Diepte in cm

tot

Prijs

tot

Maximale levertijd
Hoogte in cm

tot

Hoogte fontein/wastafel in cm

tot

Badkamermeubel in 100cm breed

Badkamermeubels in 100 cm zijn er voor de badkamers waar deze meubel niet te breed mag zijn, maar ook niet te smal. Met behulp van een badkamermeubel kun je bijvoorbeeld je douchespulletjes opbergen of je handen wassen. De ideale breedte hiervoor is 100 cm. Deze breedte creëert namelijk precies genoeg ruimte. Bij BadkamerXXL zijn er veel verschillende soorten badkamermeubels in 100 cm.

Let op: de afbeeldingen kunnen afwijken. We hebben helaas niet van elke uitvoering een passende afbeelding. Onderstaande artikelen zijn wel degelijk in 100cm breedte verkrijgbaar. Bekijk de producten voor meer informatie en opties.

...

Lees meer informatie en advies over 100cm badmeubel

68 Artikelen
Filters

Advies over 100cm badmeubel

Badkamermeubel 100cm: welke wastafel?

De badkamermeubels in 100 cm van BadkamerXXL kunnen uit verschillende variaties bestaan wat betreft de wastafel. Je kan kiezen uit een enkele of dubbele vaste wastafel, een opbouwwastafel, een enkele waskom of dubbele waskom en zonder wastafel. Een vaste wastafel is gevestigd in de badkamermeubel en een opbouwwastafel is gevestigd op de badkamermeubel. Bij een vaste wastafel en een opbouwwastafel kan je onder andere kiezen voor een keramische uitvoering of een betonnen uitvoering. Een waskom is net als een opbouwwastafel op de badkamermeubel gevestigd. Ook is er de keuze uit een enkele of dubbele waskom. Zoals al doet vermoeden is bij een enkele waskom één waskom op de badkamermeubel gevestigd en bij een dubbele worden er twee waskommen gevestigd op de badkamermeubel.

Badmeubel 100cm zonder kraangat of met 1 of 2 kraangaten?

Er zijn badkamermeubels in 100 cm die niet over één, maar over twee kraangaten beschikken. Ook zijn er badkamermeubels zonder kraangaten. Bij BadkamerXXL kun je kiezen voor twee kraangaten vanaf een breedte van 100 cm. Wanneer je kiest voor één of twee kraangaten worden deze voor de levering aan de badkamermeubel gemonteerd. Het voordeel van een badkamermeubel zonder kraangat is dat er meer opbergruimte ontstaat in de onderkast. Als er één of twee kraangaten zijn gemonteerd aan de onderkast neemt dat namelijk ruimte in beslag in de onderkast.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen