Prijs

tot

Maximale levertijd
Inhoud reservoir in ml

tot

Zeepdispensers

Zeepdispensers zijn de moderne variant van de kunststof zeepflesjes die je in de supermarkt koopt. Wanneer je een gloednieuwe wastafel of badkamermeubel hebt besteld wil je niet je wastafel bevuilen, maar dat wil je netjes afwerken, net zoals de rest van je badkamer. Om die reden hebben we mooie design zeepdispensers in ons assortiment. Een zeepdispenser is verkrijgbaar in een wandmodel of een staand model.

...

Lees meer informatie en advies over Zeepdispensers

96 Artikelen
Filters

Advies over Zeepdispensers

Zeepdispenser inbouw aan de wand

Inbouw zeepdispensers worden aan de wand gemonteerd. Hierdoor houd je meer ruimte over op je wastafel en houd je de wastafel makkelijker schoon. Deze zeepdispensers zijn vaak wel iets hoger geprijsd dan de staande modellen. Het grote voordeel van een inbouwmodel is dat hij niet los staat en dus ook niet van de wastafel kan vallen.

Zeepdispenser staand

Staande zeepdispensers worden los op de wastafel gezet. Een staande zeepdispenser is goedkoper in aanschaf, maar daarentegen ook makkelijker te vervangen. Het nadeel van dit model kan zijn is dat het zeeppompje niet vast staat, waardoor van of in de wastafel kan vallen.

Elektrische zeeppompjes met sensor

Er zijn ook elektrische zeepdispensers met sensor op de markt verkrijgbaar. Hierbij hoef je alleen maar je hand er onder te houden. Dit geeft een leuk effect, maar is ook veel hygiënischer. Helaas hebben we deze momenteel nog niet op onze website staan. We zijn momenteel bezig om deze categorie uit te breiden om ook automatische zeeppompjes toe te voegen.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen