Plaats uitlaat
Met toiletzitting
Met reservoir
Prijs

tot

Hartafstand afvoer-muur in mm

tot

Hartafstand afvoer-vloer in mm

tot

Maximale levertijd
Zonder spoelrand
Vuilafstotend
Diepte in cm

tot

Spoelvorm

Staand toiletten compleet met reservoir

Hoewel staande toiletten steeds meer het terrein verliezen van de hangende toiletten, worden staande toiletten nog steeds toegepast. Een staand toilet wordt toegepast wanneer een huidig staand toilet kapot is of toe is aan vernieuwing. Een hangtoilet wordt bij nieuwbouw en totale renovaties toegepast. Of als vervanging van een verouderd toilet. Ook als je geen groot budget hebt kan een staand toilet toch een uitkomst bieden. Een complete staande toiletinstallatie inclusief toilet, zitting en reservoir is namelijk in zijn totaliteit een stuk voordeliger dan een complete hangtoilet set met inbouwreservoir.

...

Lees meer informatie en advies over Staande toiletten

25 Artikelen
Filters

Advies over Staande toiletten

Twee types staande toiletten:

  • Duoblok toiletten
  • Toiletten met een losse stortbak

Bij een duoblok toilet vormt het toilet en reservoir één geheel en zijn ook van hetzelfde merk en materiaal gemaakt. Het reservoir wordt namelijk ook van keramiek gemaakt. Dit vormt samen een mooi en strak geheel.

Bij een toilet met losse stortbak staat het toilet als het ware los van het reservoir. Vaak hangt het reservoir aan de wand en zit het met een aanvoerpijp aan het toilet verbonden. Het reservoir is vaak universeel toepasbaar en van een ander merk gemaakt dan het toilet. Het reservoir is meestal van kunststof.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen