Je winkelwagen is leeg

    Certificaat


    Meer reviews

    Reviews en beoordelingen

    Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.1

    Op basis van 5133 beoordelingen.
    97% raadt ons aan!

    Klant beoordelingen

    Ina Vlaming

    UTRECHT

    27-02-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Transportschade? Bij Badkamerxxl geen probleem.

    Tijdens het transport werd een doos tegels beschadigd. Een mail gestuurd met een foto. Per kerende post werd een nieuwe doos gestuurd. Dat is nou service. Ga zo door. Ik kom nog eens terug.

    Deze klant beveelt ons aan

    Mona

    Den Bosch

    27-02-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Heel goed

    Goed

    Deze klant beveelt ons aan

    Marc Hoeksma

    Langezwaag

    27-02-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Zeer goede service

    Had een douchedeur besteld maar had de verkeerde breedte berekent en moest dus een bredere hebben. Zonder enig probleem omgeruild.

    Deze klant beveelt ons aan

    Leo

    Brunssum

    26-02-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Top. Goed advies en snelle levering.

    Kan hun aanbevelen!

    Deze klant beveelt ons aan

    Ewald

    Delfgauw

    25-02-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Top!!!!

    Bestelling in 2 dagen binnen. Op wastafel beschadiging, binnen 2 dagen omgeruild. Zonder gedoe, echt top. Zo hoort het..

    Deze klant beveelt ons aan

    Mirjam

    's-Hertogenbosch

    25-02-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Snelle levering, goed verpakt

    De bestelling werd snel geleverd en was veilig verpakt.

    Deze klant beveelt ons aan

    Jeroen

    Bos

    25-02-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Goed product voor een betaalbare prijs

    Snel geleverd top

    Deze klant beveelt ons aan

    R

    TIlburg

    23-02-2021

    Badkamerxxl.nl

    8

    Prima, maar wel een kleine opmerking...

    Gekregen wat ik had besteld, compleet zoals afgesproken. Jammer dat vrienden dezelfde hadden besteld, en ook nog paar dagen eerder dan ons en het niet compleet is en de service echt een ellende is en het te moeilijk is om het compleet te maken.

    Deze klant beveelt ons aan

    Paul

    Haarlem

    23-02-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Snelle levering en een mooie prijs

    Het is mijn eerste bestelling en die is goed verlopen

    Deze klant beveelt ons aan

    Pieter

    Ridderkerk

    20-02-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Mooie prijs en volgens afspraak geleverd

    Spiegelkast was flink goedkoper dan bij andere zaken. Levertijd was correct weergegeven.

    Deze klant beveelt ons aan

    Christ

    Kauwenberg

    20-02-2021

    Badkamerxxl.nl

    9

    Waar ouderwetse service normaal is

    Wiesbaden fonteinkraan was stroef vanaf aankoop in eind 2018. Wij dachten zal wel minder worden bij gebruik. Bleek alleen maar erger te worden. Dit jaar 2021 bij badkamerXXL melding gemaakt van wat ik daaraan zou kunnen doen. Hierop werd keurig snel gereageerd dat men het doorgezet naar fabrikant. 1 week later werd ik verrast door een nieuwe volledig identieke Wiesbaden fonteinkraan. Fijn soepel te bedienen. Alles zonder gemekker, geen vrachtkosten etc. Ik ga hier zeker meer kopen en aan iedereen die twijfelt... prima in orde hier. Succes garantie.

    Deze klant beveelt ons aan

    Jan

    Sneek

    20-02-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Ruime keuze, snelle levering en prima service

    Met 1 bestelling het gehele toilet gerenoveerd. Van vloer- en wandtegels tot en met complete fonteinset en van complete toiletset tot en met alle accessoires. Snel geleverd en goede kwaliteit. Een aanrader!

    Deze klant beveelt ons aan

    W.van Vliet

    Maassluis

    20-02-2021

    Badkamerxxl.nl

    8

    Top kwaliteit en service.

    Goede website en duidelijk ,schermvan Bruynzeel was wat we zochten met een mooie korting maakte de keus nog makkelijker.Bestellen ging snel en afhandeling was correct.Aflevering op 15-02 -2021 terwijl er code rood voor het verkeer was stond het scherm een half uur voor afgesproken tijd binnen door nette en correcte chauffeur.Op18-02-2021 scherm geplaatst zonder problemen goede instructie en kwaliteit van materiaal klasse zijn hier erg blij mee.

    Deze klant beveelt ons aan

    Hubert

    Bilzen

    19-02-2021

    Badkamerxxl.be

    10

    Prima service

    Vlotte afhandeling.

    Deze klant beveelt ons aan

    René Bakker

    Zuidland

    19-02-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    BadkamerXXL is een leverancier die goede service verleend

    Wij hebben voor onze badkamer verschillende onderdelen besteld zoals een badmeubel kranen, een urinoir en kranen. De levering had wat problemen wat betreft onderdelen die niet aanwezig waren maar dat hebben ze keurig opgelost. De spiegel is gebroken bij de levering maar dit wordt ook serieus genomen en opgelost. Tot nog toe dus erg tevreden.

    Deze klant beveelt ons aan

    Klaas

    Oldemarkt

    18-02-2021

    Radiatorxxl.nl

    10

    Goede service

    Geleverde radiator kwam beschadigd aan en is snel en kosteloos omgeruild

    Deze klant beveelt ons aan

    Irene van de velde

    Raalte

    18-02-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Helemaal goed

    Prettige klantenservice. Mooie producten

    Deze klant beveelt ons aan

    Greet visser

    Amsterdam

    18-02-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Top

    Zeer snelle levering goede prijs

    Deze klant beveelt ons aan

    Geert Leekens

    Lubbeek

    18-02-2021

    Badkamerxxl.be

    10

    Sneller geleverd dan gepland en goed ingepakt

    De levering was veel sneller dan gepland. Oorspronkelijk leek het zelfs nog veel sneller te zijn maar door een fout product werd dit toen uitgesteld. Hier werd heel duidelijk en goed omtrent gecommuniceerd. Verder vragen ze wanneer de levering het best kan plaatsvinden, hetgeen heel handig is. De verpakking zorgde er trouwens voor dat er geen beschadiging kon zijn

    Deze klant beveelt ons aan

    Theo van Dellen

    Groningen

    17-02-2021

    Badkamerxxl.nl

    9

    Heel goed!

    Snel en correct.

    Jos Breed

    Opmeer

    16-02-2021

    Badkamerxxl.nl

    1

    Er zijn andere onderdelen geleverd dan door mij zijn besteld

    Besteld: Sphinx vervangingsbuffers oud set à 4 stuks. Ontvangen: Sphinx vervangingsbuffers nieuw ovaal set à 4 stuks.

    Reactie van het bedrijf

    Beste Jos, Bedankt voor je bericht, erg vervelend dat je het verkeerde product hebt ontvangen. Helaas heeft een pickfout dit veroorzaakt. Ik heb je order opgezocht in ons systeem en kon daar helaas nog geen melding vinden dat je contact met ons hebt opgenomen. Dit is natuurlijk wel jammer dat wij niet de kans krijgen om het op te lossen voor je. Ik zal in deze contact met jou opnemen om dit voor je op te lossen.

    Agnes

    Eindhoven

    16-02-2021

    Badkamerxxl.nl

    9

    Fantastisch

    Toiletpot en bijbehorende bril gekocht. Werd andere ochtend al geleverd. Ik had ook nog even gebeld met de winkel voor informatie, ik werd zeer goed voorgelicht en geholpen. Door sneeuw kon de vrachwagen niet onze smalle straat inrijden, kwam de bezorger alles te voet brengen. Ook dat nog! Super tevreden! !

    Deze klant beveelt ons aan

    Jaap

    Leiden

    16-02-2021

    Radiatorxxl.nl

    9

    Meedenkend

    Goede service snel schakelend.

    Deze klant beveelt ons aan

    Eric

    Haarlem

    15-02-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Fijne service, mooie producten, netjes verpakt

    Goede communicatie agv product wat ik helaas retour moest sturen. Alles keurig en professioneel afgehandeld. Fijn

    Deze klant beveelt ons aan

    Seb

    Alkmaar

    12-02-2021

    Badkamerxxl.nl

    6

    Snelle levering, niet dat beetje extra

    Snelle levering van hoogwaardig kwalitatief product. Gekocht o.a. een duo wc blok. Ik heb telefonisch contact gehad met de helpdesk waar ik een simpele vraag had. Namelijk, wat de breedte van de wc op de vloer is. Deze informatie is nergens op internet te vinden, ook niet op de website van de productfabrikant. Voor mij toch heel belangrijk ivm oude boorgaten in de vloer. . De helpdesk was hier heel resoluut in, ze konden niks hierin voor mij betekenen, niet eens een poging. Ik vroeg nog, je kan toch in de showroom kijken en opmeten, maar nee, ook dat was niet mogelijk. Ook niet informeren bij de fabrikant zelf. Bij het thuis ontvangen bleek gelukkig dat de wc breed genoeg was om over de oude boorgaten heen te vallen. Ik beveel het bedrijf aan, maar hou geen rekening met enige service.

    Deze klant beveelt ons aan

    Guy

    Bloemendaal

    12-02-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    HELDEN !!

    TOP service, keurig op tijd geleverd, fijne en snelle communicatie, producten heel goed verpakt!!

    Deze klant beveelt ons aan

    Titus

    Amsterdam

    11-02-2021

    Radiatorxxl.nl

    9

    Niets beter te wensen

    In alle opzichten prima: informatie, levering en telefonische assistentie. Me alleen te rijk gerekend met het vermogen. Je moet echt het programmaatje gebruiken!

    Deze klant beveelt ons aan

    Patricia

    Arnhem

    11-02-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Snel geleverd!

    De bestelling op woensdagavond gedaan en vrijdag al in huis! Ondanks de drukte met pakketbezorgers is het badmeubel op tijd geleverd. We zijn er erg blij mee!

    Deze klant beveelt ons aan

    Eric

    Hilversum

    10-02-2021

    Badkamerxxl.nl

    8

    Professional and clear

    They are easy to contact and always try to help. Speedy delivery.

    Marcel

    Bocholtz

    10-02-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Super geregeld

    Tevens een snelle levering

    Deze klant beveelt ons aan

    Kramer

    Ede

    10-02-2021

    Badkamerxxl.nl

    9

    Fijn bedrijf, mooie producten en ook naderhand prima service!

    Wij hebben onze badkamer helemaal zelf ontworpen en gerealiseerd. De meeste spullen bij Badkamer XXL besteld omdat hun site fijn werkt. Snel te vinden wat we zochten. Met vragen konden we bellen en hadden ze antwoord. Half jaar na aanschaf van spullen bleek iets niet te passen. Een nieuw fonteintje besteld die wel paste en de oude retour kunnen sturen. Mochten we ooit weer iets nodig hebben dan weten we waar we moeten zijn.

    Deze klant beveelt ons aan

    Mart

    Rijswijk

    10-02-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Goede service en snelle levering

    Goed geholpen en geadviseerd, zowel telefonisch als via de chat. Snelle en kwalitatief goede levering. Scherpe prijzen en prima kwaliteit. Zeer tevreden!

    Deze klant beveelt ons aan

    Lisette

    Rotterdam

    9-02-2021

    Badkamerxxl.nl

    9

    Degelijk, origineel, vriendelijk

    Telefonisch goede informatie gekregen. Bestelling correct en snel afgehandeld. Originele handdoekenverwarmer, degelijk Scandinavisch fabricaat.

    Deze klant beveelt ons aan

    Serge

    Leiden

    9-02-2021

    Radiatorxxl.nl

    10

    Uitstekend

    Hele goede service na een misverstand. Top!!!

    Deze klant beveelt ons aan

    Paula

    Ten Boer

    9-02-2021

    Badkamerxxl.nl

    8

    Eerder dan bedoeld geleverd, netjes aangekondigd en goed product

    Goede ervaring al met al

    Deze klant beveelt ons aan

    Martine

    Den Haag

    8-02-2021

    Badkamerxxl.nl

    8

    Mooi toiletfonteintje en prima service

    Het fontein werd de volgende dag geleverd! Aan de telefoon vriendelijk en behulpzaam personeel

    Deze klant beveelt ons aan

    Frank

    Schalkhaar

    7-02-2021

    Badkamerxxl.nl

    6

    Toch goed aangekomen zonder iets er om heen.

    Ik vond het vreemd dat er geen plastic om de wastafel zat, stond los op een pallet.

    Noreen

    Den Haag

    7-02-2021

    Badkamerxxl.nl

    9

    Super service, klantvriendelijk en oplossingsgericht

    Heel tevreden over de behandeling van mijn bestelling en de aftercare! Heel fijn om persoonlijk contact te hebben en je geen nummer te voelen! Kortom, super tevreden!

    Deze klant beveelt ons aan

    Rob

    Lisse

    7-02-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Goed

    Prima

    Deze klant beveelt ons aan

    John

    Enkhuizen

    4-02-2021

    Badkamerxxl.nl

    8

    Materialen kennis

    Heldere site, goed bereikbaar, vakkundig advies en tijd voor de klant om de wensen helderste krijgen.

    Deze klant beveelt ons aan

    Peter

    Geraardsbergen

    4-02-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Buitengewoon persoonlijk service.

    Vervanonderdeel nodig van een douchezuil die ik hier bijna 8 jaar terug kocht: supersnel geleverd. Met alle nodige instructies erbij! Top.

    Deze klant beveelt ons aan

    Annet

    poeldijk

    4-02-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Snel geleverd en precies zoals gehoopt

    Snelle levering, mooi wasmeubel van prachtig hout, ziet er goed uit. Nog even geduld totdat de aannemer kan starten!

    Deze klant beveelt ons aan

    Menno

    Oegstgeest

    3-02-2021

    Badkamerxxl.nl

    9

    Eenvoudig om te bestellen en snel geleverd

    Het staat al hierboven: Wat wij wilden bestellen (douche hoekplanchets) waren makkelijk op de site te vinden, te bestellen en snel geleverd en correct. Prima dus.

    Deze klant beveelt ons aan

    Thomas Voorspoels

    Heist op den Berg

    2-02-2021

    Badkamerxxl.be

    1

    slechte website

    Ik zoek product op website. Ik klik "toevoegen aan winkelkar" vervolgens scrol ik omlaag om de accessoires te bekijken. 1 daarvan wens ik ook te kopen. Ik klik op de groene kop. Deze wordt een blauw vinkje. OK denk ik, die is erbij. Ik ga naar winkelkar om af te rekenen, maar zie dat het accessoire er niet bij is. Nogmaals geprobeerd, werkt niet. Dan zie ik een knopje links boven. Geheel toevoegen. Ik klik erop en nu is het accessoire toegevoegd. Echter... mijn hoofdproduct werd ook nogmaals toegevoegd want die knop was "geheel toevoegen". Ik reken af en daarna zie ik bij bestelde goederen dat een item 2 keer gekocht is. Als je dan telefonisch contact wil opnemen, blijkt het een lokaal Hollands nummer te zijn. Vervolgens is er geen teru-ophaal dienst. Tja, dan zal ik volgende keer elders moeten kopen...

    Reactie van het bedrijf

    Beste Thomas, Bedankt voor je bericht, helaas konden wij de zending niet meer tegen houden en is de extra opzetkom verstuurd. Het klopt dat we in België geen ophaalservice hebben. We hebben je wel aangeboden om de kosten van het retourneren terug te storen en dat ook gedaan. Excuses voor het ongemak!

    Ruud

    Ouderkerk aan den IJssel

    2-02-2021

    Badkamerxxl.nl

    8

    Prima advies en afhandelen order

    Top

    Deze klant beveelt ons aan

    Leon

    BAAMBRUGGE

    2-02-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Perfecte snelle levering.

    Perfecte snelle levering.

    Deze klant beveelt ons aan

    jody

    krommenie

    31-01-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Mooi wastafelmeubel voor een scherpe prijs

    Ik zocht een modern groot wastafelmeubel zonder kraangat met diepe lades. Badkamerxxl was de goedkoopste en had precies wat ik zocht! Via de website snel en gemakkelijk besteld en betaald, werd binnen 3 dagen geleverd netjes op tijd. Is tijdens de lockdown toch even afwachten. Ik ben zeer tevreden. Zeker een aanrader!

    Deze klant beveelt ons aan

    Ferry

    Maarssen

    31-01-2021

    Badkamerxxl.nl

    9

    Bestelling goed afgeleverd.

    Afspraak onze badkamer meubel goed bezorg.

    Deze klant beveelt ons aan

    Efm

    Almelo

    30-01-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Zéér snelle levering

    Het pakketje was er de volgende dag al. Terwijl het volgens de mail een dag later zou aankomen.

    Deze klant beveelt ons aan

    Godfried De Hauwere

    Buggehout

    30-01-2021

    Badkamerxxl.be

    10

    één woord: PRACHTIG

    kan niet beter

    Deze klant beveelt ons aan

    Productenvergelijker 0
    Openen