Diepte in cm

tot

Prijs

tot

Maximale levertijd
Hoogte in cm

tot

Hoogte fontein/wastafel in cm

tot

Badkamermeubels zonder spiegel

Bij BadkamerXXL zijn badkamermeubels ook leverbaar zonder spiegel. In dit geval wordt er een onderkast geleverd met of zonder wastafel, in de door jouw gekozen kleur en breedtemaat. Door de verschillende keuze opties en alle stijlvolle merken kan de badkamermeubel worden aangepast zodat deze bij elk design past.

Let op: de afbeeldingen kunnen afwijken. We hebben helaas niet van elke uitvoering een passende afbeelding. Onderstaande artikelen zijn wel degelijk zonder spiegel verkrijgbaar. Bekijk de producten voor meer informatie en opties.

...

Lees meer informatie en advies over Badmeubel zonder spiegel

190 Artikelen
Filters

Advies over Badmeubel zonder spiegel

Uitvoering van de badkamermeubel zonder spiegel

Deze badkamermeubels worden geleverd zonder spiegel. Wanneer je toch graag een spiegel wil is het ook mogelijk om een losse spiegel of spiegelkast te bestellen. Waar een badkamermeubel zonder spiegel wel uit kan bestaan zal hier toegelicht worden. Bij een badkamermeubel zonder spiegel kun je uit verschillende uitvoeringen kiezen. De belangrijkste uitvoeringen zijn; staand op poten of aan de wand gemonteerd en één -, twee -, of geen kraangaten.

Een badkamermeubel zonder spiegel kan aan de wand gemonteerd worden of op poten staan. Een aan de wand gemonteerde badkamermeubel is de meest populaire en beschikt over twee laden. Een badkamermeubel die op poten staat beschikt over één lade in plaats van twee laden. Het grootste verschil tussen beide is dat de onderkant van de wastafel bij een staande badkamermeubel zichtbaar is terwijl dat bij een hangende badkamermeubel niet het geval is. De onderkant van de wastafel is dan namelijk in de bovenste lade verwerkt.

Een andere belangrijke optie voor de uitvoering is het aantal kraangaten. De keuze voor het aantal kraangaten heeft verband met de breedtemaat van de badkamermeubel: Als de breedtemaat van de onderkast 50, 60, 70, 80 of 90 cm is kun je kiezen voor één - of geen kraangat. Bij de breedtematen 100 en 120 cm kun je voor alle drie opties kiezen. De optie voor twee - of geen kraangaten is mogelijk bij de breedtematen 140, 160 en 180 cm.

Wastafelmeubel zonder spiegel dieptematen

Met een dieptemaat wordt de diepte van de wastafel bedoeld. Deze dieptemaat kan onderveeld worden in ondiep en diep. Tot de ondiepe maten behoren de afmetingen van ongeveer 40 cm, in dit geval 39 en 40 cm. De afmetingen 45, 46, 50, 52 en 53 cm behoren tot de diepe maten. De diepe maten zijn namelijk tussen 45 en 55 cm.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen