Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Maandag zijn we vanaf weer telefonisch berikbaar. Fijn weekend.

Voor besteld, morgen in huis*

5406 klanten geven ons een 9

30 dagen bedenktijd

  Je winkelwagen is leeg

  Voor besteld, morgen in huis*

  5406 klanten geven ons een 9

  Voor besteld, morgen in huis

  5406 klanten geven ons een 9

  becommerce Gecertificeerde webwinkel

  Kom je op donderdag 28 september ook naar ons xxl Trend Evenement? Meld je hier aan!

  Ink

  afbeelding-0 

  Ink is een Nederlands merk dat uitblinkt in het maken van topkwaliteit badkamermeubels, wastafels en spiegels. Met een breed aanbod verschillende ontwerpen en stijlen zorgt Ink er voor dat je altijd het juiste item vindt. 

  Bij Ink ben je aan het goede adres wanneer jij op zoek bent naar een badkamermeubel van topkwaliteit. Maar hoe bepaal je nu welke badkamermeubel het beste is voor jouw badkamer? Daarvoor hebben ze een flink aantal verschillende series gelanceerd. Elke serie heeft een eigen type wastafel. Wanneer je jouw favoriet gekozen hebt, kan het stijlen beginnen! Je krijgt namelijk volop keuze om jouw perfecte Ink badkamermeubel samen te stellen. Kies uit de breedte dan de badkamermeubel, aantal wastafels, kleuren, type onderkasten en nog veel meer. Iedereen kan door de vele keuzemogelijkheden altijd bij Ink slagen. Combineer jouw nieuwe droom badkamermeubel met een van de vele Ink spiegels om het geheel echt af te maken.

  Bekijk hieronder de verschillende productcategorieën van Ink of ga gelijk naar een populaire Ink badkamermeubel. 

   

  Ink assortiment

   
  ink badkamermeubels.png

  Badkamermeubels

  De grootste categorie voor Ink zijn de badkamermeubels. Een Ink meubel is gemaakt van topkwaliteit en onderscheidt zich doordat je deze helemaal kan personaliseren.

  Bekijk de Ink badkamermeubels

  Ink spiegels.png

  Spiegels

  Bij een fraaie badkamermeubel hoort natuurlijk een bijpassende spiegel. Daarom heeft Ink een mooi aanbod spiegels en spiegelkasten om de badkamer helemaal af te maken. 

  Bekijk de Ink spiegels

  ink wastafels.png

  Wastafels

  Bij Ink heb je een mooi assortiment wastafels. Denk hierbij aan meubelwastafels, vrijhangende wastafels, opzetwastafels of fonteinen.

  Bekijk de Ink wastafels

  Populaire Ink series

   
  Ink Kraft.png

  Ink Kraft

  De Ink Kraft is een stoere badmeubel met een krachtig design. De Kraft heeft een ultra dunne wastafel die in meerdere kleuren gekozen kan worden.

  Bekijk de Ink Kraft badkamermeubel

  Ink topdeck.png

  Ink Topdeck

  De Ink Topdeck valt op door gebruik te maken van opzetwastafels. Door te kiezen uit 15 verschillende wastafels en 25 kleuren kasten, kan je precies de juiste variant samenstellen. 

  Bekijk de Ink Topdeck badkamermeubel