Diepte in cm

tot

Prijs

tot

Maximale levertijd

Inbouw/opbouw nissen

Met onze inbouwnissen en opbouwnissen creëer je extra opbergruimte in je badkamer of doucheruimte. Onze nissen kun je volledig in de wand inbouwen, maar je kunt ze ook als opbouwnis gebruiken. Het voordeel van een inbouwnis is dat het je in de badkamer geen extra ruimte kost. Daarnaast geeft het natuurlijk een prachtige uitstraling. Ons assortiment bestaat uit RVS inbouwnissen van Looox en composiet inbouwnissen van Luca.

...

Lees meer informatie en advies over Inbouw/opbouw nissen

58 Artikelen
Filters

Advies over Inbouw/opbouw nissen

Inbouwnis voor de douche

Heb je ook altijd een probleem dat je tijdens het douchen nooit. Of zet je ook provisorisch de shampoo op de douchekraan? Dan is een inbouwnis een ideale uitkomst. Inbouwnissen worden steeds populairder in de doucheruimte. Een inbouwnis vervangt hierbij de opbouwvariant: de doucherekjes. Berg al je douchespulletjes eenvoudig op in een ingebouwde nis! Let er op dat je de nissen, na het gebruik van de douche, droog maakt.

Inbouwnis voor de badkamer

Naast de doucheruimte worden inbouwnissen ook vaak op andere plekken in de badkamer gebruikt. Bijvoorbeeld bij de wastafel. Berg eenvoudig je zeep, tandenborstels en haarkammen op. Hierdoor houd je wastafel netjes opgeruimd. Ook kan een inbouwnis in de buurt van een toilet worden ingebouwd om zo extra wc rollen op te bergen. Maar daar zijn misschien de inbouw toiletrolhouders van Looox een beter keuze!

Inbouwnis van RVS

Op zoek naar de hoogste kwaliteit? Dan kun je kiezen voor een RVS inbouwnis van LOOOX. Deze zijn volledig waterbestendig en hebben een prachtige matte metalen kleur.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen