Materiaal fontein/wastafel
Kleur fontein/wastafel
Prijs

tot

Hoogte in cm

tot

Badkamermeubels met massief eiken onderkast

Voor een natuurlijke en warme uitstraling in de badkamer zit je goed met een badkamermeubel in massief eiken. Ondanks dat elke badkamermeubel in massief eiken uniek is, is de gehele onderkast gemaakt van massief eiken. En wat het comfort van je badkamer ook mag zijn, een badkamermeubel in massief eiken kan zich gemakkelijk aan elk comfort aanpassen.  

Let op: de afbeeldingen kunnen afwijken. We hebben helaas niet van elke uitvoering een passende afbeelding. Onderstaande artikelen zijn wel degelijk met een massief eiken onderkast verkrijgbaar. Bekijk de producten voor meer informatie en opties.

...

Lees meer informatie en advies over Massief eiken badmeubel

13 Artikelen
Filters

Advies over Massief eiken badmeubel

Badmeubel massief eiken afmetingen

Bij het maken van een keuze voor een badkamermeubel in massief eiken, is het zeer belangrijk om voor de juiste breedtemaat te kiezen. Heb je veel ruimte in de badkamer voor een badkamermeubel of heb je veel opbergruimte nodig? Dit zijn vragen die van belang zijn bij het kiezen van een badkamermeubel in 60, 80, 100, 120 of 160 cm breed. Per afmeting zijn ook weer bepaalde keuze opties. Zo kun je bij de smalste afmetingen, 60 en 80 cm, kiezen voor één kraagat of zonder kraangat. Er zijn drie keuzeopties, één kraangat, twee kraangaten of zonder kraangat, bij 100 cm breed. Bij 120 en 160 cm vervalt de keuze voor één kraangat. Bij deze afmetingen kan de badkamermeubel dus geleverd worden met twee kraangaten of zonder kraangaten.

Heb je graag een badkamermeubel die niet aan de muur gemonteerd hoeft te worden? Er zijn badkamermeubels met een massief eiken onderkast in 60, 80, 100 en 120 cm breed die niet aan de wand gemonteerd hoeven te worden. Deze badkamermeubels kunnen door middel van de poten op de grond staan en hoeven niet aan de muur gemonteerd te worden. Een badkamermeubel in 160 cm breedte dient wel aan de wand gemonteerd te worden.

Massief eiken badkamermeubel: unieke soorten

Ondanks dat elke badkamermeubel met een massief eiken onderkast uniek is, is elke soort afkomstig van het merk Blinq. Het merk Blinq staat voor A-kwaliteit en een B-prijs. Zo beschikt een badkamermeubel in massief eiken van Blinq over softclose laden. Softclose voorkomt een harde knal nadat de la per ongeluk hard dicht wordt gedaan. De badkamermeubels van Blinq beschikken over 5 jaar garantie waardoor de A-kwalitiet van de badkamermeubels extra stevig staat.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen