Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Nog even geduld, vanaf zijn we telefonisch weer bereikbaar. Tot zo.

Voor besteld, vanavond in huis*

5372 klanten geven ons een 9

30 dagen bedenktijd

    Je winkelwagen is leeg

    Voor besteld, vanavond in huis*

    5372 klanten geven ons een 9

    Voor besteld, vanavond in huis

    5372 klanten geven ons een 9

    becommerce Gecertificeerde webwinkel

    Certificaat


    Meer reviews

    Reviews en beoordelingen

    Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9

    Op basis van 5372 beoordelingen.
    96% raadt ons aan!

    Klant beoordelingen

    Willem

    Andijk

    28-01-2023

    Badkamerxxl.nl

    8

    Snelle levering

    Product werkte gelijk goed

    Deze klant beveelt ons aan

    Chrit

    Eindhoven

    25-01-2023

    Badkamerxxl.nl

    1

    Aankoop niet geleverd, geld kwijt

    Ik heb een pakket van 10 thermostatische radiatorkranen besteld bij Badkamerxxl.nl . Na 3 dagen ben ik bij het afhaalpunt Gamma Eindhoven gaan kijken of het daar ook al lag...niks dus, ook geen melding of zo Gebeld naar Badkamerxxl.nl, zeiden ze dat het pakket via de Technische Unie toch geleverd was. Krijg ik een mailtje met de afleverbon van de chauffeur hiervan. Geen handtekening te zien!! Ben ik nog tot 2x toe bij de Gamma gaan navragen..helaas Over en weer gebeld met Badkamerxxl.nl, maar dus 0 op het request. Onderzoek hier, onderzoek daar van hun kant...zeggen ze. Ze hebben de handel doorgezet naar de Technische Unie en daar is wat hun betreft de kous af. Het zijn daar dus gewoon zakkenvullers. Je bent gewoon je geld kwijt. Dat dit in Nederland zo maar kan. Moet ik er dus een advocaat bij gaan halen, wat ik dus ook ga doen. Het is de eerste keer dat ik te maken krijg met dit soort praktijken. Het is nu 6 weken geleden, ik ben er klaar me. Ik zou zeggen...Wees gewaarschuwd!! Ik ga dit ook doorzetten naar de klachtenkompas, ik laat het er niet bij zitten Groet, Chrit

    Maria

    Soest

    22-01-2023

    Badkamerxxl.nl

    10

    Geweldige service!

    Onze wisser van Zone bleek bij aankoop van binnen gebroken. Na een bericht hierover kregen we direct een nieuw exemplaar toegestuurd.

    Deze klant beveelt ons aan

    Meiert

    Reeuwijk

    21-01-2023

    Badkamerxxl.nl

    10

    Super

    Bestelling was goed verpakt maar ondanks dat toch 2 gebroken tegels van 33 x100 cm mailtje gestuurd met foto en 2 dagen later werden er 2 nieuwe geleverd . Super service.

    Deze klant beveelt ons aan

    Cristi Teodor

    Heerenveen

    20-01-2023

    Badkamerxxl.nl

    10

    Ik ben perfect geholpen

    Was mijn eerste keer dat ik een bestelling plaatste bij dit bedrijf. Ik had eerder bij een ander bedrijf badkamer spullen besteld en die waren beschadigd binnen gekomen. Hier hebben ze mijn zending van tevoren gecontroleerd en zelf actie ondernomen voordat ik de zending ophaalde. Het kan dus wel! Ik ga zeker hier weer bestellen.

    Deze klant beveelt ons aan

    Pascal

    Kapelle

    20-01-2023

    Badkamerxxl.nl

    10

    Hele goede service

    De service is perfect , ik had een kleine beschadiging aan mijn douche bak. Na een snelle reactie op de mail is dit heel netjes opgelost. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Zeker een aanrader!

    Deze klant beveelt ons aan

    Joris

    Hulst

    18-01-2023

    Badkamerxxl.nl

    8

    snelle levering. Productomschrijving kan beter maar ligt aan fabrikant

    Bestelde items (handdoek haken en rekje voor op radiator, merk instamat) waren zeer snel binnen en zeer correct verpakt. In de productomschrijving staat dat deze ook op de LP leden radiator past. Dit is wel zo, echter dient deze hiervoor eerst nog op maat gezaagd te worden, anders is deze te lang. Voor een stangetje van 127 euro vind ik dit toch wel bijzonder.

    Deze klant beveelt ons aan

    Nic

    Elst

    17-01-2023

    Badkamerxxl.nl

    6

    Snelle levering maar kwaliteit valt tegen

    We bestelden een Smedbo Z626 cosmeticaspiegel wandmodel LED chroom. Levering en afhandeling was supersnel en correct. De spiegel voldoet maar voor 133 Euro verwacht je een betere kwaliteit. De arm is van metaal en voelt zeer solide. Maar de achterzijde en buitenrand (ook aan de voorkant zichtbaar) van de spiegel zijn van goedkoop verchroomd plastic dat je eerder bij de Action zou verwachten. Jammer, doet afbreuk aan de uitstraling.

    Joke

    Zutphen

    16-01-2023

    Badkamerxxl.nl

    10

    geweldige service, duidelijke website

    Vanaf de start van het bestellen van badkamer accessoires, tot aan het binnenkomen van de materialen aan toe, telkens een duidelijke route / mail ontvangen van het bedrijf., badkamer XXL. Zonder dat we het wisten zat er zelfs een extra wc-borstel bij. Toen bleek dat dit de kleur niet was (wit i.p.v. zwart), werd deze zonder 'gedoe' alsnog nagezonden. zowel per telefoon als per mail erg vriendelijke mensen, die behulpzaam waren. Waren alle webwinkels maar zo!

    Deze klant beveelt ons aan

    Olivier

    Driebergen

    10-01-2023

    Badkamerxxl.nl

    10

    Super fijn bedrijf, snel, flexibel, persoonlijk en scherp

    Hele fijne ervaring mee voor al ons sanitair. Meedenken, snel schakelen, goede prijzen en fijn persoonlijk contact.

    Deze klant beveelt ons aan

    Sylvia

    Alkmaar

    4-01-2023

    Badkamerxxl.nl

    7

    Snelle levering, hoog bedrag voor portovrije verzending

    Gratis verzending pas boven 100 euro. Ik had onderhoudsmiddelen nodig. Niet alle producten zijn even scherp geprijsd ten opzichte van concurrerende bedrijven. Wel snel geleverd en duidelijke mails nav de bestelling.

    Deze klant beveelt ons aan

    P.

    Haaksbergen

    4-01-2023

    Badkamerxxl.nl

    10

    Goede prijs, zorgvuldige afhandeling

    Ik zocht artikelen voor onderhoud van de inventaris van de badkamer. Redelijk standaard spul, op veel plaatsen te koop. Toch een goede prijs gevonden bij deze webwinkel. Verder een nette afhandeling.

    Deze klant beveelt ons aan

    Guido Vermeeren

    Enspijk

    2-01-2023

    Badkamerxxl.nl

    10

    scherpe prijzen, snelle levering, overzichtelijke website

    scherpe prijzen, snelle levering, overzichtelijke website

    Deze klant beveelt ons aan

    Martine

    Papendrecht

    28-12-2022

    Badkamerxxl.nl

    9

    Top levering

    Ik had een hoge badkamerkast besteld. Het product was makkelijk te bestellen en de levering goed te volgen. De bezorger was heel vriendelijk.

    Deze klant beveelt ons aan

    Gisella Maria Silva

    Rotterdam

    16-12-2022

    Badkamerxxl.nl

    8

    Hele fijne service

    Snel en fijn geschakeld over tegellevering.

    Deze klant beveelt ons aan

    Martien

    Hoogezand

    2-12-2022

    Badkamerxxl.nl

    8

    Mooi product snel geleverd

    Bouwpakket van een kastje werd geleverd met een hele grote vrachtauto vastgezet op 2 pallets. Vond dat wat er groot voor een pak van 1.80 x 40 x 15 cm. Maar was wel heel zorgvuldig vastgezet. Pakket was eenvoudig in elkaar te zetten met een goede beschrijving digitaal bij het product. Binnen een uur alles in elkaar gezet. Moet nu alleen nog worden opgehangen.

    Deze klant beveelt ons aan

    Sjoerieke Meun-Jonkers

    Urk

    29-11-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Super goede service

    Mijn product moest ik helaas terug sturen, omdat ik het verkeerd besteld had, maar de service was super! Hele vriendelijke mensen! Gelijk reactie en het product werd, de dag dat ik retour meldde, gelijk opgehaald..

    Deze klant beveelt ons aan

    Sara

    Noordwijk

    27-11-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    fantastisch product

    fantastisch product & snelle bezorging Perfect *****

    Deze klant beveelt ons aan

    Chantal

    Curacao

    24-11-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Uitstekend

    Ik was bezig met het renoveren van mijn badkamer. Ik was op zoek naar ideeën voor mijn design en kwam dit website tegen. Ik was specifiek op zoek naar kranen en accessoires koper van kleur. Ik heb bij hun alles kunnen krijgen van het merk Brauer Copper Edition en ook een heel mooi badkamermeubel. Ik woon op Curaçao dus had contact met hun via mail. Het ging netjes. Ik kreeg altijd binnen 24 uur antwoord. Tevens kreeg ik goed advies van het personeel. De aflevering ging volgens afspraak en nazorg was perfect. Een aanrader!!

    Deze klant beveelt ons aan

    Bart

    Goirle

    17-11-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Top ervaring, snelle levering!

    De manier waarop men bij het bedrijf te woord stond is zeer prettig, goede uitleg en raad. Vooral hoe je een optie kon nemen om het artikel te reserveren en later kon beslissen of je je aankoop definitief kon maken. Snelle levering.

    Deze klant beveelt ons aan

    Happinezz

    Waddinxveen

    16-11-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Zeer goede service!

    Echt een aanrader deze winkel. Betrouwbaar en zelfs na 2 jaar nog uitstekend service. Zeker voor herhaling vatbaar om hier te bestellen!

    Deze klant beveelt ons aan

    Teun

    De Meern

    14-11-2022

    Badkamerxxl.nl

    6

    Kreeg tot twee keer toe kapotte tegels bezorgd

    Tweemaal kapotte tegels in ontvangen. Zal nde natuurlijk. Wel keurig nieuwe ontvangen en netjes afgehandeld.

    Deze klant beveelt ons aan

    R. Visser

    Groningen

    10-11-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Mooi assortiment, goede service

    Wij hadden snel een paar dozen tegels en een inbouwnis nodig voor ons project. Contact opgenomen met de klantenservice via de chatfunctie, en via dat kanaal goed geholpen door Saskia. Zij heeft me geholpen door de bestelde producten klaar te zetten, waardoor ik ze zelf snel kon afhalen in Buitenpost. Ze belde tussendoor persoonlijk nog op om een en ander te bevestigen. Top!

    Deze klant beveelt ons aan

    Richard

    Delft

    5-11-2022

    Badkamerxxl.nl

    1

    Levering was een drama!

    Zaterdag mail; 'uw bestelling wordt maandag tussen 8.15 en 10.15 bezorgd'. Om 13.00 uur nog niemand gezien. Zowel BadkamerXL als de transporteur onbereikbaar per telefoon. Einde middag uiteindelijk contact met BadkamerXL "we gaan het uitzoeken en bellen u terug''. Niet teruggebeld maar 's avonds een mail; Uw bestelling wordt morgen tussen 7.24 en 9.24 bezorgd. Tot 14.00 uur gewacht en toen was ik het zat, moest ook naar de bouwmarkt om verder te kunnen. 14.30 telefoon "met de chauffeur, ik sta voor u deur''. Ik gaf aan in de bouwmarkt te zijn en over 15 a 20 minuten terug te zijn. Daar MOCHT hij niet op wachten. Toen ik ff flink tekeer ben gegaan (niet persoonlijk want hij kon er ook niks aandoen nam ik aan) omdat ik al ruim(!) anderhalve dag had gewacht, na enige discussie afgesproken de spullen op te stoep te zetten omdat ik toch al onderweg was. Uiteindelijk heeft de chauffeur wél netjes gewacht tot ik er was maar verdiend absoluut geen schoonheidsprijs, laat staan een aanbeveling.

    Reactie van het bedrijf

    Hi Richard, Wij vinden het vervelend om te horen dat je problemen hebt ervaring met de levering. We hebben geprobeerd om je telefonisch uit te leggen waar dit aan lag. Wij zijn voor de levering afhankelijk van verscheidene bezorgdiensten. Meestal worden de producten op het gewenste tijdstip geleverd, echter komt het ook sporadisch voor dat de producten op een ander tijdstip worden geleverd (in dit geval een dag later om 14:30). Wij hopen dat je in ziet dat dit vrijwel ieder bedrijf kan overkomen en zouden het waarderen dat je je review enigszins kunt aanpassen op basis van het product. Hopelijk heb je veel plezier van je product en zien we je de volgende keer weer bij badkamerxxl.nl. Met vriendelijke groet, Team BadkamerXXL

    Sandra

    Hoofddorp

    4-11-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Fantastische service

    Wij hadden een probleem met onze kast, dit is boven verwachting snel en goed opgelost. Deze service verdiende echt een dikke 10!! Als we weer sanitair nodig hebben komen wij zeker terug!

    Deze klant beveelt ons aan

    Rob

    Lisse

    3-11-2022

    Badkamerxxl.nl

    8

    Bestelling en levering ging prima

    Bestelling en levering ging prima, product is wel prijzig. Maar al met al tevreden

    Deze klant beveelt ons aan

    Jeanine

    Reuver

    3-11-2022

    Badkamerxxl.nl

    8

    Service was super goed!

    Doordat dat apparaat niet goed werkte, heb ik super veel hulp gehad van Badkamer xxl . Nu werkt het wel goed. Een top service ,noem ik dat.

    Deze klant beveelt ons aan

    Martin

    Voerendaal

    3-11-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Top!

    Duidelijke site, goede nette levering artikelen, perfecte retourservice

    Deze klant beveelt ons aan

    Robin

    Groningen

    2-11-2022

    Badkamerxxl.nl

    7

    Mooie badkamer + goede service

    Jammer dat t bestellen van een simpele douchewand zo lang moest duren (2+ maanden). Verder kwam de grote spiegel in stukken aan en moest teruggestuurd worden. Danny is een toffe peer die ons goed geholpen heeft! Jammer dat niet alle materialen in zijn ontwerpprogramma te kiezen waren.

    Deze klant beveelt ons aan

    Patrick

    ROTEM België

    2-11-2022

    Badkamerxxl.nl

    1

    Een grote fiasco

    We zijn al een 2-3 weken aan het wachten op de levering. Afstandsbediening voor radiator en elektrische radiator besteld, verschillende mails voor de levering maar de leverancier komt niet opdagen! Dan zien we de leverancier maar die heeft enkel de afstandsbediening bij en geen radiator. Dan maar weer terug mailen, weer verschillende mails dat de leverancier komt maar we zien niemand verschijnen! Wij zijn dus nog altijd op de levering aan het wachten

    Reactie van het bedrijf

    Hi Patrick, Wat vervelend om te horen dat er problemen zijn geweest met de levering van uw elektrische radiator en bediening. Helaas zijn we op het vlak van levering afhankelijk van bezorgende partijen. Sporadisch wil dit helaas nog wel eens misgaan. Gelukkig is de levering vandaag wel goed gegaan. We hopen dat u veel plezier gaat hebben van uw elektrische radiator. Mocht de radiator bevallen dan zouden we het waarderen als de review nog enigszins aangepast kan worden op basis van de radiator. Graag zien we u de volgende keer terug bij badkamerxxl.nl Met vriendelijke Groeten, Team BadkamerXXL

    Stefan

    BENNEKOM

    2-11-2022

    Badkamerxxl.nl

    9

    Zending was zoek. Snel opnieuw verzonden

    Ik bestelde een draadloze bediening tbv de elektrische handdoek radiator. Snel Verzonden alleen raakte DHL het pakketje kwijt. Contact opgenomen met de servicedesk. Deze monitoren ook de verzending. Ondertussen hebben zij de levering opnieuw Verzonden. Deze was binnen 1 dag wel aanwezig. Top service. De eerste levering hebben zij kunnen terug halen. Top

    Deze klant beveelt ons aan

    Brenda

    Meppel

    2-11-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Top product.

    Alles werd netjes geleverd. Vloer zit er in…wat een prachtige laminaat tegel. Heel erg blij mee.

    Deze klant beveelt ons aan

    P

    Melderslo

    6-10-2022

    Badkamerxxl.nl

    2

    slechte service

    Deze webwinkel houdt zich niet aan hun eigen retourvoorwaarden. Bij retour krijg je niet het volledige aankoopbedrag retour. Badkamerxxl laat je betalen met AfterPay, zonder dat je daar zelf van op de hoogte bent. Bij navraag waar de rekening blijft, wordt niet aangegeven dat de betaling via AfterPay loopt. Waardoor je uiteindelijk een rekening ontvangt met hoge incassokosten.

    Willem

    Papendrecht

    21-08-2022

    Badkamerxxl.nl

    9

    Heel tevreden.

    Vlotte levering, zelfs een uur vlotter dan afgesproken. We liepen nog in nachtkledij toen de vrachtwagenchauffeur één hele zware doos kwam afleveren. Dat was dus even schrikken. Mijn bedoeling was als bijna 79-jarige om een loodgieter in te huren voor de plaatsing en aansluiting van de toiletcombinatie. Das bleek een ernstige denkfout te zijn. Geen tijd en geen interesse waren de antwoorden op mijnvraag om het toilet te plaatsen. Oh, u heeft hem niet bij ons gekocht? Nee dan hebben wij geen loodgieter ter beschikking. Gelukkig ben ik altijd tamelijk handig geweest, want het kwam er op neer dat ik alles zelf moest doen. Naar de eerste verdieping slepen, uitpakken, plaatsen en aansluiten. Niet eenvoudig voor iemand van bijna 79. Maar, hoera, het is gelukt. Prima toilet en werkt uitstekend. Ben dus uiteindelijk toch blij en zeer tevreden, ondanks de tegenwerking van het loodgietersgilde.

    Deze klant beveelt ons aan

    Cor

    Amsterdam

    19-08-2022

    Badkamerxxl.nl

    3

    Niet gekregen wat ik besteld had

    Wiesbaden badkruk geleverd met stenen zit ipv kunststof. Ik ga opnieuw bestellen en verwacht deze keer een kunststof zit. Geen kunststof zit betekent opnieuw retour

    Welmoet

    Utrecht

    19-08-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Tevreden klant

    Ik heb badkamer accessoires gekocht. Prima spullen, precies zoals de beschrijving op de site en de foto’s. Goede communicatie rond, vervroegde, levering,

    Deze klant beveelt ons aan

    gert

    Wageningen

    19-08-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    snelle en perfecte verzending

    Mijn bestelling werd snel verstuurd met een fatsoenlijke prijs. Deze was ruim onder de adviesprijs.

    Deze klant beveelt ons aan

    Corné

    Rockanje

    18-08-2022

    Badkamerxxl.nl

    9

    Prima service.

    Ik heb een radiator besteld, was de volgende dag ‘s avonds binnen. Ik werd ook met mailtjes goed op de hoogte gehouden. Ook was de radiator netjes verpakt.

    Deze klant beveelt ons aan

    Joost

    Groningen

    17-08-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Uitstekend geholpen en tevreden met afhandeling order.

    Hele badkamer hier laten ontwerpen en besteld. Goed geholpen en tevreden met afhandeling bestelling.

    Deze klant beveelt ons aan

    frank thunnissen

    Bussum

    17-08-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Zeer tevreden over service en product

    XXL doet wat ze belooft. Keurige tijdige telef melding dat levering twee dagen later zou komen. En dan ook stipt op dp die genoemde dag leveren.

    Deze klant beveelt ons aan

    George

    van Herk

    17-08-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    BETROUWBAAR EN SNEL

    Na 1 week bestelling nog niet ontvangen. Contact opgenomen met badkamerxxl. Blijkt een fout te zijn bij de vervoerder. Dezelfde dag is een vervangende bestelling gestuurd die ik de volgende dag al ontving. KORTOM: Ze maken hun woord waar en geven service!

    Deze klant beveelt ons aan

    Ria Zenhorst

    Vorden

    16-08-2022

    Badkamerxxl.nl

    5

    Het produkt is goed

    Maar de spuitflesmond was kapot. Teveel gedoe om het terug te sturen, dus maar gehouden.

    Deze klant beveelt ons aan

    Ben

    Wijchen

    15-08-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Perfect

    Mijn bestelling is op dezelfde dag nog geleverd Ik werd goed op de hoogte gehouden hoelaat verwacht werft dat mijn bestelling geleverd zou worden Tot op de minuut nauwkeurig was mijn bestelling op het afgesproken aflever adres. Ik bestel wel vaker producten bij andere bedrijven, Badkamer XXL steekt er met kop en schouders bovenuit

    Deze klant beveelt ons aan

    Paul

    Amsterdam

    15-08-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Uitstekende Service

    Soms gaat het om een kline dingetje waar 90% van de levrancieres (uit eigen ervaring) je niet mee zullen helpen. Gelukkig zijn er nog 10% die je wel te hulp staan. BadkamerXXL heeft een uitstekende afterservice. Ik kan niets anders geven dan 5 sterren.

    Deze klant beveelt ons aan

    K.T.

    Buitenpost

    14-08-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Snelle service. Leuk team

    Vlotte service en snel geholpen

    Deze klant beveelt ons aan

    Tom

    Haaren

    12-08-2022

    Badkamerxxl.nl

    8

    Levering volgens afspraak

    Eerst bestelde artikel was helaas niet meer beschikbaar bij de leverancier. Alternatief artikel gekozen en meteen het geld terug gekregen van het niet te leveren artikel. Alles netjes verzonden, en op tijd aangekomen. Twee douchewanden van 50 kilo per stuk, snap niet hoe die vervoerder het in z'n eentje opgetild kreeg. Toch maar weer gaan sporten.

    Deze klant beveelt ons aan

    Jan

    Helmond

    11-08-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Eenvoudig bestel proces, op tijd geleverd

    Eenvoudig bestelproces, op tijd geleverd

    Deze klant beveelt ons aan

    Mitchel

    Rotterdam

    11-08-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Perfecte levering

    Vriendelijke bezorgers,netjes bezorgd,kortom perfect.

    Deze klant beveelt ons aan

    Bart

    Cuijk

    11-08-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Ondanks verlopen garantie gratis geholpen

    Onze thermostaatdouchekraan was stuk. De garantieperiode was inmiddels verlopen. Toch hebben we van Badmakerxxxl.nl gratis een nieuw binnenwerk gekregen en met een duidelijke omschrijving heb ik deze zelf kunnen vervangen. Hartelijk dank.

    Deze klant beveelt ons aan

    F

    K

    11-08-2022

    Badkamerxxl.nl

    7

    Top

    Top

    Deze klant beveelt ons aan

    Productenvergelijker 0
    Openen