Je winkelwagen is leeg

  Ontdek alle acties van BadkamerXXL 

  Ben je benieuwd naar onze aanbiedingen? Op deze pagina vind je een overzicht van al onze lopende acties. Daarnaast. vind je hier ook iedere maand nieuwe aanbiedingen die passen bij onze themamaand. In de maand december staan de  vrijhangende wastafels en opzetwastafels in de spotlights.

  Actiemaand banner januari21.png

  Januari aanbiedingen | Wastafelkranen

  Deze maand staan de wastafelkranen  centraal. Wij hebben leuke aanbiedingen voor je klaar staan! Zo shop je alle Blinq wastafelkranen deze maand met 20% korting. Bekijk de actie of ons gehele assortiment wastafelkranen van BadkamerXXL!

  15%korting Blinq  Review en Win 

  Jouw mening telt!  We willen graag van je horen wat je van onze producten vindt! Ben je blij verrast, of kan er wellicht iets beter? Laat dan je review achter. Niet alleen omdat we het leuk vinden om te lezen, maar ook omdat je anderen helpt met het maken van een keuze. We zijn continu bezig om onze producten en service te verbeteren, dus jou mening telt!   Win een giftcard van Bloomon of HappySocks t.w.v. 35 euro! Elke maand maken wij een willekeurige winnaar bekend, geloot uit de ingestuurde productreviews. 

  Banner review win.jpg


  Nog meer aanbiedingen

  Naast onze maandelijkse acties hebben wij ook andere mooie aanbiedingen voor je klaar staan. De producten die je in onze sale vindt, variëren van prachtige kranen en badkamermeubels tot baden, douchecabines en verwarming. Ook de badkamer accessoires zijn we niet vergeten en zijn ook regelmatig terug te vinden tussen onze aanbiedingen.

  Goed om te weten: De aanbiedingen op deze pagina zijn geen outlet- of uitverkoop producten en geen producten die uit ons assortiment gaan. Het zijn actie-producten uit ons huidige assortiment. De aanbiedingen hebben dus geen enkel gevolg voor de garantieduur die op de producten zit.

  Banner maandactie werkbestand overig.jpg


  Banner maandactie korting SensoWash1.jpg

  Banner maandactie korting Blinq Altare1.jpg

  Banner maandactie korting Hotbath inbouw doucheset1.jpg
  Banner maandactie korting Bewonen Zuiver.jpg


  Banner maandactie korting Bewonen Teun ladders2.jpg
  Banner maandactie korting Luca Sanitair1.jpg


  banner-maandactie-korting-bewonen-alento1.jpg
  Banner actie Geberit toiletstick.png
  Productenvergelijker 0
  Openen