Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Maandag zijn we vanaf weer telefonisch berikbaar. Fijn weekend.

Voor besteld, maandag in huis* 5573 klanten geven ons een 9 30 dagen bedenktijd Becom Gecertificeerde webwinkel
    Je winkelwagen is leeg

    Voor besteld, maandag in huis*

    5573 klanten geven ons een 9

    Voor besteld, maandag in huis

    5573 klanten geven ons een 9

    Becom Gecertificeerde webwinkel

    6 x badkamer opbergmogelijkheden

    6 x badkamer opbergmogelijkheden

    Het maakt niet uit hoe groot je badkamer is. Het blijft een feit dat je voldoende opbergruimte nodig hebt voor al je spullen. Want waar laat je anders je handdoeken, shampoo, zeep, make-up, scheerapparaat, föhn, toiletpapier en al je crèmepjes? Je wilt al deze spullen niet in het zicht hebben. Voor een rustige uitstraling in de badkamer is het belangrijk dat je de juiste opbergmogelijkheid kiest en slim om gaat met de beschikbare ruimte.

    De volgende opbergmogelijkheden in de badkamer geven je wat inspiratie om in je eigen badkamer meer rust en orde te brengen.

    opbergen badkamer

    Badkamermeubels

    De meest voor de hand liggende oplossing om je spullen in de badkamer op te ruimen is door ze in een badkamermeubel te leggen.

    De meeste badkamers zijn voorzien van een badmeubel en over het algemeen hebben deze kasten ruime opbergmogelijkheden. Een badkamermeubel is verkrijgbaar in heel veel soorten en maten. Wanneer je op zoek bent naar een meubel die precies past in je badkamer, kan je ook overwegen om een badmeubel op maat te maken.

    Een badmeubel  vormt vaak 1 geheel met de wastafel en sluit naadloos op elkaar aan. Doordat de kast is weggewerkt onder de wastafel neemt deze ook niet veel extra ruimte in. Dankzij de grote lades heb je genoeg ruimte voor het opbergen van handdoeken en toiletartikelen. Is de badkamer groot genoeg voor een dubbele wastafel? Dan kan je op deze manier ook dubbel zo veel opbergruimte creëren door 2 kasten naast elkaar te plaatsen, of te kiezen voor 1 grote breed wasmeubel. Bovendien hoef je dan ’s ochtends niet op elkaar te wachten met tandenpoetsen!

    opbergen badkamermeubel

    Badkamerkasten

    Om je badmeubel verder uit te breiden met extra opbergruimte, kan je een hoge badkamerkast plaatsen. Afhankelijk van de ruimte in je badkamer kan je dit helemaal naar eigen wens indelen. Kies je voor 2 hoge kasten aan beide kanten van het meubel, kies je 1 hoge kast? Of past het beter in de ruimte om te kiezen voor een half hoge badkamerkast? Door het grote assortiment kasten kan je dit helemaal naar eigen wens samenstellen. Vaak is een badkamerkast ook verkrijgbaar in dezelfde uitvoering van je badmeubel. Zo sluiten de kasten naadloos op elkaar aan en krijg je er een zee van opbergruimte voor terug.

    opbergen badkamerkast

    Nissen

    Een ideale manier voor het neerzetten van je shampoo en douchegel onder de douche is in een nis. Een groot voordeel is dat het niet in de weg staat. Omdat het nisje ingebouwd is zal je je er niet aan stoten tijdens het douchen. Naast een handige plek voor je doucheartikelen, is een inbouwnis of opbouwnis in de badkamer ook perfect voor het maken van een mooi hoekje. Zet hier bijvoorbeeld je mooiste flesjes parfum neer, deze mogen ook gezien worden!

    opbergen nis

    Spiegelkasten

    Het voordeel bij een spiegelkast is, net als bij een nis, dat het geen extra ruimte inneemt in je badkamer. Dit is vooral handig wanneer je badkamer niet al te groot is. Een spiegelkast is de ideale plek voor het opbergen van je tandpasta en tandenborstel. Dat geldt ook voor andere kleine spullen zoals wattenschijfjes, borstels en medicijnen. Andere spullen die anders op het wasmeubel staan kunnen er ook in worden opgeborgen. Zo heb je minder spullen in het zich staan en oogt je badkamer ruimtelijker en straalt meer rust uit.

    opbergen spiegelkast

    Planken en manden

    Ben je nog niet tevreden bent met de hoeveelheid opbergruimte, of je vind de wanden te leeg? Door het ophangen van 1 of meerdere planken is dit probleem in één keer opgelost. Mooie houten planken zorgen voor sfeer en bovendien heb je gelijk extra ruimte om iets neer te zetten. Let er wel op dat je planken in de badkamer niet te vol zet. Hou het rustig en zet alleen mooie spullen neer op de plank. Dingen die je niet graag in het zich hebt, kan je beter opruimen in een dichte kast.

    Kleine prulletjes zoals elastiekjes en haarspeldjes raak je snel kwijt of liggen al snel door de badkamer verspreid. Stop zulke kleine dingen in een mandje. Zo hou je het bij elkaar en oogt het niet rommelig. Mandjes zijn bovendien goed voor heel veel andere doeleinden. Kleine mandjes zijn ideaal voor wattenstaafjes, in grotere modellen plaats je de voorraad toiletrollen en zelf handdoeken kunnen prachtig staan in een mand, als je ze er opgerold in zet.

    De stijl van de plank of mandjes kan je makkelijk aanpassen bij de stijl die jij graag wilt uitstralen. Rotan mandjes geven een natuurlijke of landelijke uitstraling. Metalen draadmandjes zorgen voor een stoere look. Een stoere houten plank geeft ook weer een hele andere sfeer dan een strak gelakte plank. De mogelijkheden zijn eindeloos.

    Groot assortiment opbergmogelijkheden

    Enthousiast geworden en wil je gelijk kijken wat er allemaal verkrijgbaar is? Op Badkamerxxl.nl staat een ruim assortiment badkamerkasten, badmeubels, spiegelkasten en nissen. Ben je nog niet zo ver en wil je eerst oriënteren op de badkamermeubels?

    opgeruimde badkamer

     

    Productenvergelijker 0
    Openen