Badkamermeubel in 140cm breed

Wanneer je graag een badkamermeubel wil die niet te smal is, is een badkamermeub... Lees meer

Wanneer je graag een badkamermeubel wil die niet te smal is, is een badkamermeubel met een breedte van 140 cm een goed alternatief. Een badkamermeubel met deze breedtemaat zorgt voor voldoende opbergruimte in de kast en voldoende gelegenheid voor een ruime wastafel of waskom. De badkamermeubels in 140 cm zijn leverbaar in verschillende soorten met elk handige en bijpassende opties. Alle verschillende soorten badkamermeubels in 140 cm zijn en kunnen zo worden aangepast dat deze perfect past bij het design en de stijl van jouw badkamer.

Let op: de afbeeldingen kunnen afwijken. We hebben helaas niet van elke uitvoering een passende afbeelding. Onderstaande artikelen zijn wel degelijk in 140cm breedte verkrijgbaar. Bekijk de producten voor meer informatie en opties.

Lees meer informatie en advies over badkamermeubel 140cm

catId-1975;type-category-productlist;140cm;sku-334171;sku-1319798;sku-1320474;sku-42002;sku-42880;sku-332602;sku-332696

Materiaal van de badkamermeubel in 140 cm

Bij BadkamerXXL kun je een badkamermeubel in meerdere delen rangschikken. Zo bestaat een badkamermeubel uit een onderkast en een wastafel. De onderkast is in de meeste gevallen gemaakt van hout, MDF om precies te zijn. MDF is een houtsoort die bestaat uit fijngemalen houtvezels.

De wastafels kunnen weer worden onderverdeeld in wastafels welke aan de onderkast zijn bevestigd, opzetwastafels die op de onderkast zijn bevestigd en opzetkommen die op de onderkast zijn bevestigd. De wastafels kunnen gemaakt zijn van keramiek, polystone en quartz. Een wastafel van polystone is leverbaar in glans wit of mat wit. Glans wit heeft een iets sierlijkere en 'shinende' uitstraling dan mat wit. Quartz is leverbaar in zwart en grijs. Opzetwastafels en opzetkommen kunnen gemaakt zijn van keramiek en beton. Met keramiek krijgt je badkamer een strakke uitstraling en met beton een meer rustgevende uitstraling.

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding