Je winkelwagen is leeg

    Certificaat


    Meer reviews

    Reviews en beoordelingen

    Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.1

    Op basis van 4937 beoordelingen.
    97% raadt ons aan!

    Klant beoordelingen

    Jan

    Huizen

    22-11-2020

    Badkamerxxl.nl

    9

    duidelijke info. product op afgesproken tijd geleverd.

    Vriendelijke hulp bij bestelling. uitstekende service

    Deze klant beveelt ons aan

    Theo

    Deventer

    21-11-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    Goede informatie via chat vooraf

    Prima geregeld. Vooraf goede informatie via webchat en snelle levering tegen laagste prijs ook nog eens! Topervaring.

    Deze klant beveelt ons aan

    Marc Ganseman

    Lievegem

    21-11-2020

    Badkamerxxl.be

    9

    Professionele begeleiding.

    Vriendelijke bediening,Perfecte levering.

    Deze klant beveelt ons aan

    con cremers

    Budel-schoot

    20-11-2020

    Badkamerxxl.nl

    6

    goed maar met een kant tekening

    Sphinx Milano closetzitting wit Aantal: 1 Artikelnummer: 25463 op de foto van staat de naam rechts op de deksel afgebeeld maar bij de ontvangen deksel niets hiervan, is dit wel een origineel art van Sphinx !!!!!! Graag een respons. Met vriendelijke groet, C.Cremers

    Deze klant beveelt ons aan

    Wim

    Bladel

    20-11-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    Luisteren naar de klant!

    De levering van een niet juiste douchekop werd na telefonisch contact direct erkend en beloofde terugbetaling is binnen enkele dagen afgehandeld.

    Deze klant beveelt ons aan

    John

    Putten

    20-11-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    Betrouwbaar en hoge kwaliteit

    Duidelijke website. De mooie producten zijn in werkelijkheid nog mooier. Uitstekende kwaliteit en goed verpakt. Binnen 24 uur bezorgd. Wij kopen vaker hier.

    Deze klant beveelt ons aan

    Jos van leeuwen

    Loon op zand

    19-11-2020

    Badkamerxxl.nl

    8

    Gewoon goed

    We waren nogal vlug klaar met onze keuze en hopen dat het straks als het bij ons klaar is dat we tevreden zijn

    Deze klant beveelt ons aan

    Katrien

    Laakdal

    19-11-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    Alles prima in orde

    Artikel is super verzending zeer vlot Alles is in orde Ik ben zeer tevreden

    Deze klant beveelt ons aan

    FRANS

    Steenbergen

    19-11-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    goed geregeld een aanrader

    alles prima op tijd geleverd DANKJEWEL

    Deze klant beveelt ons aan

    Winni

    Uden

    18-11-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    Prima klantenservice en fijne bezorgdienst

    Na ontvangst van een staande badkraan met kleine beschadiging, is e alles aan gedaan om zo snel mogelijk voor vervanging van een nieuwe kraan te zorgen.

    Deze klant beveelt ons aan

    Brigitte

    Lummen

    18-11-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    Super

    De moeite die gedaan wordt om je probleem op te lossen is echt zeer aangenaam.

    Deze klant beveelt ons aan

    Peter

    Amsterdam

    18-11-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    Kwaliteitsproduct geleverd zoals verwacht

    bestelling geleverd zoals verwacht

    Deze klant beveelt ons aan

    Douwe Lap

    Oldemarkt

    17-11-2020

    Badkamerxxl.nl

    9

    Supersnelle levering, top!

    supersnelle levering top

    Deze klant beveelt ons aan

    Josee van Dooren

    Bergen (NH)

    16-11-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    super service

    Service top, persoonlijk contact ivm verwachte latere levertijd, toen toch eerder mogelijk, weer persoonlijk over overlegd. Super!

    Deze klant beveelt ons aan

    Ramon

    Ro

    16-11-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    Top klantenservice

    Ik had per ongeluk te snel besteld en daardoor een zelf een fout gemaakt. Gelukkig van de klantenservice een snelle reactie met oplossing gekregen!

    Deze klant beveelt ons aan

    peter

    sevenum

    15-11-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    snel en goede kwaliteit

    Makkelijk te bestellen en te betalen,snelle verzending,goede kwaliteit producten graag volgende keer weer

    Deze klant beveelt ons aan

    Bert

    Haarlem

    14-11-2020

    Badkamerxxl.nl

    7

    Gode ervaring

    Snelle levering en info.

    Deze klant beveelt ons aan

    Carina

    Heijen

    14-11-2020

    Radiatorxxl.nl

    10

    prima communicatie

    Snel en netjes verstuurd, we hadden verkeerde radiator besteld. Retour en geld meteen teruggestort gekregen.

    Deze klant beveelt ons aan

    Johan

    Hasselt

    13-11-2020

    Badkamerxxl.be

    10

    Supersnel geleverd en 100% naar wens. TOP!

    Top!

    Deze klant beveelt ons aan

    sylvia

    velp

    12-11-2020

    Badkamerxxl.nl

    9

    mooie producten, goede service.

    Er is zoveel dat het moeilijk zoeken is. maar telefonische wordt je goed geholpen

    Deze klant beveelt ons aan

    Kaate

    Bekaert

    12-11-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    super!

    Correcte bediening en afhandeling!

    Deze klant beveelt ons aan

    Willem

    Scharmer

    12-11-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    Toiletpot keurig en goed verpakt afgeleverd voor een nette prijs

    Ik weet het wel, als ik weer iets nodig ben kijk ik eerst bij badkamerxxl.nl.

    Deze klant beveelt ons aan

    Rafael Gomez Nunez

    AMSTERDAM

    12-11-2020

    Badkamerxxl.nl

    9

    Snel, hulpvaardig, betrouwbaar

    Goede hulp nadat ik in eerste instantie de verkeerde maat ziiting had besteld. Goed advies. Snel en netjes afgehandeld.

    Deze klant beveelt ons aan

    Henk

    Middelburg

    10-11-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    Super

    Prima service, prima prijs en super snel geleverd.

    Deze klant beveelt ons aan

    Happinezz

    Gouda

    10-11-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    Zeer goede service

    Er was een mankement aan het bestelde péridurale. Tot 2 keer terug gestuurd en nieuwe gekregen. Goed meegedacht, aardig en super snel. Zeker voor herhaling vatbaar!

    Deze klant beveelt ons aan

    Toby.Nieuwland

    Maassluis

    10-11-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    Top

    Gelijk het goede gewenste artikel binnen gekregen, nadat ik goed was geholpen via de chat.

    Deze klant beveelt ons aan

    Michael

    Amstelveen

    10-11-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    Gewoon XXL goed

    snelle levering en ook nog de spullen die ik besteld had. Wat wil je nog meer. Ik had nog wat vragen en belde de klantenservice. Goed bereikbaar en men nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden en andere opties te bespreken. Voor mij een aanrader.

    Deze klant beveelt ons aan

    Inge

    Emmen

    9-11-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    Voor herhaling vatbaar

    Stuk goedkoper als bij een badkamer speciaalzaak, en dat voor hetzelfde artikel. Snelle goede service! Kom nog wel een keertje terug.

    Deze klant beveelt ons aan

    Jan

    Breda

    8-11-2020

    Radiatorxxl.nl

    10

    Zeer goede merkradiatoren voor een prima prijs!

    Na één dag thuisbezorgd, prima radiatoren van een goed merk, compleet met ophangmateriaal erbij. Werken prima. Goed ervaring.

    Deze klant beveelt ons aan

    Van Doorn

    Tiel

    6-11-2020

    Badkamerxxl.nl

    8

    3x is scheepsrecht

    Douchegoot besteld. Levering was zeer snel alleen een kromme poot. Via de mail contact gehad en kreeg een nieuwe. Ook de 2e had een kromme poot. Doos was onbeschadigd. Na telefonisch contact heb ik een nieuwe gekregen. Eerst de goot bekeken en omdat er weer een kromme poot was heb ik het pootje van de andere af gehaald en de kromme terug gestuurd. Erg jammer dat dit niet nagekeken wordt bij de opslag. Gelukkig nu opgelost.

    Deze klant beveelt ons aan

    Nico

    Meppel

    6-11-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    Mooie en doelmatige douchekop Hansgrohe

    In het kader van waterbesparing de douchekop van Hansgrohe Raindance Select E120 eco smart 3jet gekocht. Een mooi uitgevoerde kop met verschillende standen. De bedoeling is een flinke waterbesparing te verkrijgen en elektra verbruik te verminderen. Op de aankoop krijg ik nu een subsidie van €50,00. Of het naast een mooi functioneel artikel ook een financieel voordeel oplevert, hangt af van het besluit van de instantie om de subsidie toe te kennen, anders is het een dure investering geweest. Vooralsnog ivm milieu een 5 ster beoordeling

    Deze klant beveelt ons aan

    Pieter

    Hoofddorp

    6-11-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    Zeer goede webshop en perfecte levering

    De webshop geeft een goede mogelijkheid om op bepaalde thema's te selecteren en die te verfijnen. Daardoor was het mogelijk om simpel het artikel (LED spiegelverlichting) te selecteren uit de uitgebreide keuze. Goede beschrijving en maatschetsen om te helpen bij de selectie. Het artikel is goed verpakt de dag na de bestelling geleverd en voldeed geheel aan de beschrijving.

    Deze klant beveelt ons aan

    Monica

    Houten

    3-11-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    Top bedrijf!

    Professioneel advies, vriendelijk mensen, service achteraf is super. Redelijke prijzen en breed assortiment. Wanneer wij weer zouden moeten kiezen, zouden wij weer bij BadkamerXXL kopen.

    Deze klant beveelt ons aan

    Jackie

    Utrecht

    3-11-2020

    Badkamerxxl.nl

    8

    Keurig

    Goede ervaring, nette en snelle levering

    Deze klant beveelt ons aan

    F.

    Zoetermeer

    31-10-2020

    Radiatorxxl.nl

    10

    Uitstekend

    Prima radiator en snel geleverd.

    Deze klant beveelt ons aan

    Maurits kamphuis

    Boekelo

    31-10-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    Supper

    Aanrader voor ieder wat wils

    Deze klant beveelt ons aan

    Bas

    Landgraaf

    31-10-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    Goede prijs, snel geleverd

    Goede prijs, snel geleverd

    Deze klant beveelt ons aan

    Piet

    Destelbergen

    30-10-2020

    Badkamerxxl.be

    10

    Zeer tevreden

    bestelling correct uitgevoerd op alle gebied

    Deze klant beveelt ons aan

    martien neuij

    Nijmegen

    30-10-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    Heel goed geholpen

    Had een fliter voor de wc besteld maar dat was de verkeerde met een mail met foto wat ik moest hebben was het met een dag geregeld. Oude terug gestuurd en nieuwe besteld. goede afhandeling

    Deze klant beveelt ons aan

    Herman

    Elburg

    29-10-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    Super

    Goed advies en ook retourzending keurig afgehandeld.

    Deze klant beveelt ons aan

    Laura

    Deventer

    29-10-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    Snelle levering goede producten

    Producten zijn geleverd op het moment dat gezegd werd dat ze zouden worden geleverd. In de ochtend komt er een mail waarin staat hoe laat op de dag de bestelling wordt bezorgd erg fijn dat er tijdslots worden aangehouden. De materialen die besteld waren waren van goede kwaliteit.

    Deze klant beveelt ons aan

    Nellie Van zantvoort

    Geffen

    29-10-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    Top

    Helemaal tevreden

    Deze klant beveelt ons aan

    Dion

    Zeist

    29-10-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    Snelle en correcte levering.

    Duidelijke site, concurrerende prijzen en goede service.

    Deze klant beveelt ons aan

    Herna Van Helvoirt van Esch

    's-Hertogenbosch

    29-10-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    Prima

    Snel geleverd

    Deze klant beveelt ons aan

    Jaap

    Waalre

    28-10-2020

    Radiatorxxl.nl

    7

    Netjes opgestuurd

    Precies ontvangen wat ik verwacht had

    Deze klant beveelt ons aan

    Hilger

    Groningen

    27-10-2020

    Badkamerxxl.nl

    10

    Goede en duidelijke communicatie

    Goed geholpen, levertijd was wat langer dan eerst gecommuniceerd, maar daar werd goed en duidelijk (zelfs telefonisch) over gecommuniceerd

    Deze klant beveelt ons aan

    Mirjam

    Sassenheim

    27-10-2020

    Badkamerxxl.nl

    9

    Vlotte service

    Duidelijke website. Er stond ook in wanneer ik het pakje kon verwachten. Dat gebeurde ook. Leuk dat kaartje erbij. Goed product geleverd.

    Deze klant beveelt ons aan

    Chretien

    emmen

    27-10-2020

    Badkamerxxl.nl

    8

    Snel gevonden, snel in huis!

    Makkelijke site als je iets zoekt. Daarna snel in huis!

    Deze klant beveelt ons aan

    Rob

    Vianen

    27-10-2020

    Badkamerxxl.nl

    8

    Rdelijk met uiteindelijk goed

    Ik had een doucheput besteld met een hoogte van 60 mm en kreeg een verkeerde geleverd die te hoog was. Na mail overleg is alsnog de juiste opgestuurd. Dus wat mij betreft een goed bedrijf die hun klanten helpen.

    Deze klant beveelt ons aan

    OSCAR

    xxxx

    27-10-2020

    Badkamerxxl.nl

    2

    Badkamerxxxl

    Mijn ervaring is dat de site goed werkt, levertijden van bestelling wel exceptioneel lang 2-3 maanden. Vervolgens ook nog vergeten op te sturen, waardoor levertijd nog langer was dan noodzakelijk. Moest hier zelf achter aan gaan. na melding was bestelling dag later binnen

    Deze klant beveelt ons aan

    Reactie van het bedrijf

    Dit verdiend inderdaad niet de schoonheidsprijs waarvoor onze excuses. We trachten deze zittingen voorradig te houden maar in uw geval heeft het even moeten duren. Toen deze weer voorradig waren had u automatisch bericht moeten ontvangen en dit is helaas niet gebeurd. Onze excuses dat het door fouten van onze kant wat langer heeft moeten duren.

    Productenvergelijker 0
    Openen