Breedte in cm

tot

Diepte in cm

tot

Prijs

tot

Maximale levertijd

Wastafelonderkasten voor de badkamer

In deze categorie vind je losse wastafelonderkasten die met een bestaande meubelwastafel kunnen worden gecombineerd. Heb je al een wastafel of laat je een wastafel op maat maken? Koop dan niet zomaar een losse onderkast. De kans is namelijk groot dat in 95% van de gevallen die niet gaat passen. Onder wastafelonderkasten zijn model en serie gebonden. Dit houdt bijvoorbeeld in dat een onderkast van de Sphinx 345 serie ook alleen past op de Sphinx 345 wastafel. 

...

Lees meer informatie en advies over Wastafelonderkasten

107 Artikelen
Filters

Advies over Wastafelonderkasten

Het komt weleens voor dat men een losse onderkast koopt. Wat dan belangrijk is om erg goed naar de technische gegevens & tekeningen te kijken alvorens je de kast bestelt. Bekijk ook onze complete badkamermeubels die bestaan uit een wastafel met onderkast.

Badkamer onderkasten voor wastafel

Kies je voor een wastafel onderkast met of zonder een wasbak? Als je al een wastafel hebt kun je er later achter komen behoefte te hebben aan een onderkast om extra spullen in op te bergen. Vraag dan eerst om goed advies of de nieuwe onderkast goed aansluit met je bestaande wastafel. Dit kan namelijk erg per merk, serie en type verschillen. Wanneer je een nieuwbouwhuis hebt of je badkamer aan het renoveren bent, kun je direct voor een wastafel inclusief onderkast kiezen. Denk dan goed na over de volgende keuzes die je kunt maken;

  • Wil ik een wastafelonderkast met 1 of 2 wasbakken
  • Hoe breed en hoe hoog mag mijn wastafelonderkast zijn
  • Wil ik 1 subtiele lade of 2, 3 of misschien wel 6 lades in mijn onderkast
  • Kies ik voor een stoere houten onderkast, subtiel wit of hoogglans chique

Laat je door de badkamer specialisten adviseren, zodat je zeker weet dat je onderkast naadloos aansluit op jouw wastafel.

Wastafelonderkasten met of zonder wasbak

Bij BadkamerXXL kun je kiezen voor een wastafelonderkast met of zonder wasbak. Misschien heb je al een bestaande wastafel  en ben je nu alleen op zoek naar een passende onderkast. Je kunt kiezen om een wastafelonderkast met 1 of 2 wasbakken te kiezen. Daarnaast is er de keuze of je kiest voor een opzetfontein of inbouw wastafelkraan.  Heb je een moderne smaak ga dan eens kijken naar een wastafelonderkast in combinatie met een mooie inbouw wastafelkraan. Kies je voor klassiek en een voordeligere montage zijn onderkasten met een opzetkraan een goede keuze.

Verschillende wastafelonderkasten: hout, wit of zwart

Nadat je besloten hebt welke afmeting onderkast je nodig hebt voor de wastafel kun je het type materiaal en kleur kiezen. Ga je voor een licht eiken wastafelonderkast of een moderne hoogglans witte onderkast. Wij zetten de populairste keuzes op een rijtje:

  • Houten wastafelonderkasten van licht tot donker eiken
  • Wastafelonderkast in mat of hoogglans wit uitvoering
  • Grijze onderkast voor badkamer; lava, mat of hoogglans grijs 

Kom langs bij onze showroom in Groningen en bekijk het ruime aanbod aan wastafelonderkasten voor in je badkamer. Of bel ons op telefoonnummer: 0511-5422328 en laat je vrijblijvend adviseren!

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen