Prijs

tot

Maximale levertijd
Hoogte in cm

tot

Antikalkbehandeling

Douche schuifdeuren van glas voor plaatsing in een nis

Schuifdeuren, wat ook wel bekend staat als een nisdeur met schuifsysteem, worden best wel vaak toegepast in badkamers. Niet zo gek, want het grote voordelen van schuifdeuren is dat er weinig rekening hoeft worden gehouden met andere elementen in de badkamer en het erg ruimtebesparend werkt. Er hoeft namelijk geen deur de ruimte in te draaien. Bij een schuifdeur schuift de deur over het vaste deel heen. Waar je rekening mee moet houden is dat de minimale breedte, en tevens de meest populaire maat, van schuifdeuren 120 cm is. De doorgang wordt anders te smal en dan zou het instappen worden bemoeilijkt. Schuifdeuren zijn dan ook alleen in de ruime maten 120 cm en 140 cm breed te krijgen. 

...

Lees meer informatie en advies over Schuifdeur douche

22 Artikelen
Filters

Advies over Schuifdeur douche

Het nadeel van schuifdeuren is dat er vuil in het schuifdeursysteem kan zitten, waardoor het lastig schoon te houden is. Een boel van onze schuifdeuren zijn wel voorzien van een antikalkbehandeling, een coating die vuil- en kalkwerend werkt. Dit maakt schoonmaken wel gemakkelijker. Al onze schuifdeuren zijn gemaakt van veiligheidsglas. Veiligheidsglas is extra sterk glas, wat bijna niet breekt. Als het wel breekt, dan breekt het in kleine afgeronde stukjes in plaats van vlijmscherpe glasscherven.

Er zijn schuifdeuren met veiligheidsglas van 6 mm en 8 mm dik. Veiligheidsglas is niet alleen veilig, maar het heeft ook een mondaine uitstraling en is dus geschikt voor iedere badkamer. De meeste schuifdeuren zijn van helder glas vervaardigd, waardoor een ruimtelijke badkamer wordt gecreëerd. Maar wij hebben ook schuifdeuren die deels van matglas vervaardigd zijn, wat voor een gevoel van privacy zorgt.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen