Prijs

tot

Maximale levertijd

Douche accessoires

Met douche accessoires maak je jouw doucheruimte helemaal compleet. Qua design, maar ook voor de functionaliteit is het belangrijk. Je wilt geen rondslingerende shampoo flessen in je douchecabine of inloopdouche. Ook wil je geen kalkresten op je glaswerk. Daarom is het belangrijk om na het douchen het water met een douchewisser af te nemen.

...

Lees meer informatie en advies over Douche accessoires

131 Artikelen
Filters

Advies over Douche accessoires

Verschillende soorten douche accessoires:

  • Douchewissers
  • Doucherekken
  • Douchezitjes & stoelen

Accessoires voor je doucheruimte verkrijgbaar van verschillende merken

Binnen de douche accessoires heb je keuze uit verschillende merken. Het ene merk is goedkoper of duurder dan de andere. Hier kan in het design of kwaliteit veel verschil zitten. Smedbo is een totaalleverancier van accessoires. Smedbo accessoires ziet er strak uit en wordt de hoogste kwaliteit gegarandeerd. Je hebt maar liefst 10 jaar garantie op deze artikelen!

Op naar een voordelige oplossing? Dan zijn de accessoires van ons huismerk Blinq een leuk alternatief. 

Douche accessoires zonder boren?

Heb je de doucheruimte al helemaal afgewerkt maar heb je nog geen douche accessoires aan de wand hangen? Geen probleem. Er bestaan douche accessoires waarbij je zonder boren de artikelen kunt bevestigen. Er zijn bepaalde Blinq artikelen die met schroefloze bevestiging kunnen worden geleverd. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen