Prijs

tot

Maximale levertijd

Villeroy & Boch baden & badkuipen

Villeroy & Boch biedt hoogwaardige baden in veel verschillende vormen. Een Villeroy & Boch bad is leverbaar in acryl of Quaryl. Er zijn veel verschillende afmetingen beschikbaar. Deze afmetingen kun je vinden op de productpagina. Bij het kiezen van een Villeroy & Boch bad moet je goed letten op het gebruikte materiaal. Verschillende materialen zorgen namelijk niet alleen voor ontwerpmogelijkheden, maar acryl en Quaryl hebben ook erg verschillende eigenschappen.

...

Lees meer informatie en advies over Villeroy & Boch bad

56 Artikelen
Filters

Advies over Villeroy & Boch bad

Verschillende materialen

Villeroy & Boch bad van acryl

Acryl neemt de temperatuur van het water erg snel op, hierdoor blijft het water ook langer warm. Acryl is ook nog eens erg licht, waardoor het gemakkelijk te plaatsen is. Acryl is een breuk- en kleur vast materiaal, is gemakkelijk te reinigen!

Quaryl bad van Villeroy & Boch

Quaryl is een exclusief materiaal van Villeroy & Boch. Dit materiaal is erg robuust en zorgt voor een goede warmte-isolatie. Tevens voelt Quaryl erg aangenaam aan. Baden van Quaryl kunnen gemakkelijk worden schoongemaakt, omdat vuil nauwelijks kan hechten. Quaryl is een geluidsdempend materiaal, is UV-bestendig en is heel erg duurzaam.

Populaire afmetingen bij V & B baden

V & B baden zijn er in allerlei soorten maten. Echter zijn er een paar afmetingen die erg populair zijn:

  • 170 x 75 cm. Geschikt voor kleinere mensen 
  • 180 x 80 cm. Meest verkochte maatvoering. Bij afvoer in het midden geschikt voor 2 personen.
  • 190 x 90 cm. Geschikt voor langere mensen  

Populaire Villeroy & Boch series

Op dit moment zijn dit de meest populaire series van V & B:

  • Subway
  • Omnia Architectura
  • Squaro Edge 12
  • O.novo

Whirlpool systemen van V & B

Met de Whirlpool systemen van Villeroy & Boch zorg je voor een heerlijke warme watermasage in bad. Het systeem heeft verschillende jets, met elk een eigen functie. 

Airpool

Bij de Airpool jets wordt er lucht in het bad geblazen. Dit systeem zorgt voor een heerlijke massage.

Hydropool

Bij de Hydropool zorgt een pomp er voor dat het water uit het bad wordt gehaald om deze vervolgens via de waterjets terug het bad in te pompen. Deze massagestraal stimuleert de spieren en houdt de lokale stofwisseling op gang.

Combipool

Het is ook mogelijk om de Airpool & Hydropool te combineren. Met deze combinatie zorg je er voor dat het hele lichaam compleet wordt gemasseerd

Ultimate Fitness

Ultimate Fitness is het eerste onzichtbare whirlpool systeem, er zitten namelijk onzichtbare jets in de bodem en de zijkanten van het bad. Deze jets worden pas zichtbaar wanneer het systeem wordt gestart. Het is bij dit systeem ook nog mogelijk om de richting van de straal handmatig in te stellen.

Let op: Een Villeroy & Boch bad wordt niet standaard geleverd met een Whirlpool systeem, maar deze systemen kunnen vrijwel op ieder bad van Villeroy & Boch worden toegepast. Wanner je interesse hebt in een bad met een Whirpool systeem is het verstandig om even contact met ons op te nemen.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen