellen wel direct aangegeven. Had wat sneller gemogen.

J. De Jong beveelt ons aan
Anoniem

11 juni 2017
10
Pluspunten
Goede en snelle services

Verbeterpunten
Geen

Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

9 juni 2017
10
Pluspunten
Correcte levering.

Verbeterpunten
Geen

Deze klant beveelt ons aan
Wouter Bos
Heerhugowaard

8 juni 2017
10
Pluspunten
Goede producten en uitstekende informatie over de levering

Verbeterpunten
Meer artikelen op voorraad houden, zodat de levertijden korter zijn.

Wouter Bos beveelt ons aan
Gerard
Heerhugowaard

7 juni 2017
10
Verbeterpunten
Geen

Gerard beveelt ons aan
Anoniem

7 juni 2017
10
Pluspunten
Supersnelle levering

Verbeterpunten
Geen

Deze klant beveelt ons aan
Petra
Veldhoven

27 mei 2017
10
Pluspunten
Een 10.

Verbeterpunten
Geen

Petra beveelt ons aan
Mo
Vroomshoop

26 mei 2017
6
Pluspunten
Snelle levering.

Verbeterpunten
Wel alles mee leveren, miste 1 boutje. Verder was alles in orde.

Reactie
Goed om te horen dat je tevreden bent met de levering en het product! Onze excuses dat er een boutje miste. Hopelijk kon je alsnog de tuinhaard goed in elkaar zetten. Mocht je nog tegen problemen aanlopen, laat het ons weten. Dan kunnen we tot een oplossing komen.


Mo beveelt ons aan
Lia
GOUDA

25 mei 2017
9
Pluspunten
Snelle levering, erg goede service, vriendelijke mensen, denken mee met klant

Verbeterpunten
Geen

Lia beveelt ons aan
Carla
Leiden

13 mei 2017
10
Pluspunten
Snelle levering

Carla beveelt ons aan
Barry
Soest

11 mei 2017
8
Pluspunten
Goede prijsstelling en heldere communicatie.
Veel betaalmogelijkheden waaronder Afterpay.

Verbeterpunten
Track&Trace code aanleveren bij versturen.

Barry beveelt ons aan
Gert
Amstelveen

2 mei 2017
5
Pluspunten
Snelle levering

Verbeterpunten
Verbeter de controle over de levering (er werd op zaterdag geleverd terwijl van te voren was afgesproken om op maandag te leveren). Controleer beter de te leveren onderdelen (er waren verkeerde onderdelen geleverd)

Reactie
Bedankt voor je feedback Gert,

Mijn excuses dat het pakket 2 dagen eerder is geleverd dan gepland. Wij maken gebruik van PostNL en daarbij kunnen we niet aangeven of het zaterdag of maandag komt. Beide keren zijn we genoodzaakt om de pakketten vrijdag bij PostNL aan te bieden. Bij PostNL is het per regio zeer verschillend of het wel of niet zaterdag geleverd wordt. Je kreeg de avond voor levering wel een Track & Trace link zodat je wel wist dat de bezorger onderweg was.

Wat betreft de onderdelen. Daar heb je helemaal gelijk in, maar we kunnen helaas niet alle dozen gaan controleren op elk onderdeeltje. Binnen een aantal werkdagen heb je gelukkig wel de juiste onderdelen ontvangen om je bestelling compleet te maken.

Daniël Bennik
Bewonen


P.J van Ingen
Hoensbroek

1 mei 2017
9
Pluspunten
Perfecte en snelle levering doen wat ze beloven

P.J van Ingen beveelt ons aan
Lees meer reviews over TuinXXL.nl op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding