Breedte/diameter in cm

tot

Diepte in cm

tot

Aantal waskommen
Prijs

tot

Maximale levertijd
Overloop
Geschikt voor vrijhangende montage

Clou wastafels & wasbakken

Wastafels van Clou zijn er in veel verschillende soorten en maten. Om een beetje overzicht te maken in het grote aanbod, wordt er een onderscheidt gemaakt tussen wastafels en fonteinen. Daarin zijn wastafels van Clou geschikt voor in de badkamer. Clou fonteinen zijn echter meer geschikt voor in het toilet. Clou wastafels en fonteinen zijn vaak leverbaar in verschillende materiaalsoorten. Zo kan je precies kiezen wat bij jouw badkamer of toilet past. Daarnaast zijn de wastafels en fonteinen beschikbaar met of zonder kraangat, en heb krijg je vaak de keuze aan welke kant het kraangat zou moeten zitten.

...

Lees meer informatie en advies over Clou wastafel

110 Artikelen
Filters

Advies over Clou wastafel

Verschillende type Clou wastafels 

Bij Clou vind je verschillende soorten wastafels. Voor elke plek is wel een juiste wastafel te vinden. Clou hanteert de volgende soorten wastafels:

Vrijhangende wastafels

Vrijhangende wastafels van Clou zijn wasbakken die tegen de muur worden geplaatst. Dit is erg handig, omdat de wastafel op deze manier weinig tot geen ruimte inneemt. Er zijn veel verschillende Clou wasbakken die tegen de muur geplaatst kunnen worden. Een vrijhangende wastafel kan niet gebruikt worden met een wastafelblad of een meubel! 

Meubelwastafels

Clou meubelwastafels zijn wasbakken die worden gecombineerd met een meubel. Een meubelwasbak zorgt voor een mooie afwerking, omdat bijvoorbeeld de sifon door een meubel niet te zien is.  

Opzetwastafels

Clou opzetwastafels zijn wastafels die op een wastafelblad geplaatst kunnen worden. In het plateau zit een gat, waarmee de sifon netjes afgewerkt kan worden. 

Fonteinen

Clou fonteinen zijn toilet wasbakken die geschikt zijn voor het gebruik in een toiletruimte. Fonteinen zijn in formaat vaak een stuk kleiner en dus enkel geschikt voor gebruik in een toilet. 

 

Clou wasbakken: de series en mogelijkheden

First

De First serie van Clou heeft zowel wastafels als fonteinen. Deze zijn zowel met als zonder plateau te verkrijgen. Wastafels en fonteinen zijn leverbaar met of zonder kraangat. Deze serie is leverbaar in veel verschillende materiaalsoorten. Kortom, je kan de First serie van Clou naar eigen smaak en wens samenstellen.

Flush

De Flush serie is leverbaar in 6 verschillende uitvoeringen. Elke uitvoering heeft een eigen vorm en is daarom uniek. In deze serie valt eindeloos te combineren met kraangaten, materialen en de plaatsing van het plateau. Deze serie bestaat niet uit wastafels, maar enkel uit fonteinen.

Hammock

De Hammock serie staat bekend om zijn minimalistische toilet wastafels. Deze serie beschikt over de Hammock Plus. Deze is groter dan de standaard Hammock fontein.

InBe

De InBe serie van de Clou fonteinen bestaan uit: een fontein, fonteinkraan, afvoerplug en een sifon. Dit is dus een fonteinset. Met de InBe serie zijn prachtige combinaties te maken, door het goed uitgedachte samenspel van verschillende producten.

Mini Match Me

De (Mini) Match Me fonteinen zijn toilet wastafels die gebruik maken van een minimalistisch design. (Mini) Match Me fonteinen zijn te combineren met andere producten uit de (Mini) Match Me serie.

Mini Wash Me

De Wash me serie van Clou maakt gebruik van less is more. De wastafels en fonteinen zijn leverbaar in veel verschillende maten en materialen. Ook deze serie is te combineren met andere producten uit de Wash Me serie.

Accessoires & toebehoren voor je Clou wastafel

Sifon

Een sifon wordt gebruik om het  water weg te werken en wordt aangesloten tussen de riolering en het desbetreffende toestel. 

Wastafelplug

Een wastafelplug wordt gebruikt om de waterafvoer van de wasbak of fontein te stoppen, waardoor je dus water in je wastafel kunt laten staan. 

Wastafelkranen

Wastafelkranen zijn er in verschillende variaties. Je hebt namelijk opbouwkranen en inbouwkranen. 

  • Inbouw wastafelkranen worden in de muur geplaatst, waardoor je dus geen kraangaat in je wasbak nodig hebt.
  • Opbouw wastafelkranen worden in de wastafel gemonteerd.

Over het merk Clou

Sinds 1992 is Clou importeur en groothandel van producten voor design badkamers en toiletten. Maar vanaf het jaar 2000 zijn ze zelf begonnen met het ontwikkelen en produceren van toilet- design badkamer producten. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een succesvol bedrijf met een vast team van nationaal en internationaal gerenommeerde designers. Met een collectie dat voortvloeit uit passie voor schoonheid, vorm en functie in optima forma is het een vertrouwd gezicht geworden in de Nederlandse sanitair markt. Betrouwbaarheid en duurzaamheid houden ze  nauwlettend in de gaten zodat iedereen jaren lang kan genieten van de fraaie producten.

Clou levert topkwaliteit en design tegen een betaalbare prijs. Door het productieproces in eigen beheer te houden kunnen ze dit goed waarborgen. Laat je inspireren door de verschillende producten en series en combineer betaalbaar design met vele mogelijkheden.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen