Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Nog even geduld, vanaf zijn we telefonisch weer bereikbaar. Tot zo.

Voor besteld, vanavond in huis* 5573 klanten geven ons een 9 30 dagen bedenktijd Becom Gecertificeerde webwinkel
  Je winkelwagen is leeg

  Voor besteld, vanavond in huis*

  5573 klanten geven ons een 9

  Voor besteld, vanavond in huis

  5573 klanten geven ons een 9

  Becom Gecertificeerde webwinkel

  De voordelen van een zakelijke klantomgeving

  Offerte op maat

  Snel een offerte op maat

  Binnen de zakelijke klantomgeving is het mogelijk om binnen no time een offerte op te stellen, door zelf eenvoudig producten toe te voegen. Daarnaast is het mogelijk om deze offerte, transparant en met het logo van je eigen bedrijf, te delen met je eigen klant.

  Korte lijnen

  Korte lijnen

  Met ons team zijn we direct voor je beschikbaar om bestellingen en/of servicezaken met je door te nemen. Daarnaast proberen wij je altijd tijdig te informeren wanneer er in een project iets anders loopt dan verwacht.

  Levering direct bij klant

  Levering direct bij de klant

  Onze zakelijke klanten kunnen bestellingen die bedoeld zijn voor hun eigen klanten rechtstreeks bij die klanten laten leveren. Zo hoef jij niet zelf als transporteur op te treden.

  Korting op diverse merken

  Korting op diverse merken

  We bieden onze zakelijke klanten korting op diverse populaire merken. Op die manier delen we de gunstige inkoopvoorwaarden die wij bij deze merken hebben ook met jouw bedrijf.

  Verschillende verlanglijsten maken

  Verschillende verlanglijsten maken

  In de zakelijke omgeving kun je meerdere verlanglijsten aanmaken. Vanuit deze lijsten kan je vervolgens heel eenvoudig een bestelling plaatsen. Dit is vooral makkelijk als je bepaalde producten vaak opnieuw besteld. Zo hoef je ze niet steeds allemaal weer bij elkaar te zoeken.

  Factuur en offertes met referenties

  Facturen en offertes met referentie

  Als zakelijke klant kun je je eigen referentie laten vermelden op onze facturen en offertes zodat ze naadloos in de administratie van jouw bedrijf passen.

  Een showroom met beleving

  Een showroom met beleving

  Je kunt je klanten door ons laten adviseren in onze showroom, in Buitenpost. Naast een showroom vol beleving en inspiratie, helpen we klanten met het maken van moodboards en wordt er een 3D ontwerp gemaakt van hun droombadkamer. Na het inventariseren van de wensen, ontvang je van ons een volledige offerte met de benodigde badkamerproducten en tegels.

  Ook profiteren van al deze voordelen?

  Wil je graag klant worden van Badkamerxxl Zakelijk, of heb je een vraag?

  Neem gerust contact met ons op door te bellen met 0380 801 27. Of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Productenvergelijker 0
  Openen