Certificaat


Meer reviews

Reviews en beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9

Op basis van 4825 beoordelingen.
97% raadt ons aan!

Klant beoordelingen

Martine

Wassenaar

20-09-2020

Badkamerxxl.nl

10

uitstekend

snelle en betrouwbare levering

Deze klant beveelt ons aan

Krissy

Obbicht

19-09-2020

Badkamerxxl.nl

1

Slecht.

In eerste instantie werd het product te laat geleverd. Toen het product wel geleverd werd bleek het beschadigd. Er kan niet niet op tijd een vervagend product geboden worden waardoor ik het product retour moet sturen en het bedrag retour moet ontvangen. Het product kan alleen op ma-vrij door jullie worden opgehaald en niet worden afgegeven bij een dhl service punt en wanneer ik het zelf retour zou sturen ben ik zelf verantwoordelijk voor eventuele schade. Dit betekend dat ik dus ook nog vrij moet nemen van werk zodat het product retour kan. Het wordt zo wel een hele dure mis koop. Erg jammer, ik had hoge verwachtingen.

W,Zijlstra

Lisse

17-09-2020

Badkamerxxl.nl

9

Prima

Snelle levering

Deze klant beveelt ons aan

Marion

Harderwijk

17-09-2020

Badkamerxxl.nl

9

Prima

Snelle levering en goede mail berichten.

Deze klant beveelt ons aan

Jos

Teteringe

17-09-2020

Badkamerxxl.nl

6

matig

Op de site stond levering 1 werkdag. Bleek niet te kloppen. Verder werd niet het product geleverd zoals beschreven. Het was niet het origineel. Positief was wel de mailwisseling met de medewerker.

johan pots

affligem

17-09-2020

Radiatorxxl.nl

10

perfect

is wat ik gevraagd heb

Deze klant beveelt ons aan

Sabine van Tubbergh

Losser

15-09-2020

Badkamerxxl.nl

8

prima, snelle levering, keurig verpakt, duidelijke instructie

Prima levering, snel, keurig verpakt, duidelijke instructie om badmeubel in elkaar te zetten!

Deze klant beveelt ons aan

Gerwin

Froombosxh

14-09-2020

Radiatorxxl.nl

10

Prima!

Snelle levering

Deze klant beveelt ons aan

jacques

heinenoord

13-09-2020

Badkamerxxl.nl

9

top

juiste spullen voor een goede prijs in no time thuis geleverd

Deze klant beveelt ons aan

Peter

Leiden

11-09-2020

Badkamerxxl.nl

4

Twee keer product geleverd, twee keer beschadigd.

Wastafel besteld, zit los in de doos zonder bescherming en is beschadigd. Na enkele dagen vervangen door een andere. Chauffeur wist te vertellen dat veel bestellingen meerdere keren geleverd moeten worden. Omgeruilde artikel ook beschadigd... moet nog besluiten of die ook terug moet.

Pascalle

Amsterdam

11-09-2020

Badkamerxxl.nl

10

Super

Denken met je mee en snel in levering

Deze klant beveelt ons aan

Joost Burgmans

Berkel-Enschot

10-09-2020

Badkamerxxl.nl

7

De drain werd later afgeleverd dan afgesproken.

De drain zou woensdags geleverd worden, echter de levering werd door Postnl telkens verschoven. Eerst zou de drain woensdags geleverd worden, toen donderdag en tenslotte vrijdags. Dit was zeer vervelend omdat er voor de levering een handtekening nodig zou zijn en ik dus hiervoor thuis moest blijven. Badkamerxxl was hierin niet verwijtbaar, maar misschien in het vervolg toch een betrouwbaarder partner zoeken, die wel op tijd levert.

Deze klant beveelt ons aan

eric pichel

Amsterdam-Zuidoost

8-09-2020

Badkamerxxl.nl

10

snel, goede prijs en veel keus, heb al vaker besteld inmiddels!

snel, goede prijs en veel keus, heb al vaker besteld inmiddels!

Deze klant beveelt ons aan

Chris

Enschede

8-09-2020

Radiatorxxl.nl

10

Topservice en een scherpe prijs

Dit bedrijf heeft een overzichtelijke website, is niet duur, heeft een goede communicatie over de bezorging en een helpdesk dat gewoon telefonisch bereikbaar, behulpzaam en vriendelijk is. Ik was erg tevreden over mijn bestemming.

Deze klant beveelt ons aan

Leo

Van den dungen

8-09-2020

Badkamerxxl.nl

10

Prima

Snelle retourafwikkeling!!!

Deze klant beveelt ons aan

Job

Amsterdam

7-09-2020

Badkamerxxl.nl

10

Persoonlijk, goede service, professioneel advies

Prettige benadering, denken met je mee, flexibel, snel en goede service!

Deze klant beveelt ons aan

Alice

Almelo

3-09-2020

Badkamerxxl.nl

10

Fantastische service

Al meerdere keren besteld bij BadkamerXXL en steeds erg tevreden. Bij mijn laatste bestelling werd ik na een uur gebeld door Anton, om advies te geven over één van de producten. Heel fijn dat hij zo meedacht! Ook fijn dat de bestelling in twee delen kon worden geleverd, zodat ik zo snel mogelijk aan de slag kon.

Deze klant beveelt ons aan

J.P. Fierloos

Goes

3-09-2020

Badkamerxxl.nl

10

Scherpe prijs, snelle levering, perfecte nazorg / service

Wastafelmengkraan gekocht voor een scherpe prijs die snel geleverd werd. Door de vakantie monteerde ik deze pas ca. 4 weken na de levering, dus héél veel later dan de 72 dagen waarin opmerkingen over de kwaliteit van het geleverde mag worden gemaakt. De kraan zat helaas toch kapot in de verpakking. Ondanks een veel te late reactie was het geen enkel probleem; Badkamerxxl.nl hielp zelfs met het zo snel mogelijk omruilen van de kraan. Perfect!

Deze klant beveelt ons aan

Coby

Tax

2-09-2020

Badkamerxxl.nl

9

Helemaal top

Prima service . Telefonisch snel en goed bereikbaar . Probleem? Is geen probleem voor hun word gelijk opgelost

Deze klant beveelt ons aan

Jeroen

Waalre

2-09-2020

Badkamerxxl.nl

9

totaal naar wens!

Aan de hand van een foto de gewenste ladder/rek voor de badkamer gekozen. En ziet er werkelijk geweldig uit. Erg vriendelijke service ook! De enige maar die er is ligt bij DHL die het pakket moest bezorgen. Het is namelijk een dag later gekomen. Op het laatste moment werd het ineens een dag later. Hier kan de winkel zelf niks aan doen. Dus neem ik dat ook niet mee in de score.

Deze klant beveelt ons aan

Jolanda

Ede

2-09-2020

Badkamerxxl.nl

9

Super service TOP

Telefonisch contact gehad over een toiletbril, oud type wat van naam was veranderd, goede uitleg, dus gelijk de goede kunnen ontvangen, heel fijn. Volgende dag al in huis, perfect !!!

Deze klant beveelt ons aan

Sylvia

Amersfoort

1-09-2020

Badkamerxxl.nl

9

Helemaal super, alles volgens afspraak

Erg blij met de beugel voor onze radiator, kan mooi mijn handdoek ophangen. Geleverd binnen de afgesproken tijd.

Deze klant beveelt ons aan

Rob

Rijswijk

1-09-2020

Badkamerxxl.nl

8

Goed product geleverd door een goed bedrijf

Aanbieding was de laagste prijs , invergelijk met andere aanbieders, smel besteld, snel en netjes goed berpakt geleverd, een tevreden klant.

Deze klant beveelt ons aan

Sake

Leeuwarden

31-08-2020

Badkamerxxl.nl

10

Super!

Op tijd geleverd en goed te woord gestaan. Super prijs ook nog!

Deze klant beveelt ons aan

Willem

Deventer

29-08-2020

Badkamerxxl.nl

9

Zelfs sneller geleverd dan aangegeven

goed en zeer voordelig

Deze klant beveelt ons aan

W.L.M. Bogert

Bennekom

28-08-2020

Badkamerxxl.nl

10

Heel veel keus maar je moet wek weten wat je precies nodig hebt natuurlijk

Een top product besteld, maar ik had zelf geen idee waar ik op moest letten. Helaas heb ik het terug moeten sturen omdat de hendel aan de voorkant moet zitten. De achterwand wordt betegeld en is 16mm dik. Daarom kon die niet geplaatst worden. Levertijd was 6 weken. Nu een andere kraan besteld bij meubelbeslagshop.nl omdat ik daar plus eur 25 meer binnen 24 uur de passende kraan heb

Deze klant beveelt ons aan

Emil

BEST

28-08-2020

Badkamerxxl.nl

10

Goede prijs/kwaliteit

Snelle levering, goed verpakt. Scherpe prijs en goede communicatie per mail.

Deze klant beveelt ons aan

Mart Van zoggel

Sint-oedenrode

28-08-2020

Badkamerxxl.nl

10

Mooie kwaliteit

netjes in de winkel geholpen en netjes optijd thuis bezorgd

Deze klant beveelt ons aan

peggy Janssens

Bocholt

28-08-2020

Badkamerxxl.nl

10

Super service!

Snelle en super vriendelijke service!

Deze klant beveelt ons aan

Lester

Amsterdam

28-08-2020

Badkamerxxl.nl

10

Goede service

Had een verkorte toilet set gekocht bij badkamerxxl en snel geleverd. Maar door onvoorziene omstandigheden/ reden moet ik deze retourneren. Wordt netjes geregeld. Wil come again....als ik wat nodig heb.

Deze klant beveelt ons aan

Frederik

Zeist

28-08-2020

Radiatorxxl.nl

9

Zeer goede ervaring en service

Had nog een extra onderdeel nodig voor de aansluiting van de radiator. Dit aanvullende onderdeel is zeer snel en onder service geleverd. Zeer tevreden.

Deze klant beveelt ons aan

Koos

Zaandam

27-08-2020

Badkamerxxl.nl

7

Goed

Bouke was aardig a d telefoon

Deze klant beveelt ons aan

C. de Jong

Medemblik

26-08-2020

Badkamerxxl.nl

8

Afgesproken bezorgdatum niet nagekomen

Bij bestelling werd aangegeven datum de bezorgdatum 19-8 zou zijn in de middag. Helaas werd track and trace steeds aangepast tot in de avond van 19-8 en werd het artikel op 20-8 om 11.00 bezorgd. 19-8 dus voor niks hele middag thuis gebleven. Bezorging prima in orde, keurige, aardige chauffeur. Netjes bezorgd in goede verpakking.

Deze klant beveelt ons aan

Laurien

Groningen

26-08-2020

Badkamerxxl.nl

10

Snelle levering en fijne klantenservice.

Al meerdere keren besteld bij Badkamerxxl en altijd goed.

Deze klant beveelt ons aan

Theo

Nieuwegein

25-08-2020

Badkamerxxl.nl

10

Klantgericht, vriendelijke zaak.

Zoeken net zo lang tot vraag in beantwoord.

Deze klant beveelt ons aan

Margriet

Amsterdam

24-08-2020

Badkamerxxl.nl

9

Uitstekend

Duidelijke communicatie en snel geleverd. Onberispelijk.

Deze klant beveelt ons aan

Stefan Schoenmaker

Enschede

24-08-2020

Badkamerxxl.nl

10

Erg vriendelijk en behulpzaam.

Nadat ik een bestelling had geplaatst werd ik gebeld. Maar goed ook want ik had bijna het verkeerde type besteld. Daarna super snel geleverd.

Deze klant beveelt ons aan

Anneke

Breda

24-08-2020

Badkamerxxl.nl

10

Professionele persoonlijke begeleiding

Snel en fijn contact, aandacht voor de klant en maatwerk m.b.t. producten. Houden goed contact.

Deze klant beveelt ons aan

Nina

Rotterdam

23-08-2020

Badkamerxxl.nl

9

Mooie waskom, goede prijs en snelle verzending

De waskom was voor een zeer scherpe prijs verkrijgbaar. Daarnaast kon deze snel geleverd worden.

Deze klant beveelt ons aan

Omar

Hoensbroek

22-08-2020

Badkamerxxl.nl

10

Goede service, mooie producten.

Duidelijke communicatie en snelle levering. Beter kan niet!

Deze klant beveelt ons aan

Martinus

Heesch

22-08-2020

Badkamerxxl.nl

10

Snelle levering, goede prijs.

Goed prijs voor de grohe supersteel kraan en snel geleverd. Kan er niet meer over zeggen.

Deze klant beveelt ons aan

Hans

Venray

21-08-2020

Badkamerxxl.nl

10

Snelle levering voor een goede prijs

Bestelling was na 2 dagen in huis. Top!

Deze klant beveelt ons aan

Jan Thieme

HEEG

21-08-2020

Badkamerxxl.nl

9

Goed

Goed compleet en vlot geleverd

Deze klant beveelt ons aan

Dasn

wijk bij Duurstede

21-08-2020

Badkamerxxl.nl

10

Prima, snel en correct geleverd

Prima bedrijf geen verrassingen doen wat ze zeggen en mailen. Reageren ook direct opvragen! Echt top!

Deze klant beveelt ons aan

A.E.M. van Braam

Hoorn

21-08-2020

Badkamerxxl.nl

10

goede en snelle en vriendelijke communicatie

bestelling perfect geleverd binnen afgesproken tijd

Deze klant beveelt ons aan

Steven

Beerse, België

21-08-2020

Badkamerxxl.be

8

Mooie prijzen, goede klantendienst.

Op zoek naar enkele nieuwe kranen voor de badkamer kwam ik op deze site terecht. Ik vond er een mooi aanbod tegen goede prijzen terug. Bij de levering bleek er 1 kraan te ontbreken. Ik nam contact op met de klantendienst en kreeg nog dezelfde dag een vriendelijk antwoord. Het ontbrekende artikel werd zonder meerkost nog aan huis bezorgd.

Deze klant beveelt ons aan

Ton Smits

Delft

21-08-2020

Badkamerxxl.nl

8

Goede ervaring .

Bestelde producten wat op voorraad was snel geleverd , radiator duurde iets langer ( 5 weken ) . Maar telefonisch wel op de hoogte gehouden door zeer aardige medewerkers . Al met al zeer tevreden .

Deze klant beveelt ons aan

CJM

Veldhoven

20-08-2020

Badkamerxxl.nl

8

Prima levering tegen scherpe prijs

Weinig moeite om een merkproduct tegen een superscherpe prijs te “scoren”. Levertijd is acceptabel .

Deze klant beveelt ons aan

Dirk Spin

Steenwijk

20-08-2020

Badkamerxxl.nl

10

Geweldig

Prima service

Deze klant beveelt ons aan

Ivan

Zevenbergen

20-08-2020

Badkamerxxl.nl

9

Zeer goede service

Zeer goede service. O.a. Bij het meedenken in een passende oplossing m.b.t. een inbouw kraan. Ook de service achter was zeer goed. Snelle garantie afhandeling met goede (telefonische) terugkoppeling.

Deze klant beveelt ons aan

Productenvergelijker 0
Openen