Kleur profiel/bevestiging
Prijs

tot

Maximale levertijd
Hoogte in cm

tot

Antikalkbehandeling

Kwartronde douchecabines

Heb je weinig ruimte in je badkamer? Dan is de ruimtebesparende kwartronde douchecabine geschikt voor jou. Een kwartronde douchecabine heeft altijd een hoekinstap. Handig, want een hoekinstap zorgt voor meer ruimte om je douche binnen te stappen. Een hoekinstap zorgt er ook voor dat je andere elementen, zoals een ligbad of een radiator, naast je douchecabine kunt plaatsen. Een kwartronde douchecabine wordt altijd in een hoek geplaatst. Andere vormen van douchecabines zijn vierkant, rechthoekig en vijfhoekig.

...

Lees meer informatie en advies over Kwartronde douchecabine

13 Artikelen
Filters

Advies over Kwartronde douchecabine

Je kunt de kwartronde douchecabine in drie verschillende afmetingen krijgen, namelijk de compacte 80 x 80 cm, de standaard 90 x 90 cm en de ruime 100 x 100 cm douchecabine. Een belangrijk element van een douchecabine is het type douchedeur. Bij een kwartronde douchecabine kun je kiezen uit een draaideur of een schuifdeur. De meest populaire deur bij de kwartronde cabine is de draaideur. Draaideuren zijn praktisch en gemakkelijk schoon te maken. Het aantal draaideuren van de cabine hangt af van het merk en de serie. De schuifdeur schuift langs het vaste deel en is hierdoor ruimtebesparend. 

Kwartronde douchecabine zonder douchebak geleverd

De kwartronde douchecabine wordt standaard zonder douchebak geleverd. Een douchebak kun je gemakkelijk erbij bestellen, zolang de maat en de kwartronde vorm maar hetzelfde als die van de kwartronde douchecabine. Een kwartronde douchecabine kan ook op de grond worden bevestigd, iets wat tegenwoordig vaak wordt gedaan.

Douchecabine kwartrond met veiligheidsglas

Alle kwartronde douchecabines van ons zijn voorzien van veiligheidsglas. Veiligheidsglas is extra sterk en mocht het breken, dan breekt het op een speciale manier in afgeronde stukjes. Hierdoor kun je niet gewond raken door scherpe glasscherven.

Er kan worden gekozen voor een dikte van 6 mm of 8 mm veiligheidsglas. Veel van onze kwartronde douchecabines zijn voorzien van een antikalkbehandeling. Deze behandeling voorkomt kalkvorming en zorgt ervoor dat vuil gemakkelijk van het glas verwijderd kan worden.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen