Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Maandag zijn we vanaf weer telefonisch berikbaar. Fijn weekend.

Voor besteld, maandag in huis* 5573 klanten geven ons een 9 30 dagen bedenktijd Becom Gecertificeerde webwinkel
    Je winkelwagen is leeg

    Voor besteld, maandag in huis*

    5573 klanten geven ons een 9

    Voor besteld, maandag in huis

    5573 klanten geven ons een 9

    Becom Gecertificeerde webwinkel

    Een kijkje in de keuken…

    Een kijkje in de keuken…

    Vandaag nemen we jullie mee naar de keuken van Daniëlle!

    Onlangs heeft Danielle (Elle Fotografie) haar keuken een update gegeven met de matzwarte keukenkraan van Hotbath. En dat zorgde voor mooie plaatjes!

    Het plaatsen van een eyecatcher, zoals deze Hotbath keukenkraan, is een simpele manier om je keuken een hele andere look te geven. De mat zwarte kraan zorgt er voor dat de keuken net even wat stoerder is, iets robuuster over komt. En met de witte tegeltjes op de achterwand, springt de kraan er echt uit.

    Binnenkijker keuken

    Installeren is een peuleschil

    De reden dat Danielle voor deze kraan is gevallen, kwam niet alleen door de stoere zwarte kleur, maar kwam ook door de hendel. De kraan heeft 1 hendel is daarom erg makkelijk te bedienen. Als je in de keuken aan het werk bent, wil je met 1 hand de kraan op de juiste temperatuur kunnen krijgen. Dat kan met deze kraan perfect. De kraan wordt standaard getoond met de de hendel aan de rechter zijkant. Danielle heeft er voor gekozen om de hendel aan de voorkant te installeren. Op deze manier krijgt de kraan een hele mooie, slanke look. De installatie heeft Danielle zelf gedaan.

    “Het installeren van een kraan is niet iets wat ik dagelijks doe en met een man in huis met twee linker handen was dat geen optie. Uiteindelijk heb ik de uitgebreide beschrijving erbij gepakt en aan de hand hiervan en een paar Youtube filmpjes, ben ik het zelf gaan proberen en het is gelukt!”

    Een kleine verandering, een geweldig resultaat!

    “Ik vind het resultaat echt geweldig. Nooit gedacht dat het door een kraan er zo anders uit kon zien.” Zoals je ook kunt zien op de foto hieronder is het resultaat van de zwarte kraan een resultaat die er mag zijn. Zo zie je maar wat een kleine verandering teweeg kan brengen. De keuken straalt meer persoonlijkheid uit en je oog wordt echt naar de kraan getrokken.

    binnenkijker keuken oude situatie binnenkijker nieuwe situatie keuken

    Zelf ook aan de slag?

    Deze Hotbath kraan bestel je gemakkelijk in de webshop van BadkamerXXL.nl. Verzending is gratis en je hebt de kraan snel in huis. Het leuke aan de Hotbath serie is dat je naast de keukenkranen ook een ruim assortiment badkamer kranen hebt in dezelfde lijn. Van verschillende soorten wastafelkranen tot douchesets en thermostaten.

    Daarnaast heeft Hotbath maar liefst 12 verschillende kleuren kranen in het assortiment. Niet zo weg van een zwarte kraan? Ga dan eens voor een kraan van geborsteld koper of verouderd messing voor een totaal andere look! Wat is jou persoonlijke favoriete kleur voor de kranen in je keuken of badkamer?

    Hotbath Cobber keukenkraan

    keukenkraan van Hotbath

    Binnenkijker: keukenkraan van Hotbath

     

    binnenkijker keuken nieuwe situatie

    Productenvergelijker 0
    Openen