Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak.

Voor besteld, vanavond in huis* 5573 klanten geven ons een 9 30 dagen bedenktijd Becom Gecertificeerde webwinkel
  Je winkelwagen is leeg

  Voor besteld, vanavond in huis*

  5573 klanten geven ons een 9

  Voor besteld, vanavond in huis

  5573 klanten geven ons een 9

  Becom Gecertificeerde webwinkel

  Badkamer Binnenkijker

  Badkamer Binnenkijker

   

   

   

   

  Binnenkijken in de badkamer van Gezina en Wilco

  Vandaag nemen wij een kijkje in de prachtige badkamer van Gezina en Wilco. Zes jaar geleden kochten ze hun droomhuis. De badkamer was klein en verouderd. Reden genoeg dus om er een prachtige, moderne badkamer van te maken. 

  Gezina vertelt ons onder andere waar ze tegenaan liepen, hoe de badkamer tot stand is gekomen en wat ze achteraf toch misschien anders hadden gedaan. 

  53AEF48A-3F8A-475F-AE5C-61782232806A.jpg
  96E95F4B-522D-4590-A537-08244C56274C.jpg

  Waarom hebben jullie de badkamer verbouwd?

  We hebben in 2015 dit huis gekocht en daar zat destijds een hele kleine en verouderde badkamer in. Aangezien wij graag wat meer ruimte in de badkamer zouden willen, hebben we een slaapkamer omgebouwd tot badkamer. 

  Van welke stijl houden jullie en wat voor stijl wilde je graag uitstralen in de badkamer?
  Wij houden van natuurlijke kleuren en een rustige uitstraling. Het grote bad wat we hebben straalt een zekere rust uit en is een echte eye-catcher. De houten planken waar de waskommen op staan geven echt een natuurlijke uitstraling. De waskommen zijn ook van het zelfde materiaal als het bad, waardoor het weer 1 geheel is geworden. De tegels zijn licht van kleur wat tevens voor een rustige uitstraling zorgt. 

  Hebben jullie zelf de indeling bedacht, of is dit voor jullie gedaan?
  Wij hebben bij de verbouwing van het huis een binnenhuisarchitect gehad en we hebben hem ook gevraagd om een ontwerp te maken voor de badkamer, juist omdat het een grotere ruimte is geworden, hadden we ook even wat advies nodig om de ruimte logisch in te delen. De binnenhuisarchitect kwam met het idee om een muurtje in het bouwen aan te brengen, zodat je beide kanten van het muurtje goed kunt benutten. Daarnaast zijn we heel blij dat we de wc niet in de badkamer hebben, we hebben de luxe dat deze al elders op de verdieping was geplaatst.

  image4.jpeg
  AB106111-3E00-4297-8C62-081CB31247BA.jpg


  Zijn het standaard producten? Of hebben jullie ook maatwerk in de badkamer

  Behalve de planken waar de waskommen op staan zijn het allemaal standaard producten. De haakjes waar de handdoeken aan hangen hebben we trouwens ook zelf gemaakt, heel handig met een ijzer draad en een klemmetje waar je de handdoek in kunt klemmen.

  Wat mocht zeker niet ontbreken? 
  Een inloopdouche, lekker groot en heerlijk om geen glazen wand te hebben die je schoon moet maken. We hebben overigens ook een waterontharder, waardoor de materialen sowieso veel mooier blijven en we weinig tot geen kalkaanslag in de badkamer hebben.

  Wat had je achteraf misschien toch anders gedaan? 
  We hebben in de badkamer vloerverwarming, maar hebben dit niet achter het muurtje, in de inloopdouche gedaan. Dit hadden we achteraf gezien toch ook wel willen hebben. Op het moment dat je de douche uit doet, sta je alsnog op koude tegels ;) 

  ADA47707-D16B-4924-B4A6-5E21616D9F07.jpg
  AEE55CD7-0467-4CAA-950C-C7E84467D592.jpg

   

  Heb je nog een leuke anekdote over jullie badkamer? 

  Onze kleine man wil elk moment van de dag wel in het bad. Als we zeggen; kom je gaat in bad, dan loopt hij al naar de badkamer en stopt hij al zijn badeendjes in het bad. Zo schattig!

   

  Waar ben je trots op?

  Toch echt wel op het leuke bad met vrij staande kraan, ’s avonds heerlijk relaxen in bad en ook onze kleine vindt het heel leuk om in het grote bad te mogen. De tegeltjes op de achterwand zijn we ook nog steeds tevreden over, we zijn zelf nogal ‘voorzichtig’ met motieven etc. maar we zijn blij dat we ze er in hebben.


  Is de badkamer af, of heb je nog een wishlist? 

  Misschien meer planten :) die overleven het alleen niet zo gemakkelijk bij mij, dus daar blijft het snel bij…. 

   

   

   

  Shop de stijl van Wilco en Gezina

  Ben je benieuwd naar de producten die zijn gebruikt in deze badkamer? Je vindt ze hier onder! 

   

   

  Productenvergelijker 0
  Openen