Diepte in cm

tot

Materiaal onderkast
Prijs

tot

Maximale levertijd
Hoogte in cm

tot

Hoogte fontein/wastafel in cm

tot

Badkamermeubel zonder wastafel of waskom

Bij BadkamerXXL kan een badkamermeubel ook zonder wastafel of waskom geleverd worden. Hierdoor creëer je meer opbergruimte in en op je badkamermeubel. Bij een badkamermeubel zonder wastafel of waskom kan je de keuze maken uit verschillende breedtematen, kleuren spiegels en spiegelkasten zodat je de badkamermeubel zo kan aanpassen dat deze perfect bij het design van jouw badkamer past. 

Let op: de afbeeldingen kunnen afwijken. We hebben helaas niet van elke uitvoering een passende afbeelding. Onderstaande artikelen zijn wel degelijk zonder wastafel of waskom verkrijgbaar. Bekijk de producten voor meer informatie en opties.

...

Lees meer informatie en advies over Badmeubel zonder wastafel

18 Artikelen
Filters

Advies over Badmeubel zonder wastafel

Badkamermeubel zonder wastafel: de kleuren

De onderkasten zijn leverbaar in licht eiken, donker eiken of hoogglans wit. Onderkasten in licht eiken hebben een natuurlijk design en geven de badkamer een lichte en vrolijke uitstraling. Donker eiken brengt in vergelijking met licht eiken minder licht in de badkamer. Wel heeft donker eiken een natuurlijke en rustige uitstraling. Hoogglans wit is een kleur die veel verschilt met eiken. Hoogglans wit is een strakke kleur die een moderne en tijdloze look overbrengt in de badkamer. 

Bij licht en donker eiken wordt het topblad geleverd in dezelfde kleur. Bij een onderkast in hoogglans wit kan het topblad over de kleuren licht eiken, donker eiken of hoogglans wit beschikken.

Spiegels & spiegelkasten bij meubel zonder wasbak

Ondanks dat deze badkamermeubels zonder wastafel en waskom worden geleverd, is het wel mogelijk om een spiegel of spiegelkast toe te voegen. Het is natuurlijk ook mogelijk om deze badkamermeubel zonder spiegel en spiegelkast te bestellen.

Elke spiegel heeft een hoogte van 60 cm en een sensorschakelaar en spiegelverwarming kunnen altijd als bijpassende opties worden toegevoegd. De verschillende spiegels zijn:

  • Spiegel Basic: Een spiegel op een aluminium frame. Een opbouw LED lamp kan worden toegevoegd.
  • Spiegel Economic: Een spiegel met geiïntegreerde LED verlichting.
  • Spiegel Ultimate: Een spiegel met indirecte LED verlichting aan de boven- en onderkant.

Net als bij de spiegels zijn er bij de spiegelkasten overeenkomsten en verschillen. Zo beschikt elke spiegelkast over twee glazen planchetten, softclosing spiegeldeuren en zijn de zijpanelen in dezelfde kleur als de onderkast. De spiegelkasten zijn:

  • Spiegelkast Comfort: Een spiegelkast met een hoogte van 60 cm en spiegeldeuren op een houten plaat.
  • Spiegelkast Xcellent: Een spiegelkast met een hoogte van 60 cm. Hier zitten de spiegeldeuren niet op een houten plaat vast.
  • Spiegelkast Premium: Een spiegelkast met een hoogte van 74 cm, geïntegreerde LED verlichting en een spiegel op een houten plaat.

Bij elke spiegelkast is een stopcontact met schakelaar of een dubbelstopcontact optioneel. Bij de spiegelkast Comfort en Xcellent is ook een opbouw LED lamp een optie om toe te voegen.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen