Badkamermeubel 50cm breed

Badkamermeubels met een breedte van 50 cm, zijn de smalste badkamermeubels van B... Lees meer

Badkamermeubels met een breedte van 50 cm, zijn de smalste badkamermeubels van BadkamerXXL. Deze badkamermeubels zijn geschikt voor elke badkamer, of deze nu groot of klein is. Een 50 cm brede badkamermeubel is namelijk zo aan te passen dat deze in elke badkamer past en ook nog eens over voldoende opbergruimte kan beschikken.

Let op: de afbeeldingen kunnen afwijken. We hebben helaas niet van elke uitvoering een passende afbeelding. Onderstaande artikelen zijn wel degelijk in 50cm breedte verkrijgbaar. Bekijk de producten voor meer informatie en opties.

Lees meer informatie en advies over badkamermeubel 50cm

1

1 artikel(en)

1 artikel(en)

1

1 artikel(en)

1 artikel(en)

catId-1996;type-category-productlist;50cm;sku-151382

Voordelen

Een badkamermeubel in 50 cm is de smalste, maar deze badkamermeubel heeft ook een aantal voordelen:

  • De badkamermeubel wordt compleet gemonteerd geleverd.
  • Geschikt voor kleine badkamers en grote badkamers.
  • De laden beschikken over softclosing.

Door de bijkomende optie voor een hoge kast met twee deuren is deze badkamermeubel ook geschikt voor de grote badkamers. Hier kun je voor kiezen wanneer je onvoldoende opbergruimte hebt in de onderkast. Wanneer een la over softclosing beschikt, knalt een la niet meer te hard dicht. Softclosing vangt de la namelijk zachtjes op vlak voordat deze dicht is.

Soorten spiegels en spiegelkasten

Een badkamermeubel in 50 cm kan bij BadkamerXXL uit één van drie soorten spiegels of twee soorten spiegelkasten beschikken. Het is natuurlijk ook mogelijk om de badkamermeubel zonder spiegel of spiegelkast te laten leveren. De drie verschillende soorten spiegels zijn:

  • Spiegel Basic: Een spiegel op aluminium frame zonder verlichting.
  • Spiegel Economic: Een spiegel met geïntegreerde LED verlichting.
  • Spiegel Economic: Een spiegel met geïntegreerde LED verlichting en spiegelverwarming.

Bij alle drie spiegels is een sensorschakelaar een bijpassende optie. De Basic spiegel heeft een opbouw LED lamp en spiegelverwarming ook als optie. 

De verschillende spiegelkasten beschikken allebei over softclosing spiegeldeuren, twee glazen planchetten en een spiegel op een houten plaat. De verschillen tussen de twee spiegelkasten zijn:

  • Spiegelkast Comfort: Een spiegelkast met een hoogte van 60 cm. Een opbouw LED lamp en een stopcontact met schakelaar of een dubbelstopcontact zijn bijkomende opties.
  • Spiegelkast Premium: Een spiegelkast met een hoogte van 74 cm. Een stopcontact met schakelaar of een dubbelstopcontact is een bijkomende optie.
Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding