Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Vandaag zijn we tot bereikbaar. Via de volgende kanalen kun je ons voor vragen en advies bereiken. We staan voor je klaar.

Voor besteld, vanavond in huis* 5573 klanten geven ons een 9 30 dagen bedenktijd Becom Gecertificeerde webwinkel
    Je winkelwagen is leeg

    Voor besteld, vanavond in huis*

    5573 klanten geven ons een 9

    Voor besteld, vanavond in huis

    5573 klanten geven ons een 9

    Becom Gecertificeerde webwinkel

    Nieuw: heel veel mooie producten van Bruynzeel

    Nieuw: heel veel mooie producten van Bruynzeel

    Bruynzeel ken je misschien voornamelijk van hun keukens of hun potloden, maar dit Nederlandse bedrijf maakt ook al heel lang badkamerproducten. Onlangs hebben we een aantal nieuwe productseries in ons assortiment opgenomen waar we erg enthousiast over zijn, dus die loop ik vandaag even met jullie bij langs.

    Bruynzeel is van oorsprong een timmerfabriek en hoewel het aantal verschillende producten waar het bedrijf zich mee bezighoudt op het eerste gezicht wat willekeurig lijkt, kun je ze allemaal terugleiden naar een gezamenlijke eigenschap: het zijn allemaal houtproducten. Althans, het begint altijd met houtproducten, en daarna voegt Bruynzeel er nog veel meer aan toe zodat je bij hun terecht kunt voor totaaloplossingen voor zo’n beetje elke ruimte in je huis.

    Nadat Bruynzeel zich richtte op badkamers en begon met het produceren van badmeubelen, breidde ze haar assortiment dan ook snel uit en tegenwoordig heeft Bruynzeel alles om je badkamer compleet in te richten. Uiteraard begint dat bij stijlvolle badkamermeubelen en bijpassende kolomkasten, maar Bruynzeel maakt ook douchewanden in verschillende maten, kranen in twee series en allerlei verschillende wastafels. Zelfs spiegels en spiegelkasten behoren tot de mogelijkheden.

    Op het gebied van badkamermeubels hebben we nu bijvoorbeeld de Bando-serie, vol met strak ontworpen badmeubels van hoogwaardige kwaliteit die ook nog eens verkrijgbaar zijn in een aantal tijdloze en toch interessante kleuren.  Ik ben zelf fan van het subtiele ‘Kasjmier Grijs’! Combineer dit met de matzwarte grepen voor een superchique uitstraling.

    Bruynzeel Brando badmeubel in Kasjmier Grijs
    Bruynzeel Doro fonteinmeubelset in de kleur Fjord Groen


    De Doro-serie bestaat uit complete fonteinmeubelsets, inclusief onderkastje, fonteinbak, kraan en spiegel. Heel fijn dat je zo in één klap klaar bent en alle onderdelen prachtig bij elkaar passen. Deze serie is verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de badkamermeubels maar met één charmante toevoeging: ‘Fjord Groen’. Gedurfd maar prachtig!

    Douchecabine van Bruynzeel met verchroomd profiel


    Ook te gek: Bruynzeel heeft een aantal verschillende productlijnen met douchedeuren, -wanden en -cabines uitgebracht. De eigenschappen verschillen onderling subtiel (de ene serie heeft bijvoorbeeld wel een antikalkbehandeling gekregen en andere niet), maar één ding hebben ze gemeen: ze zijn voorzien van een prachtig, verchroomd profiel wat ze tot echte statement pieces maakt, maar op een hele andere manier dan de douchecabines met matzwarte profielen die we de afgelopen tijd veel hebben zien langskomen. Echt schitterend!

    Over de kwaliteit van al deze nieuwe producten hoeven we het niet eens te hebben - Bruynzeel staat voor kwaliteit, dat heeft het bedrijf de afgelopen decennia keer op keer laten zien. Dus is jouw badkamer aan vernieuwing toe, neus dan ook zeker eens door deze nieuwe aanwinsten in ons assortiment.

    Productenvergelijker 0
    Openen