Type profiel/bevestiging
Kleur profiel/bevestiging
Prijs

tot

Maximale levertijd
Hoogte in cm

tot

Antikalkbehandeling
Breedte wand in cm

tot

Breedte deur in cm

tot

Douchecabines 120x90 cm

Ontspannen douchen en genoeg bewegingsruimte zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een royale rechthoekige douchecabine van 120 x 90 cm maakt ontspannen douchen mogelijk. De cabine wordt zonder douchebak geleverd. Wanneer de 120 x 90 cm douchecabine direct op de vloer wordt geplaatst is een hoogte van 200 cm de standaard hoogte. Wil je de douchecabine met douchebak? Dan wordt vaak voor een hoogte van 185 cm gekozen.

...

Lees meer informatie en advies over 120x90 douchecabine

23 Artikelen
Filters

Advies over 120x90 douchecabine

De 120 x 90 cm douchecabines geven je de keuze tussen een draaideur of een schuifdeur. Een schuifdeur schuift langs het vaste deel en wordt vaak gekozen omdat het ruimtebesparend werkt. Een draaideur kan ook praktisch zijn, maar let op de maat deur(en) zodat er genoeg ruimte overblijft om de deur(en) fatsoenlijk te openen. Uit hoeveel draaideuren een cabine bestaat verschilt per merk en serie.

Met of zonder antikalkbehandeling

Veel van onze 120 x 90 cm douchecabines zijn voorzien van een antikalkbehandeling. Deze behandeling zorgt voor een verhoogde krasvastheid van het glas. Kalk en vuildeeltjes kunnen zich moeilijk aan het glas hechten, waardoor je ze eenvoudig en snel wegveegt- of spoelt. Al onze 120 x 90 cm douchecabines zijn voorzien van veiligheidsglas.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas is ontzettend sterk, maar de ware kracht van veiligheidsglas komt naar voren wanneer het toch breekt. Veiligheidsglas breekt namelijk in afgeronde stukjes, waardoor je je niet meer kunt verwonden aan scherpe stukken glas. Andere populaire douchecabine afmetingen zijn 100 x 100 cm en 120 x 80 cm. Wil je een nog grotere douchecabine, kies dan voor de 140 x 90 cm cabine.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen