Diepte in cm

tot

Prijs

tot

Maximale levertijd
Hoogte in cm

tot

Hoogte fontein/wastafel in cm

tot

Badkamermeubel in 140cm breed

Wanneer je graag een badkamermeubel wil die niet te smal is, is een badkamermeubel met een breedte van 140 cm een goed alternatief. Een badkamermeubel met deze breedtemaat zorgt voor voldoende opbergruimte in de kast en voldoende gelegenheid voor een ruime wastafel of waskom. De badkamermeubels in 140 cm zijn leverbaar in verschillende soorten met elk handige en bijpassende opties. Alle verschillende soorten badkamermeubels in 140 cm zijn en kunnen zo worden aangepast dat deze perfect past bij het design en de stijl van jouw badkamer.

Let op: de afbeeldingen kunnen afwijken. We hebben helaas niet van elke uitvoering een passende afbeelding. Onderstaande artikelen zijn wel degelijk in 140cm breedte verkrijgbaar. Bekijk de producten voor meer informatie en opties.

...

Lees meer informatie en advies over 140cm badmeubel

13 Artikelen
Filters

Advies over 140cm badmeubel

Materiaal badmeubel in 140 cm

Bij BadkamerXXL kun je een badkamermeubel in meerdere delen rangschikken. Zo bestaat een badkamermeubel uit een onderkast en een wastafel. De onderkast is in de meeste gevallen gemaakt van hout, MDF om precies te zijn. MDF is een houtsoort die bestaat uit fijngemalen houtvezels.

De wastafels kunnen weer worden onderverdeeld in wastafels welke aan de onderkast zijn bevestigd, opzetwastafels die op de onderkast zijn bevestigd en opzetkommen die op de onderkast zijn bevestigd. De wastafels kunnen gemaakt zijn van keramiek, polystone en quartz. Een wastafel van polystone is leverbaar in glans wit of mat wit. Glans wit heeft een iets sierlijkere en 'shinende' uitstraling dan mat wit. Quartz is leverbaar in zwart en grijs. Opzetwastafels en opzetkommen kunnen gemaakt zijn van keramiek en beton. Met keramiek krijgt je badkamer een strakke uitstraling en met beton een meer rustgevende uitstraling.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen