Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Vandaag zijn we tot bereikbaar. Via de volgende kanalen kun je ons voor vragen en advies bereiken. We staan voor je klaar.

Voor besteld, vanavond in huis* 5573 klanten geven ons een 9 30 dagen bedenktijd Becom Gecertificeerde webwinkel
  Je winkelwagen is leeg

  Voor besteld, vanavond in huis*

  5573 klanten geven ons een 9

  Voor besteld, vanavond in huis

  5573 klanten geven ons een 9

  Becom Gecertificeerde webwinkel

  Aardetinten en natuurlijke materialen in de badkamer: inspiratie & tips

  Aardetinten en natuurlijke materialen in de badkamer: inspiratie & tips

  Tegenwoordig zien we het steeds vaker terugkomen in de badkamers van tegenwoordig: aarde tinten en natuurlijke materialen. En we snappen de mensen die hiervoor kiezen helemaal! In deze blog duiken we er even wat dieper in en komen de volgende onderwerpen aan bod:

  Wat zijn aardetinten? 

  Maar wat zijn nou eigenlijk aardetinten? Als je aan aardetinten denkt kun je denken aan kleuren die je terug ziet komen in de natuur. Denk aan kleuren zoals bruin, zand en groen. Maar ook terracotta, beige, taupe en geel vallen onder aardetinten. Vaak zijn het wat zachtere kleuren, welke je goed kunt combineren met andere kleuren en materialen. 

  Wat zijn natuurlijke badkamer materialen? 

  In de badkamer zie je steeds vaker dat er gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen. Maar wat zijn nou eigenlijk natuurlijke materialen? Natuurlijke materialen zijn onder andere materialen zoals hout, steen, marmer en beton. Je ziet het vaak terug in bijvoorbeeld een eikenhouten badkamermeubel, betonlook tegels of juist tegels of een badkamermeubel van marmer.

  Cifre Neutra tegel Badkamerxxl
  Flaviker Cozy tegel Badkamerxxl
  Geotiles Crash tegel Badkamerxxl

  Wat doen aardetinten met je badkamer?

  Aardetinten zijn zoals we eerder al zeiden vaak zachte kleuren. Deze kleuren geven je badkamer een warme en vooral natuurlijke uitstraling. Ze stralen veel rust uit en zorgen voor een heerlijk ontspannen gevoel in je badkamer.

  Hoe kan je aardetinten en natuurlijke materialen toepassen in je badkamer?

  Je kunt aardetinten en natuurlijke materialen op verschillende manieren toepassen in je badkamer. We hebben wat ideeën voor je op een rij gezet:

  Een aardetint op de vloer of wand 

  Je kunt er voor kiezen om de vloer of wand te betegelen met aarde tint, bijvoorbeeld met een terracotta tegel of in de kleur taupe. Ook kun je je wand voor een deel betegelen en een deel stucen. Let er hierbij wel op dat je voor de juiste soort tegel kiest. Je kunt namelijk niet een wandtegel op de vloer leggen, omdat deze sneller kan beschadigen. Uiteraard kun je een vloertegel wel als wandtegel gebruiken, dit kan geen kwaad. 

   
  Cir Molo Audace tegel
  Baldocer Pierre tegel Taupe
  Flaviker Nordik Stone Sand

   

  Je badkamer aankleden met stijlvolle accessoires

  Wil je aardetinten terug laten komen in je badkamer, zonder je hele badkamer te verbouwen? Dan kun je ook accessoires met aardetinten in je badkamer neerzetten. Hiermee creëer je toch een rustige sfeer in je badkamer en als je het niet meer leuk vindt kun je het eenvoudig en snel vervangen. Super handig! Hieronder tippen we een aantal leuke accessoires:

   

   

  Wat kun je in de badkamer doen met natuurlijke materialen?

  Om natuurlijke materialen terug te laten komen in je badkamer kun je bijvoorbeeld een waskom van natuursteen nemen. Ook kun je kiezen voor een badkamermeubel van bijvoorbeeld eikenhout. Daarnaast heb je genoeg accessoires die een natuurlijke look in je badkamer brengen.

  Blinq Ace opzetwastafel rond hardsteen
  Looox Wood Drawer Box
  Looox Wooden Bath Shelf

  Meer weten?

  Zoals je in de blog hebt kunnen lezen kun je genoeg variëren met aardetinten en natuurlijke materialen.  Kijk ook zeker nog even op onze website of op onze Pinterest borden voor meer inspiratie!

  Productenvergelijker 0
  Openen