Diepte in cm

tot

Prijs

tot

Maximale levertijd
Hoogte in cm

tot

Hoogte fontein/wastafel in cm

tot

Badkamermeubel met kunststof, polystone of kunstmarmer wastafel

Badkamermeubels met een kunststof wastafel zijn er in vele verschillende soorten en maten. Een kunststof wastafel heeft een strakke look en een levendige uitstraling en zijn in de volgende varianten te vinden.

Let op: de afbeeldingen kunnen afwijken. We hebben helaas niet van elke uitvoering een passende afbeelding. Onderstaande artikelen zijn wel degelijk met een kunstmarmer wastafel verkrijgbaar. Bekijk de producten voor meer informatie en opties.

...

Lees meer informatie en advies over Badmeubel met kunststof wastafel

158 Artikelen
Filters

Advies over Badmeubel met kunststof wastafel

Verschillende soorten greeploos en grepen

De badkamermeubels met een kunststof wastafel kunnen over verschillende soorten grepen of keerlijsten beschikken. Een keerlijst is het open gedeelte van de la zonder grepen. De meeste badkamermeubels met een kunststof wastafel beschikken niet over grepen. Hierbij zijn een aluminium keerlijst en een keerlijst in een aantal kleuren de keuzeopties. De kleuren die een keerlijst kan hebben zijn in alle gevallen zwart en wit en in enkele gevallen zijn grijs, taupe en antraciet ook opties. 

Er zijn twee soorten badkamermeubels met een kunststof wastafel die kunnen beschikken over opbouwgrepen. Deze soorten zijn de Ink X-Ray en de Thebalux Nuance. Bij de Thebalux Nuance badkamermeubels bestaan de opbouwgrepen uit Beat of Cosma opbouwgrepen. Het verschil tussen deze twee opbouwgrepen is dat Beat opbouwgrepen in het midden van de laden zijn bevestigd en Cosma opbouwgrepen aan de bovenkant van de laden zijn bevestigd. De Ink X-Ray beschikt alleen over Beat opbouwgrepen en niet over Cosma opbouwgrepen.

Badkamermeubel met kunststof wastafel: breedtes & dieptes

Heel belangrijk bij de keuze voor een badkamermeubel met een kunststof wastafel zijn de afmetingen. Het gaat dan om de breedte- en dieptematen. Wanneer je namelijk weinig ruimte hebt in je badkamer is een smallere badkamermeubel geschikter, maar wanneer je veel opbergruimte nodig hebt is een bredere en ondiepe badkamermeubel meer geschikt. 60, 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160 en 180 zijn de breedtematen waar je uit kan kiezen. Verder heeft een ondiepe badkamermeubel een diepte van 40 cm. De afmetingen tussen 45 en 55 cm behoren tot de diepe modellen. 

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen