0
  Je winkelwagen is leeg
  Prijs

  tot

  Maximale levertijd
  Aantal kraangaten

  Fonteinmeubels met kast voor je toiletruimte

  Fonteinmeubels zijn kleine fonteinkastjes voor in de toiletruimte om extra opbergruimte te creëren. Ideaal om bijvoorbeeld handdoeken, schoonmaakmiddel of extra wc rollen op te bergen. Ons assortiment bestaat uit fonteinmeubels van verschillende stijlen. De meer exclusievere toiletmeubels met houten onderstel van Luca, de degelijke houtkleurige fonteinmeubels van Thebalux. Of de combinatie van een massief eiken onderkast en natuurstenen fontein van onze eigen Blinq Town.

  Lees meer informatie en advies over Fonteinmeubels

  35 Artikelen
  Filters

  Advies over Fonteinmeubels

  Voor- en nadelen fonteinmeubels

  • + extra opbergruimte
  • + mooie uitstraling
  • - niet geschikt voor kleine toiletruimtes
  • - kan extra beenruimte belemmeren

  Fonteinkastjes van verschillende merken

  Ons assortiment fonteinkastjes bestaat uit een divers aanbod aan merken. Welk merk moet ik kiezen? Een begrijpelijke vraag. We hebben een aantal wat luxere merken zoals Clou en Luca en wat meer toegankelijkere merken zoals Blinq, Ink en Wiesbaden.

  Waar de merken Clou en Luca bekend staan om de unieke uitstraling en het gebruik van de hoogste kwaliteit materialen merk je dat ook aan het oppervlak van een product. Deze merken zijn vaak ook duurder geprijsd. De andere merken zijn ook van prima kwaliteit, maar zijn qua prijs een stuk voordeliger.

  Genoeg mogelijkheden voor je toilet! 

  Materiaal van een fonteinmeubel

  Fontein

  Het fonteinbakje voor de kast kan van verschillende materialen gemaakt zijn. Zo is het ene fonteintje gemaakt van keramiek, de ander van hardsteen en weer een ander van composiet.

  Onderkast

  Het is afhankelijk welk merk we bekijken. De meeste onderkasten worden van MDF gemaakt. Er zijn ook een aantal meubeltjes van Luca en Blinq Town die van massief eiken worden gemaakt.

  Vergelijken 2
  Filter Filters
  Productenvergelijker 0
  Openen