Diepte in cm

tot

Materiaal fontein/wastafel
Aantal waskommen
Prijs

tot

Hoogte in cm

tot

Hoogte fontein/wastafel in cm

tot

Badkamermeubel 50cm breed

Badkamermeubels met een breedte van 50 cm, zijn de smalste badkamermeubels van BadkamerXXL. Deze badkamermeubels zijn geschikt voor elke badkamer, of deze nu groot of klein is. Een 50 cm brede badkamermeubel is namelijk zo aan te passen dat deze in elke badkamer past en ook nog eens over voldoende opbergruimte kan beschikken.

Let op: de afbeeldingen kunnen afwijken. We hebben helaas niet van elke uitvoering een passende afbeelding. Onderstaande artikelen zijn wel degelijk in 50cm breedte verkrijgbaar. Bekijk de producten voor meer informatie en opties.

...

Lees meer informatie en advies over 50cm badmeubel

Advies over 50cm badmeubel

Badmeubel voordelen van 50cm

Een badkamermeubel in 50 cm is de smalste, maar deze badkamermeubel heeft ook een aantal voordelen:

  • De badkamermeubel wordt compleet gemonteerd geleverd.
  • Geschikt voor kleine badkamers en grote badkamers.
  • De laden beschikken over softclosing.

Door de bijkomende optie voor een hoge kast met twee deuren is deze badkamermeubel ook geschikt voor de grote badkamers. Hier kun je voor kiezen wanneer je onvoldoende opbergruimte hebt in de onderkast. Wanneer een la over softclosing beschikt, knalt een la niet meer te hard dicht. Softclosing vangt de la namelijk zachtjes op vlak voordat deze dicht is.

Badkamermeubel 50cm: soorten spiegels & spiegelkasten

Een badkamermeubel in 50 cm kan bij BadkamerXXL uit één van drie soorten spiegels of twee soorten spiegelkasten beschikken. Het is natuurlijk ook mogelijk om de badkamermeubel zonder spiegel of spiegelkast te laten leveren.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen