Diepte in cm

tot

Prijs

tot

Maximale levertijd
Hoogte in cm

tot

Hoogte fontein/wastafel in cm

tot

Badkamermeubel met houtlook onderkast

Wil je een warme uitstraling creëren in de badkamer? Dat kan met een badkamermeubel met een houtlook onderkast. Deze badkamermeubels zijn bij BadkamerXXL in verschillende soorten en maten te verkrijgen. Zo zijn er soorten die op poten staan en er zijn soorten die aan de wand worden gemonteerd. Alle verschillende badkamermeubels kunnen met de nodige opties zo worden aagepast dat deze het gewenste comfort overbrengen in jouw badkamer.

Let op: de afbeeldingen kunnen afwijken. We hebben helaas niet van elke uitvoering een passende afbeelding. Onderstaande artikelen zijn wel degelijk met een houtlook onderkast verkrijgbaar. Bekijk de producten voor meer informatie en opties.

...

Lees meer informatie en advies over Houtlook badmeubel

162 Artikelen
Filters

Advies over Houtlook badmeubel

Houtlook badkamermeubel: wastafelkeuze

Met een houtlook onderkast is het belangrijk om een bijpassende wastafel te kiezen. Bij de keuze voor een wastafel is het eerst van belang om te weten of je een vaste wastafel, opzetkom of opzetwastafel wilt. Een vaste wastafel is verwerkt in de bovenkant van de onderkast en een opzetkom op opzetwastafel staat vast op de onderkast.

De volgende stap is de keuze van het materiaal. Zowel een opzetkom als een opzetwastafel is leverbaar in beton of keramiek. Er zijn badkamermeubels met een vaste wastafel die leverbaar zijn in acryl of keramiek. Ook zijn er badkamermeubels met een vaste wastafel die leverbaar zijn in polystone of quartz. Polystone is een soort kunststof die onder andere bestaat uit kunstmarmer. Quartz is een materiaal wat voorzien is van hars en kleurstoffen.

Nadat je het soort wastafel en het materiaal hebt gekozen is het van belang om een kleur te kiezen. Bij een opzetkom en opzetwastafel behoudt het keramiek of beton zijn eigen kleur. Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor een opzetkom met beton als materiaal, behoudt de opzetkom de betonnen kleur. Net als bij de opzetkom en opzetwastafel kun je bij de vaste wastafel van acryl of keramiek geen kleur kiezen. Deze materialen behouden hun uiterlijk. Tot slot kun je bij een vaste wastafel van polystone kun je kiezen voor glans wit of mat wit en bij een vaste wastafel van quartz voor grijs of zwart.

De badkamermeubels met een onderkast in houtkleur van BadkamerXXL geven ongeacht het type wastafel, het materiaal van de wastafel en de kleur een warme uitstraling in de badkamer.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen