Prijs

tot

Maximale levertijd
Inhoud in l

tot

Whirlpool baden: inbouw of vrijstaand

Dat is toch een heerlijk idee? Na een dag hard werken even bijkomen in een whirlpool bad waardoor je spieren door de bubbels tot rust komen. Al onze whirlpool baden worden compleet met jets, badpoten, badpanelen en standaard badafvoer geleverd.

...

Lees meer informatie en advies over Whirlpool baden

22 Artikelen
Filters

Advies over Whirlpool baden

Verschillende vormen whirlpool baden voor je badkamer

Je kunt bij ons kiezen uit verschillende vormen whirlpool baden. De keuze hangt eerst af van de plaats waar het bad komt te staan. Komt het bad in de hoek staan? Dan zou je ook uit een hoekmodel kunnen kiezen. Komt het bubbelbad tegen een lange wand? Dan adviseren we een rechthoekig model. De bubbelbad vormen met whirlpool functie die we op dit moment aanbieden zijn:

  • Rechthoekig
  • A-symmetrisch
  • Zeshoekig
  • Ovaal

Bubbelbad 2 personen met whirlpool functie

Wil je thuis lekker genieten van een 2 persoons bubbelbad? Wie wil er nou niet samen heerlijk ontspannen en tot rust komen na een drukke werkdag. Ook is een groot 2 persoons bubbelbad geschikt voor een gezin met kinderen. Een groot bad met whirlpool functie is geschikt voor het hele gezin en biedt veel rust, plezier en gebruisgemak! 

Bekijk eerste welke afmetingen geschikt zijn en maak een keuze voor 2 persoons whirlpool bad geschikt voor jouw badkamer. De afmetingen van een 2 persoons bubbelbad zijn afhankelijk van welke vorm je kiest. Een rechthoekig model geeft een andere uitstraling dan een zeshoekig bad met whirlpool jets. BadkamerXXL biedt de volgende 2 persoons bubbelbaden;

  • Riho Lima Easypool 2.0 190x90cm
  • Riho CaroLina Easypool 2.0 190x80cm
  • Riho Lusso Easypool 2.0 190x90cm

Wat is een whirlpool bad en hoe werkt het?

Een whirlpool bad is een verwarmd bad met bubbels, gevormd door middel van lucht. Door het produceren van waterstralen en bubbels geeft dit een ontspannend en relaxend gevoel voor lichaam en geest. Het water in een whirlpool bad is meestal rond de 38°C, dit kan worden gereguleerd door een inwendig of extern verwarmingselement. De benaming whirlpool komt eigenlijk door de krachtige massage stralen die via de jets worden geproduceerd. Het geeft vormen en bewegingen van waterkolken in een wateroppervlakte en zo is de naam whirlpool ontstaan.

Whirlpool bad met kleurentherapie

Een whirlpool bad met kleurentherapie (verlichting in het bad) geeft een prachtig effect in je badkamer. Al onze elektrische uitvoeringen van Riho worden standaard met kleurentherapie geleverd.

Whirlpool bad, bubbelbad, jacuzzi of relaxbad?

De benaming whirpool komt uit Engeland en in het Nederlands zijn er meerdere type benamingen voor een whirlpool bad. De benamingen whirlpool bad, bubbelbad en relaxbad hebben eigenlijk allemaal dezelfde betekenis. Onder Jacuzzi spreken we in de volksmond vaak van een super deluxe bubbelbad met TV en alles er op en er aan. Maar het idee is hetzelfde als een whirlpool bad.

Welk whirlpool bad moet ik nu kiezen?

Na het bepalen van de vorm en type inbouw of vrijstaand whirlpool bad is er nog steeds verschil in prijs en kwaliteit. Dit wordt met name bepaald door de verschillen en werking van de luchtjets en/of waterjets. Laat je goed adviseren door een specialist of neem contact met ons op. In onze showroom in Groningen kun je meerdere whirlpool baden bekijken. Kom langs, bekijk de baden en ontdek de voor- en nadelen per type om ene juiste keuze te maken!

 

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen