Diepte in cm

tot

Prijs

tot

Maximale levertijd
Hoogte in cm

tot

Hoogte fontein/wastafel in cm

tot

Badkamermeubel met keramische wastafel

De meest voorkomende wastafel in de badkamer is de keramische wastafel. Wanneer een badkamermeubel over een keramische wastafel beschikt, krijgt het een strakkere en glanzende look. De badkamermeubels met een keramische wastafel zijn in verschillende soorten en maten leverbaar en kunnen zo worden aangepast dat je beschikt over een unieke badkamermeubel die alleen in jouw badkamer thuishoort.

...

Lees meer informatie en advies over Badmeubel met keramische wastafel

130 Artikelen
Filters

Advies over Badmeubel met keramische wastafel

Breedte- en dieptematen badmeubel met keramiek wasbak

De badkamermeubels met een keramische wastafel kunnen over verschillende afmetingen beschikken. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden omdat de breedte en diepte bepalen hoeveel ruimte de badkamermeubel in beslag nemen. De smalste badkamermeubel met een keramische wastafel is 60 cm. Hierna volgen 70, 80, 90, 100, 120 cm en de breedste is 140 cm. Bij de meeste badkamermeubels is het vanaf 100 cm ook mogelijk om de badkamermeubel te voorzien van twee kraangaten. 

De diepte van een badkamermeubel houdt de afstand van de voor- tot de achterkant in. Voor een ondiepe badkamermeubel zijn 40 cm of lager geschikt. De diepe badkamermeubels beschikken over een diepte van 45 cm of meer. In dit geval gaat het om 45, 46, 50 en 53 cm.

Met de verschillende breedte en dieptematen zijn vele combinaties mogelijk, alleen is niet alles te combineren. De kleinst mogelijke badkamermeubel met een keramische wastafel beschikt over een breedte van 60 cm en een diepte van 39 cm. De grootst mogelijke badkamermeubel heeft daarentegen een breedte van 140 en een diepte van 46 cm, of een breedte van 120 cm en een diepte van 53 cm. Alle mogelijke combinaties kunnen niet buiten boven genoemde combinaties terechtkomen. Zo zijn er vele combinaties mogelijk, waardoor je precies de juiste afmetingen kan kiezen voor jouw badkamermeubel.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen