Prijs

tot

Maximale levertijd

Clou kranen voor je badkamer of toilet

In ons assortiment Clou kranen vind je badkranen, wastafelkranen en fonteinkranen. Daarnaast kun je ook nog overige kranen of toebehoren vinden op onze website.

 

...

Lees meer informatie en advies over Clou kraan

34 Artikelen
Filters

Advies over Clou kraan

Vrijstaande badkranen

Onze Clou badkranen bestaan uit vrijstaande badkranen. Wanneer je besluit om een bad te plaatsen in je badkamer kun je kiezen voor een badthermostaat met uitloop, een inbouw badkranen of een vrijstaande badkraan. Welke optie je kiest is erg afhankelijk op welke manier je het bad wilt gaan vullen. Wanneer je niet helemaal weet wat je moet kiezen kun je altijd een kijkje nemen bij de complete badkraan oplossingen.

Wastafelkranen

Een wastafelkraan heb je nodig om je wastafel compleet te maken. Bij een wastafel heb je 2 opties als het gaat om kranen. Je kunt kiezen voor een inbouwkraan of voor een opbouwkraan. Dit is een kwestie van smaak. Let wel op met het kiezen van een kraan, wanneer er namelijk een kraangat in de wastafel zit is het erg verstandig om te kiezen voor een opbouwkraan.

Fonteinkranen

Fonteinkranen worden vaak gebruikt in het toilet in combinatie met een fontein(meubel). Fonteinkranen en wastafelkranen delen dezelfde eigenschappen alleen worden fonteinkranen in een badkamer gebruikt in combinatie met een fontein(meubel) 

Kranen van Clou zijn verkrijgbaar in 4 verschillende series, namelijk:

  • Freddo
  • InBe
  • Kaldur
  • Xo

Daarnaast kun je kiezen uit kranen met een lage of hoge uitloop en zijn er verschillende basiskleuren beschikbaar.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen