Type profiel/bevestiging
Kleur profiel/bevestiging
Hoogte in cm

tot

Prijs

tot

Maximale levertijd

Badwanden & badklapwanden van glas

Heb je een bad uitgekozen waar je in wilt douchen? Voorkom wateroverlast door het af te scheiden met een glazen badwand. Badwanden houden het water waar het hoort en zorgt voor een chique uitstraling. Vele malen mooiere oplossing dan een douchegordijn. Badwanden zijn enkel geschikt voor baden waarbij de badrand dik genoeg is om het glas op te laten rusten.

...

Lees meer informatie en advies over Badwanden

20 Artikelen
Filters

Advies over Badwanden

Welke badwand is voor welk bad geschikt?

Onze badwanden zijn voor alle baden geschikt. Wel moet je er op letten dat de dikte van de badrand dik genoeg is, maar dat moet bij 99% van de baden geen probleem vormen. Advies nodig welke badwand je nodig hebt bij welk bad? Neem gerust contact met ons op.

Badwand met draaideur, badklapwanden of badvouwwanden?

Wij bieden badwanden die voorzien zijn van draaideuren. Zowel 1-delig als 2-delig met vast gedeelte. Er bestaan ook 3-delige badvouwwanden waarbij je de 3 delen in elkaar kunt vouwen en als het ware 'om je heen' kunt draaien. Deze badwanden hebben we momenteel (nog) niet op de website. Heb je behoefte aan een bepaalde type badwand die we nu niet aanbieden? We kunnen in principe alle artikelen van alle bekende merken leveren. Neem gerust contact met ons op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

1-delige badwanden

1-delige badwanden bestaan uit één draaideur die aan het muurprofiel bevestigd wordt. 

2-delige badwanden

2-delige badwanden zijn in Nederland de meeste bestelde badwanden. Een 2-delige badwand bestaat uit één vaste wand en één draaideur. De vaste wand zit aan het muurprofiel gemonteerd. Ook wordt geadviseerd om het vaste deel op het bad vast te kitten. Deze type badwand houdt dankzij het grotere oppervlak net even wat meer water tegen dan een draaideur zonder vaste gedeelte. 

Badwand monteren

Een badwand wordt aan een muurprofiel bevestigd en 'zweeft' als het ware boven het bad. Bij 2-delige badwanden wordt geadviseerd het vaste deel vast te kitten op het bad. Om wateroverlast te voorkomen kun je aan de onderkant van de draaideur een lekstrip toepassen.

Badwand gemaakt van veiligheidsglas

Al onze badwanden worden standaard uitgerust met veiligheidsglas. Veiligheidsglas is niet alleen sterker, maar ook veiliger, omdat mócht het glas stuk gaan, het dan uiteen spat in afgeronde stukjes, wat de kans op verwondingen vele malen kleiner maakt. Wel zo veilig!

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen