Met verlichting
Maximale levertijd
Prijs

tot

Scheer/make-up spiegels

Make up spiegels en scheerspiegels, ook wel cosmeticaspiegels genoemd, zijn ideaal voor het opdoen van make-up of voor het scheren. Er zijn ook uitvoeringen voorzien van een vergrotende functie, wat de werking van een vergrootglas heeft. Hierdoor kun je de make-up nog preciezer opdoen om perfectie na te streven. Voor een nog betere ervaring kun je kiezen voor een make-up spiegel met LED verlichting. Er zijn make-up spiegels en scheerspiegels die aan de wand gehangen kunnen worden, maar sommmige modellen kun je ook op de wastafel zetten.

...

Lees meer informatie en advies over Scheer/make-up spiegels

17 Artikelen
Filters

Advies over Scheer/make-up spiegels

Make up spiegel met vergrotende functie

Zoals hierboven eerder vermeld verkopen we cosmeticaspiegels met een extra vergrotende functie. De vergrotingsfactoren die we momenteel in het assortiment hebben zijn:

  • 3 x vergrotend
  • 5 x vergrotend
  • 7x vergrotend

 

Staande of wand make up spiegels

Bij de keuze voor je gewenste spiegel kun je kiezen uit een wand model of een staand model. Een wandmodel wordt vaak voorzien van een zwenkbare arm waardoor je die van de wand naar je toe kunt trekken. Een wand cosmeticaspiegel wordt vaak gebruikt als er geen ruimte is voor een staande variant. Een staande make up spiegel staat vrijstaand op je wastafel of een andere kast of planchet. 

Scheerspiegel met LED verlichting

Scheerspiegels of make up spiegels met verlichting zijn ideaal om perfectie voor je gezicht te garanderen. Met net dat beetje extra licht kun je preciezer te werk gaan . Ons assortiment bestaat uit cosmeticaspiegels met LED verlichting. Naast de functie geeft de verlichting je badkamer ook een prachtige uitstraling.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen