Kleur profiel/bevestiging
Prijs

tot

Maximale levertijd
Hoogte in cm

tot

Antikalkbehandeling
Breedte wand in cm

tot

Breedte deur in cm

tot

Rechthoekige douchecabine van glas

Ontspannen douchen en genoeg bewegingsruimte zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een luxere badkamer is meestal dan ook voorzien van een rechthoekige douchecabine. Rechthoekige douchecabines zijn royale cabines met veel bewegingsruimte. De kleinste variant van de rechthoekige douchecabine is de 100 x 80 cm. De meest geplaatste maat is de 120 x 90 cm. Andere afmetingen zijn: 120 x 80 cm, 120 x 100 cm, 140 x 80 cm, 140 x 90 cm en tot slot 140 x 100 cm. Een rechthoekige cabine kan overal in de badkamer worden geplaatst. Andere vormen van cabines zijn vierkant, kwartrond en vijfhoekig. Alle rechthoekige douchecabines hebben een zij instap. Dit betekent simpelweg dat je de cabine via de zijkant kunt betreden.

...

Lees meer informatie en advies over Rechthoekige douchecabine

145 Artikelen
Filters

Advies over Rechthoekige douchecabine

Douchecabine rechthoek met draai of schuifdeur?

Een belangrijk element van een douchecabine is het type douchedeur. In tegenstelling tot een douche inloop is een douchecabine compleet afgesloten en stap je naar binnen via de deur.  De belangrijkste keus die je maakt is tussen een draai- of schuifdeur. Draaideuren zijn gemakkelijk schoon te maken en worden doorgaans het meest toegepast. Een draaideur klemt door middel van een magneetstrip tegen het andere deel aan. Kies je voor een schuifdeur, dan kies je voor een ruimtebesparende functie. Je hoeft hier geen rekening te houden met extra ruimte in de badkamer om de deur te openen. Hoeveel deuren je rechthoekige cabine heeft hangt af van het merk en de serie.

Douchecabine rechthoekig voorzien van veiligheidsglas

Al onze rechthoekige douchecabines zijn voorzien van veiligheidsglas. Veiligheidsglas onderscheidt zich van gewoon glas door de manier van breken. Gewoon glas breekt in scherpe scherven, terwijl veiligheidsglas in afgeronde stukken breekt, waar je je niet aan kunt verwonden. Ook is veiligheidsglas een stuk sterker dan gewoon glas, waardoor het minder snel breekt. De meeste rechthoekige douchecabines zijn voorzien van een antikalkbehandeling. Dit is een speciale coating die ervoor zorgt dat vuil zich moeilijk kan hechten aan het glas en kalkvorming wordt voorkomen.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen