Diepte in cm

tot

Breedte in cm

tot

Prijs

tot

Maximale levertijd
Hoogte in cm

tot

Hoogte fontein/wastafel in cm

tot

Fonteinmeubels met kast voor je toiletruimte

Fonteinmeubels zijn kleine fonteinkastjes voor in de toiletruimte om extra opbergruimte te creëren. Ideaal om bijvoorbeeld handdoeken, schoonmaakmiddel of extra wc rollen op te bergen. Ons assortiment bestaat uit fonteinmeubels van verschillende stijlen. De meer exclusievere toiletmeubels met houten onderstel van Luca, de degelijke houtkleurige fonteinmeubels van Thebalux. Of de combinatie van een massief eiken onderkast en natuurstenen fontein van onze eigen Blinq Town.

...

Lees meer informatie en advies over Fonteinmeubels

36 Artikelen
Filters

Advies over Fonteinmeubels

Voor- en nadelen fonteinmeubels

  • + extra opbergruimte
  • + mooie uitstraling
  • - niet geschikt voor kleine toiletruimtes
  • - kan extra beenruimte belemmeren

Fonteinkastjes van verschillende merken

Ons assortiment fonteinkastjes bestaat uit een divers aanbod aan merken. Welk merk moet ik kiezen? Een begrijpelijke vraag. We hebben een aantal wat luxere merken zoals Clou en Luca en wat meer toegankelijkere merken zoals Blinq, Ink en Wiesbaden.

Waar de merken Clou en Luca bekend staan om de unieke uitstraling en het gebruik van de hoogste kwaliteit materialen merk je dat ook aan het oppervlak van een product. Deze merken zijn vaak ook duurder geprijsd. De andere merken zijn ook van prima kwaliteit, maar zijn qua prijs een stuk voordeliger.

Genoeg mogelijkheden voor je toilet! 

Materiaal van een fonteinmeubel

Fontein

Het fonteinbakje voor de kast kan van verschillende materialen gemaakt zijn. Zo is het ene fonteintje gemaakt van keramiek, de ander van hardsteen en weer een ander van composiet.

Onderkast

Het is afhankelijk welk merk we bekijken. De meeste onderkasten worden van MDF gemaakt. Er zijn ook een aantal meubeltjes van Luca en Blinq Town die van massief eiken worden gemaakt.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen