Je winkelwagen is leeg


  Actiepagina

  Ben je benieuwd naar onze aanbiedingen? Op deze pagina vind je een overzicht van al onze lopende sale acties. Daarnaast vind je hier ook iedere maand nieuwe aanbiedingen die passen bij onze themamaand. In de woonmaand oktober staan de hangtoiletten en toiletsets in de spotlights.

  Banner 1 toilet.jpg
  Banner 1 tekst.jpg


  Oktober Woonmaand | Hangtoiletten en toiletsets

  Deze maand staan de hangtoiletten en toiletsets centraal. We hebben leuke aanbiedingen voor je klaar staan! Van aantrekkelijke kortingen op toiletten tot prachtig, 100% natuurlijk, toiletpapier bij je bestelling.

  Banner maandactie werkbestand 2 - 2.jpg
  Banner Toilet maandactie.jpg


  Nog meer aanbiedingen

  Naast onze maandelijkse acties hebben wij ook andere mooie aanbiedingen voor je klaar staan. De producten die je in onze sale vindt, variëren van prachtige kranen en badkamermeubels tot baden, douchecabines en verwarming. Ook de badkamer accessoires zijn we niet vergeten en zijn ook regelmatig terug te vinden tussen onze aanbiedingen.

  Goed om te weten: De aanbiedingen op deze pagina zijn geen outlet- of uitverkoop producten en geen producten die uit ons assortiment gaan. Het zijn actie-producten uit ons huidige assortiment. De aanbiedingen hebben dus geen enkel gevolg voor de garantieduur die op de producten zit.

  Banner maandactie werkbestand overig.jpg  Tot € 80 korting op je GROHE douche

  Ben je van plan om je douche te vervangen? Dan is dit het moment! Want je krijgt t/m 31 oktober een cashback tot wel € 80,- op een GROHE douche. Dit is niet alleen fijn voor jezelf, maar je steunt tegelijk ook een goed doel. Je steunt met je aankoop van een GROHE douche namelijk automatisch de campagne van 'Make a splash'.

  Smartcontrol_cashback_2020_1470x350px.jpg  Productenvergelijker 0
  Openen