Douchewanden: glaswanden voor in de doucheruimte

Ben je op zoek naar een nieuwe douchewand of wil je je huidige glazen wand verva... Lees meer

Ben je op zoek naar een nieuwe douchewand of wil je je huidige glazen wand vervangen? Kies voor een douchewand en creëer een luxe uitstraling in je badkamer. BadkamerXXL biedt voor iedere ruimte van inloopdouche tot ligbad met douchewand een passende oplossing. Er zijn meerdere type glassoorten beschikbaar; van mat glas, helder en mat gemixt tot gekleurd glas. Verder kunt u een douchewand met of zonder profiel kiezen. Een groot voordeel van een douchewand zonder profiel is dat er minder onderhoud is vereist en deze eenvoudig is te monteren. Douchewanden van glas sluiten de doucheruimte af, zonder een benauwd gevoel te geven.

Wat voor type douchewand zoek je?

Losse douchewanden van glas voor je badkamer

Kies voor een losse glazen douchewand in je badkamer en realiseer een eigen uitstraling. Een losse douchewand geeft een luxueus en modern gevoel in je doucheruimte. Losse douchewanden bestel je goedkoop bij BadkamerXXL, zonder op kwaliteit in te leveren. Douchewanden worden gratis en snel geleverd, hierdoor hoef je niet lang te wachten om complete badkamer samen te stellen en in te richten. Bekijk alle losse glazen wanden voor verschillende toepassingen; van inloopdouche tot badwand.

Voordelen van een glazen douchewand

Glazen douchewanden zijn er in verschillende materialen en glassoorten. Bekijk eerst goed welke afmeting het best past bij je badkamer. Wat zijn de voordelen van een glazen douchewand en welke glassoort moet ik kiezen? Bekijk de voordelen van een glaswand in je doucheruimte:

  • Glazen douchewanden zijn eenvoudig en snel te monteren
  • Warmte en water blijft in doucheruimte: optimaal genieten en warm douchen!
  • Goedkope of luxe douchewand; 6 of 10mm dik glas
  • Neemt minder ruimte in dan een complete douchecabine
  • Kies helder, mat of gekleurd glas
  • Makkelijk schoon te maken en relatief weinig onderhoud

Advies nodig voor de juiste glazen douchewand voor jouw badkamer?

Wilt je advies voor de juiste douchewand voor je inloopdouche of badwand? Kom langs in onze showroom in Groningen, doe inspiratie op en laat je adviseren. Ook kunt u vragen stellen via onze klantenservice. Bel; 0511-543228 of stuur een e-mail naar info@badkamerxxl.nl. Wij staan voor je klaar!

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding