Plaats uitlaat
Prijs

tot

Maximale levertijd
Zonder spoelrand
Hartafstand afvoer-muur in mm

tot

Hartafstand afvoer-vloer in mm

tot

Diepte in cm

tot

Staande toiletten

Bij een toilet met losse stortbak of spoelbak zit het reservoir los van het toilet. Het reservoir hangt aan de muur en wordt d.m.v. een kunststof aanvoerpijp aan het toilet, welke op de vloer staat, verbonden. Dit in tegenstelling tot een duoblok toilet, waarbij het reservoir op het toilet zit. Het grote voordeel van een toilet met losse spoelbak is de prijs. Goedkoper kun je geen toilet samenstellen. Daarnaast is het reservoir vaak universeel waardoor je die eenvoudig en voordelig kan vervangen. 

...

Lees meer informatie en advies over Staande toiletten

17 Artikelen
Filters

Advies over Staande toiletten

Echter als je op zoek bent naar een staande oplossing adviseren we toch een duoblok toilet combinatie. Deze combinaties zijn moderner, van hetzelfde merk en materiaal gemaakt en ogen veel strakker. Toch adviseren we altijd om een wandtoilet te nemen. Meer van deze tijd en netjes de water af- en aanvoer weggewerkt.

Bij de keuze voor je toilet kun je kiezen voor diepspoel of vlakspoel. Bij een diepspoel toilet valt de behoefte direct in het water en bij een vlakspoel toilet is er een plateau aanwezig die het in eerste instantie opvangt. Lees hier de voor- en nadelen van diepspoel en vlakspoel zijn. Daarnaast is de aansluiting van belang. Gaat de afvoer de wand in? Dan heb je een PK (pijp kort) aansluiting nodig. Deze vanaf de achterkant van het toilet direct de wand in. Heb je de afvoer in de vloer? Dan heb je een AO (achter onder) aansluiting nodig. Deze gaat vanaf de achterkant met een bocht de vloer in.

Punt van aandacht: Een staand toilet met losse stortbak wordt standaard zonder reservoir en zitting geleverd. Deze kun je op de productpagina bij 'maak je set compleet' er bij bestellen.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen