Bewonen assortiment
badkamer showroom Groningen
badkamer showroom Groningen

Reviews en beoordelingen over BadkamerXXL.be

Klanten geven ons een 9.2


Op basis van 2876 beoordelingen.
99% raadt ons aan!

Klant beoordelingen

Radix bv
Amsterdam

20 november 2017

Via RadiatorXXL.nl
10
Pluspunten
Goede informatie op de site.
Goede hulp aan de telefoon
Snelle en correcte levering

Radix bv beveelt ons aan
Anoniem

20 november 2017

Via BadkamerXXL.be
9
Pluspunten
Goede prijzen, vlotte afhandeling

Verbeterpunten
Levering met PostNL verloopt niet volgens aangegeven levertermijn

Deze klant beveelt ons aan
Frans
Borne

20 november 2017

Via RadiatorXXL.nl
10
Pluspunten
Snelheid van levering, de volgende ochtend om 8.15 geleverd!

Verbeterpunten
Geen

Frans beveelt ons aan
Marc.

20 november 2017

Via BadkamerXXL.nl
7
Pluspunten
Snelle, correcte levering. Uitstekend verpakt.
Nog niet in gebruik, dus geen produktbeoordeling.

Marc. beveelt ons aan
Anoniem

20 november 2017

Via BadkamerXXL.nl
8
Deze klant beveelt ons aan
Alain de vylder
Lokeren

17 november 2017

Via BadkamerXXL.be
10
Alain de vylder beveelt ons aan
Anoniem
Den Haag

16 november 2017

Via BadkamerXXL.nl
7
Pluspunten
Bestelling gewoon goed en op tijd geleverd.

Verbeterpunten
Ga zo door

Deze klant beveelt ons aan
Rony
Oost vlaanderen

16 november 2017

Via BadkamerXXL.be
9
Rony beveelt ons aan
Lars
Kwintsheul

15 november 2017

Via BadkamerXXL.nl
10
Lars beveelt ons aan
Matthijs

15 november 2017

Via RadiatorXXL.nl
8
Pluspunten
Goede levering, goed verpakt en kwaliteitsproject

Verbeterpunten
Geen bevestigingsmateriaal bijgevoegd. Dat is wel karig voor zo een duur product.

Matthijs beveelt ons aan
R.Goossens
Lanaken Belgie

15 november 2017

Via RadiatorXXL.nl
9
Pluspunten
Snelle levering en een goed telefonisch contact.
Aardige en beleefde mensen die tijd voor je hebben.

Verbeterpunten
Levering in Belgie.

R.Goossens beveelt ons aan
J. Scholtens
Stadskanaal

14 november 2017

Via BadkamerXXL.nl
9
Pluspunten
De bestelling werd keurig volgens afspraak geleverd.

J. Scholtens beveelt ons aan
Anoniem

14 november 2017

Via BadkamerXXL.be
8
Deze klant beveelt ons aan
Johnny Wine
Sliedrecht

13 november 2017

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Prijs, snelheid, responstijd bij vraagstelling

Verbeterpunten
N.v.t.

Johnny Wine beveelt ons aan
Anoniem

13 november 2017

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Duidelijke website, zeer tevreden over de levering

Deze klant beveelt ons aan
Raoul
Kudelstaart

13 november 2017

Via RadiatorXXL.nl
2
Pluspunten
In het begin leek het een goed bedrijf zeker gezien de goede recensies die zijn geschreven

Verbeterpunten
Nadat er eigenlijk alles mis is gegaan wat er mis kon gaan, is er geen ruimte om hoe dan ook op deze order iets van korting te geven voor het ongemak, en ongemak hebben we gehad. Radiator zou maandags geleverd worden hiervoor speciaal vrij genomen. Hoorde ik dat er twee orders in het systeem stonden. Die van maandag was niet de juiste, maar goed ik accepteerde de hogere kosten voor een ander type. Later op de dag werdt ik gebeld de transporteur had de radiator beschadigd, dus geen radiator wel een vrije dag. Wel konden ze dinsdag leveren, duurdere type. Nog later op de dag zat er ineens 5-6 weken levertijd op. Goed order omgezet naar goedkopere type. Dinsdag zou ik een uur van te voren gebeld worden ivm werk. Toen ik gebeld werdt stond de transporteur al voor de deur. Er was hem niets bekend dat deze moest bellen van te voren. Al met al een hoop gedoe, uiteindelijk wel een radiator, maar niet zonder slag of stoot. En ook geen tegemoetkoming. Ik vind het een slechte service. Ik raad dit bedrijf niet aan

Reactie
Bij je bestellingen hebben we ondanks onze beste bedoelingen toch wat pech gehad. Door een foutje in ons systeem was maar 1 van de 2 geplaatste bestellingen doorgezet. Helaas ontstond er daarna ook nog wat verwarring doordat je aangaf dat je maar 1 bestelling had geplaatst i.p.v. de 2 bestellingen die je had ingevoerd. Uiteindelijk hebben we dit voor je recht kunnen trekken maar dit hebben we toen op dag zelf weer moeten aanpassen omdat deze radiator alsnog gewenst was. Toen uiteindelijk bleek dat deze radiator ook nog eens beschadigd was geraakt tijdens het transport schoot het al helemaal niet op. Maar om een lang verhaal kort te maken: onze excuses dat de bestelling een dag vertraging heeft opgelopen!


Anoniem
Maastricht

13 november 2017

Via RadiatorXXL.nl
8
Pluspunten
Behulp, correcte afhandeling van de bestelling

Deze klant beveelt ons aan
G. de Jonge
Roosendaal

13 november 2017

Via RadiatorXXL.nl
10
Pluspunten
Goede prijs, betrouwbaar en lossen eventuele issues op.

G. de Jonge beveelt ons aan
Jennifer
Amsterdam

13 november 2017

Via BadkamerXXL.nl
8
Pluspunten
Snelle afhandeling

Jennifer beveelt ons aan
Rob
Haarlem

12 november 2017

Via RadiatorXXL.nl
9
Pluspunten
Snelle levering. Prima product.

Verbeterpunten
Geen

Rob beveelt ons aan
Anoniem

12 november 2017

Via RadiatorXXL.nl
8
Pluspunten
Overzichtelijke site. Correcte levering

Deze klant beveelt ons aan
Tanya
Enschede

12 november 2017

Via BadkamerXXL.nl
9
Pluspunten
Service friendly

Tanya beveelt ons aan
Angélique Waleffe
Tongeren

12 november 2017

Via BadkamerXXL.be
2
Verbeterpunten
Als je op de belgische site de aankoop doet moet ook de retour in België kunnen. Ik heb een retour gedaan omdat het wasbakje rechts moest zijn en ik had links besteld. Je moet al 9€ verzending betalen en om het terug te sturen 50€ omdat het naar Nederland moest. Heb gebeld en dat was enkel het retouradres. En dan voor het nieuwe terug terug 9€. Het eerste was ook lichtbeschadigd.

Reactie
Indien een bestelling beschadigd geleverd is dan zal deze kosteloos worden omgeruild. Ik vermoed dat dit niet gemeld is bij ons maar dit kun je altijd nog even telefonisch of per email doen en dan zullen wij dit netjes afhandelen. Wij maken er geen geheim van dat wij een Nederlands bedrijf zijn. Dit staat ook zo overal vermeld. Dat eventuele retouren dan ook naar Nederland verstuurd moeten worden is hier dan ook het gevolg van.

Als je even contact met onze klantenservice opneemt i.v.m. de beschadiging dan zullen wij dit netjes afhandelen.

Met vriendelijke groet,

Anton van Rooij
Badkamerxxl.be


Louis
Lommel

11 november 2017

Via BadkamerXXL.be
8
Pluspunten
Prima service en goede accurate levering

Verbeterpunten
Niets op of aan te merken, ga zo door

Louis beveelt ons aan
Monique
Goirle

10 november 2017

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt, mooie doucheset. Ik ben er blij mee.

Monique beveelt ons aan
Piet van den Wijngaard
Etten-leur

10 november 2017

Via BadkamerXXL.nl
8
Pluspunten
Persoonlijk contact perfect.

Verbeterpunten
N.v.t.

Piet van den Wijngaard beveelt ons aan
Willem
Dedemsvaart

9 november 2017

Via BadkamerXXL.nl
8
Pluspunten
Goede service ,goed advies

Verbeterpunten
Text op website over product controleren

Willem beveelt ons aan
Paul
Boxtel

9 november 2017

Via BadkamerXXL.nl
9
Pluspunten
Snel antwoord op een vraag.
Er is (met succes) moeite gedaan een artikel dat uit de productie is genomen toch nog geleverd te krijgen.

Paul beveelt ons aan
Willem Gielingh
Norg

8 november 2017

Via BadkamerXXL.nl
9
Pluspunten
Goed advies en vriendelijk contact

Willem Gielingh beveelt ons aan
Peter Kingma

8 november 2017

Via RadiatorXXL.nl
10
Pluspunten
Snelle levering en goede site

Peter Kingma beveelt ons aan
Lees meer reviews over Bewonen op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
Anoniem

20 november 2017
9
Pluspunten
Goede prijzen, vlotte afhandeling

Verbeterpunten
Levering met PostNL verloopt niet volgens aangegeven levertermijn

Deze klant beveelt ons aan
Alain de vylder
Lokeren

17 november 2017
10
Alain de vylder beveelt ons aan
Rony
Oost vlaanderen

16 november 2017
9
Rony beveelt ons aan
Anoniem

14 november 2017
8
Deze klant beveelt ons aan
Angélique Waleffe
Tongeren

12 november 2017
2
Verbeterpunten
Als je op de belgische site de aankoop doet moet ook de retour in België kunnen. Ik heb een retour gedaan omdat het wasbakje rechts moest zijn en ik had links besteld. Je moet al 9€ verzending betalen en om het terug te sturen 50€ omdat het naar Nederland moest. Heb gebeld en dat was enkel het retouradres. En dan voor het nieuwe terug terug 9€. Het eerste was ook lichtbeschadigd.

Reactie
Indien een bestelling beschadigd geleverd is dan zal deze kosteloos worden omgeruild. Ik vermoed dat dit niet gemeld is bij ons maar dit kun je altijd nog even telefonisch of per email doen en dan zullen wij dit netjes afhandelen. Wij maken er geen geheim van dat wij een Nederlands bedrijf zijn. Dit staat ook zo overal vermeld. Dat eventuele retouren dan ook naar Nederland verstuurd moeten worden is hier dan ook het gevolg van.

Als je even contact met onze klantenservice opneemt i.v.m. de beschadiging dan zullen wij dit netjes afhandelen.

Met vriendelijke groet,

Anton van Rooij
Badkamerxxl.be


Louis
Lommel

11 november 2017
8
Pluspunten
Prima service en goede accurate levering

Verbeterpunten
Niets op of aan te merken, ga zo door

Louis beveelt ons aan
Gerrit van Hoek
2560 Kessel

4 november 2017
10
Pluspunten
De levering is goed verlopen

Verbeterpunten
-----

Gerrit van Hoek beveelt ons aan
Guillaume Meyssen
Tongeren, België

2 november 2017
9
Pluspunten
Snelle service. Onmiddellijke en correcte reactie bij omwisselen. Tevreden van gekocht product, beantwoordt aan verwachtingen.

Guillaume Meyssen beveelt ons aan
Anoniem

30 oktober 2017
9
Pluspunten
Levering op gevraagde datum, goederen prima ingepakt, geen schade

Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

30 oktober 2017
10
Pluspunten
Top

Verbeterpunten
Geen

Deze klant beveelt ons aan
Nikki
Dendermonde

27 oktober 2017
9
Pluspunten
Snel, correct, goede prijs/kwaliteit

Verbeterpunten
Geen

Nikki beveelt ons aan
Paul
Duffel

25 oktober 2017
8
Pluspunten
Veel keuze, correcte snelle afhandeling.

Paul beveelt ons aan
Wouter
Kalken

25 oktober 2017
6
Pluspunten
-Ik heb op aanvraag meteen de technische tekening gekregen van het product
-Track & Trace maakt het mogelijk je bestelling te volgen
-Sterke prijs
-Product goed verpakt

Verbeterpunten
-Bij bestelling kreeg ik melding dat ik het pakket de volgende dag zou ontvangen maar ik ontving het pas een dag later (niet dat dit echt een probleem vormt)
-Toen het pakket werd afgeleverd werd er niet aangebeld maar werd het gewoon op de brievenbus gezet zonder meer, waardoor ik het zelf moest ontdekken dat het aangekomen was + ik kreeg melding via track & trace dat ik afgetekend zou hebben voor het pakket maar ik heb nooit een koerier gezien.

Wouter beveelt ons aan
Anoniem

24 oktober 2017
7
Deze klant beveelt ons aan
Hugo

24 oktober 2017
9
Pluspunten
Alles zeer correct verlopen.Top firma.

Hugo beveelt ons aan
Keno
Bornem

24 oktober 2017
10
Pluspunten
Goede service, snelle verzending , correcte afhandeling

Keno beveelt ons aan
Anoniem

16 oktober 2017
6
Pluspunten
Ik ken het bed?ijf niet.

Verbeterpunten
Ze hebben het pakket achter gelaten zonder hantekening want het was een dag te laat daarom waren we niet thuis.

Deze klant beveelt ons aan
C.R.
Gent

16 oktober 2017
9
Pluspunten
- Goede prijs voor kwalitatieve producten
- Snelle levering
- Tevens levering op een welbepaalde dag mogelijk

Verbeterpunten
Levertijd preziezer aanduiden in mail (in tijdzone van bvb 2 of zelfs 3 uur)

C.R. beveelt ons aan
Guido
Waregem belgie

13 oktober 2017
10
Pluspunten
Ik ga niet in detail treden.
Maar wat een service!!!
Zeer correct contact en oplossen van zelfs een klein probleempje.Ik dacht niet dat zo een service nog bestond.

Guido beveelt ons aan
Jan
De Klinge

4 oktober 2017
8
Pluspunten
UItgebreid produktenassortiment.
Zeer goede klantenservice. Je mails worden direct beantwoord op een klantgerichte manier.
In geval van problemen wordt op een contructieve manier gezocht naar een werkbare oplossing.
Persoonlijk ben ik eer tevreden over mijn aankoop en de afhandeling ervan.

Verbeterpunten
De verzending en aflevering van de pakketten kan beter.
De aangekondigde levertermijn is niet gewaarborgd.

Jan beveelt ons aan
Jill van nieuwenhove
Merchtem

3 oktober 2017
10
Pluspunten
Zeer snelle levering! Bedankt!

Jill van nieuwenhove beveelt ons aan
Geert
Meerhout

2 oktober 2017
8
Pluspunten
Uitgebreid gamma
correcte prijzen
snelle en juiste levering

Verbeterpunten
Productkennis bij medewerkers verbeteren

Geert beveelt ons aan
Anoniem
Gent

1 oktober 2017
10
Pluspunten
Goed geholpen door de klantendienst, op tijd geleverd

Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

30 september 2017
10
Deze klant beveelt ons aan
Kevin

28 september 2017
10
Pluspunten
Correcte prijs en geleverd op afgesproken datum!

Kevin beveelt ons aan
Anoniem

24 september 2017
10
Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

19 september 2017
9
Pluspunten
Goeie bereikbare en vriendelijke support

Verbeterpunten
Betere koerierdiensten proberen te selecteren

Deze klant beveelt ons aan
Marc
Tessenderlo

13 september 2017
9
Pluspunten
Goede service en levering

Marc beveelt ons aan
Paul
Roosdaal

13 september 2017
10
Pluspunten
Perfecte levering van hangtoiletten, goede verpakking, levertijd goed gerespecteerd.

Verbeterpunten
Geen

Anoniem

8 september 2017
10
Deze klant beveelt ons aan
Lees meer reviews over BadkamerXXL.be op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
Marc.

20 november 2017
7
Pluspunten
Snelle, correcte levering. Uitstekend verpakt.
Nog niet in gebruik, dus geen produktbeoordeling.

Marc. beveelt ons aan
Anoniem

20 november 2017
8
Deze klant beveelt ons aan
Anoniem
Den Haag

16 november 2017
7
Pluspunten
Bestelling gewoon goed en op tijd geleverd.

Verbeterpunten
Ga zo door

Deze klant beveelt ons aan
Lars
Kwintsheul

15 november 2017
10
Lars beveelt ons aan
J. Scholtens
Stadskanaal

14 november 2017
9
Pluspunten
De bestelling werd keurig volgens afspraak geleverd.

J. Scholtens beveelt ons aan
Johnny Wine
Sliedrecht

13 november 2017
10
Pluspunten
Prijs, snelheid, responstijd bij vraagstelling

Verbeterpunten
N.v.t.

Johnny Wine beveelt ons aan
Anoniem

13 november 2017
10
Pluspunten
Duidelijke website, zeer tevreden over de levering

Deze klant beveelt ons aan
Jennifer
Amsterdam

13 november 2017
8
Pluspunten
Snelle afhandeling

Jennifer beveelt ons aan
Tanya
Enschede

12 november 2017
9
Pluspunten
Service friendly

Tanya beveelt ons aan
Monique
Goirle

10 november 2017
10
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt, mooie doucheset. Ik ben er blij mee.

Monique beveelt ons aan
Piet van den Wijngaard
Etten-leur

10 november 2017
8
Pluspunten
Persoonlijk contact perfect.

Verbeterpunten
N.v.t.

Piet van den Wijngaard beveelt ons aan
Willem
Dedemsvaart

9 november 2017
8
Pluspunten
Goede service ,goed advies

Verbeterpunten
Text op website over product controleren

Willem beveelt ons aan
Paul
Boxtel

9 november 2017
9
Pluspunten
Snel antwoord op een vraag.
Er is (met succes) moeite gedaan een artikel dat uit de productie is genomen toch nog geleverd te krijgen.

Paul beveelt ons aan
Willem Gielingh
Norg

8 november 2017
9
Pluspunten
Goed advies en vriendelijk contact

Willem Gielingh beveelt ons aan
Anoniem

7 november 2017
3
Reactie
Aan de hand van het gegeven cijfer verwachten wij dat er een probleem is geweest met je bestelling. Helaas hebben wij hier geen terugkoppeling op ontvangen zodat we dit hebben kunnen oplossen. Uiteraard kun je altijd even contact met ons opnemen zodat we het alsnog kunnen oplossen.


Jan
Bussum

7 november 2017
10
Pluspunten
Goede prijs, goede levering, goed contact, aardige medewerkers.

Verbeterpunten
Geen

Jan beveelt ons aan
Anoniem

7 november 2017
10
Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

6 november 2017
9
Pluspunten
Duidelijke omschrijving product en bijpassende foto's. Leverdag zoals beloofd.

Verbeterpunten
Geen

Deze klant beveelt ons aan
Dirk
Gouda

6 november 2017
10
Pluspunten
Top kwaliteit en levering

Dirk beveelt ons aan
Ghavami
Groningen

5 november 2017
9
Ghavami beveelt ons aan
Bert
Prisenbeek

5 november 2017
10
Pluspunten
Goed

Verbeterpunten
Geen

Bert beveelt ons aan
Jan
's-Hertogenbosch

4 november 2017
10
Pluspunten
Snelle en accurate levering, product is van goede kwaliteit en wordt compleet geleverd.

Jan beveelt ons aan
Femke
Amersfoort

3 november 2017
9
Pluspunten
Goede service via telefoon en chat, erg meedenkend en snelle levering!

Femke beveelt ons aan
Jonathan
Woerden

3 november 2017
10
Pluspunten
Levering conform afspraak

Verbeterpunten
Geen op dit moment

Jonathan beveelt ons aan
J de Ruijter

3 november 2017
8
Pluspunten
Correctie levering op gewenst datum

Verbeterpunten
De naam...XXL. ...lijkt wel een supermarkt. Zegt niets over het bedrijf..alleen een [mijn inziens] foute marketing gestuurde naam. Ofwel...erg popi...zonder inhoud!

J de Ruijter beveelt ons aan
Braam
Bovensmilde

3 november 2017
10
Pluspunten
Snelle levering!!

Braam beveelt ons aan
J..Steur
Breukelen Ut

3 november 2017
6
Pluspunten
Heldere website

Verbeterpunten
Gematigd tevreden
Opgegeven levertijd wordt niet nagekomen
Alsvolgt
Tesamen besteld inbouwreservoir (levertijd 2 dagen) en wcpot(levertijd 7 dagen)
Zowel wcpot als inbouwreservoir wordt na 7 dagen geleverd, dan zou je denken dat is logisch want dan heb je maar éénmaal transportkosten, maar niets is minder waar want de twee elementen werden gebracht door verschillende transporteurs !!!
Daardoor 5 dagen nutteloze vertraging opgelopen omdat het inbouwreservoir niet volgens opgave is geleverd.

Reactie
Excuses dat dit niet volgens wens is verlopen. In de winkelwagen geven wij aan dat het op 1 dag geleverd gaat worden maar dat we het indien gewenst kunnen splitsen. Aangezien dit niet was aangevraagd hebben we dit niet doorgevoerd. Onze ervaring leert dat men de voorkeur heeft aan een levering op een specifieke dag. Vandaar dat wij het op deze manier doen.


J..Steur beveelt ons aan
B Jegu
Leiden

3 november 2017
8
Pluspunten
Responsive customer service.

B Jegu beveelt ons aan
Olaf
Hillegom

3 november 2017
9
Pluspunten
Goede prijzen, snelle levering en goed verpakt

Olaf beveelt ons aan
Casper
Spijkenisse

2 november 2017
8
Pluspunten
Vlotte service, erg te spreken over telefonische assistentie

Casper beveelt ons aan
Lees meer reviews over BadkamerXXL.nl op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
Radix bv
Amsterdam

20 november 2017
10
Pluspunten
Goede informatie op de site.
Goede hulp aan de telefoon
Snelle en correcte levering

Radix bv beveelt ons aan
Frans
Borne

20 november 2017
10
Pluspunten
Snelheid van levering, de volgende ochtend om 8.15 geleverd!

Verbeterpunten
Geen

Frans beveelt ons aan
Matthijs

15 november 2017
8
Pluspunten
Goede levering, goed verpakt en kwaliteitsproject

Verbeterpunten
Geen bevestigingsmateriaal bijgevoegd. Dat is wel karig voor zo een duur product.

Matthijs beveelt ons aan
R.Goossens
Lanaken Belgie

15 november 2017
9
Pluspunten
Snelle levering en een goed telefonisch contact.
Aardige en beleefde mensen die tijd voor je hebben.

Verbeterpunten
Levering in Belgie.

R.Goossens beveelt ons aan
Raoul
Kudelstaart

13 november 2017
2
Pluspunten
In het begin leek het een goed bedrijf zeker gezien de goede recensies die zijn geschreven

Verbeterpunten
Nadat er eigenlijk alles mis is gegaan wat er mis kon gaan, is er geen ruimte om hoe dan ook op deze order iets van korting te geven voor het ongemak, en ongemak hebben we gehad. Radiator zou maandags geleverd worden hiervoor speciaal vrij genomen. Hoorde ik dat er twee orders in het systeem stonden. Die van maandag was niet de juiste, maar goed ik accepteerde de hogere kosten voor een ander type. Later op de dag werdt ik gebeld de transporteur had de radiator beschadigd, dus geen radiator wel een vrije dag. Wel konden ze dinsdag leveren, duurdere type. Nog later op de dag zat er ineens 5-6 weken levertijd op. Goed order omgezet naar goedkopere type. Dinsdag zou ik een uur van te voren gebeld worden ivm werk. Toen ik gebeld werdt stond de transporteur al voor de deur. Er was hem niets bekend dat deze moest bellen van te voren. Al met al een hoop gedoe, uiteindelijk wel een radiator, maar niet zonder slag of stoot. En ook geen tegemoetkoming. Ik vind het een slechte service. Ik raad dit bedrijf niet aan

Reactie
Bij je bestellingen hebben we ondanks onze beste bedoelingen toch wat pech gehad. Door een foutje in ons systeem was maar 1 van de 2 geplaatste bestellingen doorgezet. Helaas ontstond er daarna ook nog wat verwarring doordat je aangaf dat je maar 1 bestelling had geplaatst i.p.v. de 2 bestellingen die je had ingevoerd. Uiteindelijk hebben we dit voor je recht kunnen trekken maar dit hebben we toen op dag zelf weer moeten aanpassen omdat deze radiator alsnog gewenst was. Toen uiteindelijk bleek dat deze radiator ook nog eens beschadigd was geraakt tijdens het transport schoot het al helemaal niet op. Maar om een lang verhaal kort te maken: onze excuses dat de bestelling een dag vertraging heeft opgelopen!


Anoniem
Maastricht

13 november 2017
8
Pluspunten
Behulp, correcte afhandeling van de bestelling

Deze klant beveelt ons aan
G. de Jonge
Roosendaal

13 november 2017
10
Pluspunten
Goede prijs, betrouwbaar en lossen eventuele issues op.

G. de Jonge beveelt ons aan
Rob
Haarlem

12 november 2017
9
Pluspunten
Snelle levering. Prima product.

Verbeterpunten
Geen

Rob beveelt ons aan
Anoniem

12 november 2017
8
Pluspunten
Overzichtelijke site. Correcte levering

Deze klant beveelt ons aan
Peter Kingma

8 november 2017
10
Pluspunten
Snelle levering en goede site

Peter Kingma beveelt ons aan
Anoniem

7 november 2017
10
Deze klant beveelt ons aan
Wieteke
Arnhem

5 november 2017
10
Pluspunten
Gemakkelijk bestelproces
Vriendelijke en direct reagerende klantenservice
Snelle bezorging, alles net verpakt
Goed product

Wieteke beveelt ons aan
Anoniem

5 november 2017
8
Pluspunten
Duidelijke site en daarna een prima levering.

Deze klant beveelt ons aan
Alex
Spaubeek

5 november 2017
10
Pluspunten
Super

Verbeterpunten
Geen

Alex beveelt ons aan
Anoniem

4 november 2017
10
Deze klant beveelt ons aan
Bennie
Kloosterzande

1 november 2017
10
Pluspunten
Goede communicatie zowel via mail als telefoon, mijn vragen vooraf over mijn te bestellen materialen werden duidelijk beantwoord. Volgende keer zal ik hier zeker weer bestellen!

Bennie beveelt ons aan
Willem
Almere

30 oktober 2017
10
Pluspunten
Binnen 1 dag geleverd,prima.

Willem beveelt ons aan
Ruud
Ewijk

30 oktober 2017
9
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie.

Verbeterpunten
Geen

Ruud beveelt ons aan
Ben
Utrecht

30 oktober 2017
10
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering.

Verbeterpunten
Geen verbeterpunten

Ben beveelt ons aan
René

25 oktober 2017
9
Pluspunten
Duidelijke site. Goede prijs en bij de levering heeft de chauffeur gebeld en is blijven wachten tot we thuis waren

Verbeterpunten
Na de bestelling is er geen contact meer geweest waardoor er even twijfel ontstond over de uiteindelijke levering

René beveelt ons aan
Christian
Boxmeer

25 oktober 2017
10
Pluspunten
Mooi assortiment voor scherpe prijzen. Goede service, telkens weer.

Christian beveelt ons aan
Anoniem

21 oktober 2017
7
Deze klant beveelt ons aan
Ruben kok
Leiderdorp

12 oktober 2017
8
Ruben kok beveelt ons aan
Ron's Montage Service
Zoetermeer

11 oktober 2017
10
Pluspunten
Perfect

Verbeterpunten
Geen

Ron's Montage Service beveelt ons aan
Anoniem
Landgraaf

11 oktober 2017
9
Pluspunten
Goede en snelle levering.

Deze klant beveelt ons aan
E
Terneuzen

9 oktober 2017
8
Pluspunten
Snelle levering
Levering op afgesproken datum / tijd.

E beveelt ons aan
Anita
Harlingen

3 oktober 2017
9
Pluspunten
Op het laatste moment een grote radiator besteld. Kon het een dag later al ophalen. Er is super meegedacht en meegewerkt. Dikke plus!

Anita beveelt ons aan
Rook
Kampen

3 oktober 2017
8
Pluspunten
Goede levering

Rook beveelt ons aan
Johan

1 oktober 2017
9
Pluspunten
Netjes en keurig volgens afspraak geleverd

Johan beveelt ons aan
Thomas
NIJMEGEN

21 september 2017
8
Pluspunten
Goed meedenken, prima service. Ik ben zeer tevreden!

Thomas beveelt ons aan
Lees meer reviews over RadiatorXXL.nl op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
Wil
Schellinkhout

19 september 2017
10
Pluspunten
Correcte afhandeling van de levering van artikel dat niet voorradig was

Verbeterpunten
Even de voorraad checken voor een bevestiging wordt verstuurd.

Wil beveelt ons aan
Gaby
Margraten.

15 augustus 2017
10
Pluspunten
Snelle service. En heel tevreden over de aankoop.

Gaby beveelt ons aan
Silvia
Almere

26 juli 2017
8
Pluspunten
Snelle levering

Silvia beveelt ons aan
Anoniem

21 juli 2017
10
Deze klant beveelt ons aan
Rob
Alkmaar

17 juli 2017
10
Pluspunten
Vlotte levering en prima product

Rob beveelt ons aan
Marie-Therese
Wilrijk

12 juli 2017
9
Marie-Therese beveelt ons aan
Ron
PURMEREND

2 juli 2017
8
Pluspunten
Goed persoonlijk contact bij telefoongesprek

Verbeterpunten
Reactie op e mail duurde te lang

Ron beveelt ons aan
Anoniem
Apeldoorn

28 juni 2017
10
Pluspunten
Heb hier niets aan toe te voegen, alles perfect geregel

Deze klant beveelt ons aan
Yvonne
Vlaardingen

22 juni 2017
9
Pluspunten
Na ontvangst van onze eerste ligbed vorige week hebben we meteen een tweede ligbed besteld welke vandaag is binnengekomen. Zijn zeer tevreden over de kwaliteit en ook over de snelle levering. Ook willen we nog even de vlotte telefonische service complimenteren. Kortom, alles top.

Verbeterpunten
Geen

Yvonne beveelt ons aan
Anoniem

22 juni 2017
9
Deze klant beveelt ons aan
Eva
Wemeldinge

21 juni 2017
10
Pluspunten
Snelle levering
goed verpakt
helder over status bestelling

Eva beveelt ons aan
Irma
Standdaarbuiten

19 juni 2017
8
Pluspunten
Snelle levering

Verbeterpunten
Had een Wicker ligbed met taupe kussen, maar vind het kussen erg bruin. Wat ik zeer jammer vind.
Had erg graag een taupe kleur gehad.

Irma beveelt ons aan
Rensen
Twello

17 juni 2017
8
Rensen beveelt ons aan
Anoniem
Buitenpost

13 juni 2017
10
Pluspunten
Het ligbed was op voorraad en werd super snel geleverd! We konden er in het weekend direct van genieten. Goede service, echte aanrader!

Verbeterpunten
Geen

Deze klant beveelt ons aan
J. De Jong

13 juni 2017
8
Pluspunten
Netjes verpakt verzonden. Prachtige parasol. Goed op de hoogte gehouden van de levering.

Verbeterpunten
Levering duurde 4 dagen, maar dit was bij het bestellen wel direct aangegeven. Had wat sneller gemogen.

J. De Jong beveelt ons aan
Anoniem

11 juni 2017
10
Pluspunten
Goede en snelle services

Verbeterpunten
Geen

Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

9 juni 2017
10
Pluspunten
Correcte levering.

Verbeterpunten
Geen

Deze klant beveelt ons aan
Wouter Bos
Heerhugowaard

8 juni 2017
10
Pluspunten
Goede producten en uitstekende informatie over de levering

Verbeterpunten
Meer artikelen op voorraad houden, zodat de levertijden korter zijn.

Wouter Bos beveelt ons aan
Gerard
Heerhugowaard

7 juni 2017
10
Verbeterpunten
Geen

Gerard beveelt ons aan
Anoniem

7 juni 2017
10
Pluspunten
Supersnelle levering

Verbeterpunten
Geen

Deze klant beveelt ons aan
Petra
Veldhoven

27 mei 2017
10
Pluspunten
Een 10.

Verbeterpunten
Geen

Petra beveelt ons aan
Mo
Vroomshoop

26 mei 2017
6
Pluspunten
Snelle levering.

Verbeterpunten
Wel alles mee leveren, miste 1 boutje. Verder was alles in orde.

Reactie
Goed om te horen dat je tevreden bent met de levering en het product! Onze excuses dat er een boutje miste. Hopelijk kon je alsnog de tuinhaard goed in elkaar zetten. Mocht je nog tegen problemen aanlopen, laat het ons weten. Dan kunnen we tot een oplossing komen.


Mo beveelt ons aan
Lia
GOUDA

25 mei 2017
9
Pluspunten
Snelle levering, erg goede service, vriendelijke mensen, denken mee met klant

Verbeterpunten
Geen

Lia beveelt ons aan
Carla
Leiden

13 mei 2017
10
Pluspunten
Snelle levering

Carla beveelt ons aan
Barry
Soest

11 mei 2017
8
Pluspunten
Goede prijsstelling en heldere communicatie.
Veel betaalmogelijkheden waaronder Afterpay.

Verbeterpunten
Track&Trace code aanleveren bij versturen.

Barry beveelt ons aan
Gert
Amstelveen

2 mei 2017
5
Pluspunten
Snelle levering

Verbeterpunten
Verbeter de controle over de levering (er werd op zaterdag geleverd terwijl van te voren was afgesproken om op maandag te leveren). Controleer beter de te leveren onderdelen (er waren verkeerde onderdelen geleverd)

Reactie
Bedankt voor je feedback Gert,

Mijn excuses dat het pakket 2 dagen eerder is geleverd dan gepland. Wij maken gebruik van PostNL en daarbij kunnen we niet aangeven of het zaterdag of maandag komt. Beide keren zijn we genoodzaakt om de pakketten vrijdag bij PostNL aan te bieden. Bij PostNL is het per regio zeer verschillend of het wel of niet zaterdag geleverd wordt. Je kreeg de avond voor levering wel een Track & Trace link zodat je wel wist dat de bezorger onderweg was.

Wat betreft de onderdelen. Daar heb je helemaal gelijk in, maar we kunnen helaas niet alle dozen gaan controleren op elk onderdeeltje. Binnen een aantal werkdagen heb je gelukkig wel de juiste onderdelen ontvangen om je bestelling compleet te maken.

Daniël Bennik
Bewonen


P.J van Ingen
Hoensbroek

1 mei 2017
9
Pluspunten
Perfecte en snelle levering doen wat ze beloven

P.J van Ingen beveelt ons aan
Lia
Almere

1 mei 2017
10
Pluspunten
Parasol besteld/bezorgd zonder stok!
Maar super snel en vriendelijk opgelost. Twee dagen later de ontbrekende stok thuis. Dank jullie wel!
En bovendien heel aantrekkelijke prijzen!

Lia beveelt ons aan
Will
Oosterbeek

28 april 2017
10
Pluspunten
Super tevreden over het bedrijf en de parasol

Verbeterpunten
Geen punten gevonden

Will beveelt ons aan
Wendy van Ooijen
Schiedam

22 april 2017
6
Pluspunten
Snelle levering.

Verbeterpunten
Geleverde goederen niet compleet.

Wendy van Ooijen beveelt ons aan
Lees meer reviews over TuinXXL.nl op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding