Diepte in cm

tot

Materiaal onderkast
Prijs

tot

Maximale levertijd
Hoogte in cm

tot

Hoogte fontein/wastafel in cm

tot

Badkamermeubel in 80cm breed

Een badkamermeubel is iets wat niet kan ontbreken in een badkamer. Een badkamermeubel met een breedte van 80 cm is een goed alternatief als deze niet te breed mag zijn, maar ook niet te smal. Bij BadkamerXXL zijn wastafelmeubels met een breedte van 80 cm in verschillende soorten te verkrijgen. Ook zijn de badkamermeubels leverbaar in meerdere kleuren zodat je de badkamermeubel met een breedte van 80 cm kunt kiezen die het beste bij jouw badkamerstijl past. Let op: de afbeeldingen kunnen afwijken. We hebben helaas niet van elke uitvoering een passende afbeelding. Onderstaande artikelen zijn wel degelijk in 80cm breedte verkrijgbaar. Bekijk de producten voor meer informatie en opties.

...

Lees meer informatie en advies over 80cm badmeubel

51 Artikelen
Filters

Advies over 80cm badmeubel

Meerdere materialen per badkamermeubel 80cm

Een badkamermeubel in 80 cm bestaat uit meerdere delen en elk deel is weer gemaakt van een bepaald materiaal. Zo bestaat een wastafelmeubel uit een onderkast en een wastafel. Deze wastafel kan aan de onderkast zijn gemonteerd of als waskom op de opderkast zijn gebouwd. Een onderkast is veelal gemaakt van hout, om precies te zijn van fijngemalen houtvezels. Het hout straalt warmte uit in de badkamer en is leverbaar in verschillende kleuren, zodat je de badkamermeubel kunt aanpassen aan de stijl van je badkamer. Zo kun je er onder andere voor kiezen om de onderkast in hoogglans wit te bestellen. Hoogglans wit heeft een strakkere en chiquere uitstraling dan de houten kleur. Andere populaire kleuren zijn: zilver eiken, mat antraciet en bruine oak.

De wastafels die bij de badkamermeubels horen, zijn veelal gemaakt van keramiek en natuursteen. Keramiek straalt vooral een moderne look uit en natuursteen is een duurzaam materiaal wat zowel een moderne áls klassieke en tijdloze uitstraling kan overdragen.

Badmeubel 80cm: zonder spiegel, met spiegel of met spiegelkast?

Bij BadkamerXXL kun je ook de keuze maken om een spiegel of spiegelkast toe te voegen aan de wastafelmeubel. Deze wordt aan de wand boven de badkamermeubel van 80cm bevestigd. Een spiegel en spiegelkast bestaan uit verschillende soorten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een basic spiegel, maar ook een spiegel met horizontale of verticale led verlichting.

Een spiegelkast kan onder andere bestaan uit een comfort spiegelkast en een premium spiegelkast. Een comfort spiegelkast kenmerkt zich door softclose spiegeldeuren met twee glazen planchetten. Het verschil tussen een premium spiegelkast en andere spiegelkasten, zoals een comfort spiegelkast, is dat een premium beschikt over geïntegeerde led verlichting. Bij andere spiegelkasten is de led verlichting een optie.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen