Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Nog even geduld, vanaf zijn we telefonisch weer bereikbaar. Tot zo.

Voor besteld, vanavond in huis* 5573 klanten geven ons een 9 30 dagen bedenktijd Becom Gecertificeerde webwinkel
  Je winkelwagen is leeg

  Voor besteld, vanavond in huis*

  5573 klanten geven ons een 9

  Voor besteld, vanavond in huis

  5573 klanten geven ons een 9

  Becom Gecertificeerde webwinkel

  De badkamertrend van 2024: Krachtige Zachtheid

  Hermine

  Geschreven door:  Hermine Rütter

  6 oktober 2023

  Bewerkt op: 7 maart 2024 07:00

  In combinatie met de roerige tijd van nu, kunnen we ons rusteloos en soms wat machteloos voelen. Dit vraagt om zorgdragen voor jezelf en voor de ander. Er op uit, naar buiten. Contact zoeken met de ander vanuit liefde voor de ander en voor jezelf. Dit maakt het leven contrastrijk.

  Kernwoorden die bij Krachtige Zachtheid passen

  Deze badkamertrend met grote contrasten kun je herkennen aan de kernwoorden:

  • Sereen
  • Spannend
  • Dromerig
  • Zacht en hard
  • Krachtig
  • Utopisch
  • Contrast
  • Licht
  • Vriendelijk
  • Rust

  Welke kleuren passen bij Krachtige Zachtheid?

  Deze trend laat een natuurlijke omgeving zien waar op een subtiele manier contrasten worden toegepast tussen vorm en materiaalgebruik. 

  Zacht versus Hard en Hard versus Zacht. Door het onverwachte gebruik van contrasten worden rustige dromerige ruimtes toch spannend. Kleuren die in deze trend voorkomen zijn zacht en stralen rust en harmonie uit. Denk aan kleuren zoals: pasteltinten, zachte neutrale aarde tinten, cognac of groen. Ook zien we veel licht eiken terug komen in deze trend. 

  Welke patronen en materialen passen bij Krachtige Zachtheid?

  De patronen en vormen die bij deze trend passen zijn hoofdzakelijk rond of afgerond en hebben vaak een bollig karakter. Veel producten bestaan uit één compacte vorm zonder losse details, maar lijken aan elkaar vastgegroeid of gaan vloeiend in elkaar over. Zo zie je ook vaak dat de vloertegel doorgetrokken wordt op de wand, om het samen een geheel te maken.


  In deze stijl worden harde en zachter materialen met elkaar afgewisseld. Materialen zoals marmer, beton, solid surface, kunststof, tegels en natuursteen worden afgwisseld met materialen zoals vloerkleden, hoogpolige badmatten en verschillende soorten textiel.

  Benieuwd naar de andere badkamertrends van 2024? Bekijk ze hier!


  Productenvergelijker 0
  Openen