0
  Je winkelwagen is leeg
  Breedte/diameter in cm

  tot

  Diepte in cm

  tot

  Aantal kraangaten
  Aantal waskommen
  Prijs

  tot

  Maximale levertijd
  Overloop
  Geschikt voor vrijhangende montage

  Villeroy & Boch wastafels & wasbakken

  Een wastafel is het meest gebruikte onderdeel van de badkamer. Daarom is het erg belangrijk dat je een Villeroy & Boch wastafel kiest die bij jouw badkamer past. Wastafels van Villeroy & Boch zijn van keramiek. Dit heeft natuurlijk als groot voordeel dat dit materiaal krasbestendig en watervast is. Deze eigenschappen zijn erg handig bij het meest gebruikte onderdeel van de badkamer. 

   

  Lees meer informatie en advies over Villeroy & Boch wastafel

  75 Artikelen
  Filters

  Advies over Villeroy & Boch wastafel

  Villeroy & Boch wastafel verkrijgbaar in verschillende types

  Een vrijhangende wastafel van Villeroy & Boch wordt vrijhangend aan de muur opgehangen. Dat wil zeggen dat deze wasbak geen gebruik maakt van een onderkast of een ander meubel. Een vrijhangende wastafel kun je combineren met een mooie designsifon en een wastafelplug. Door deze producten aan je vrijhangende wastafel toe te voegen zorg je voor een erg strakke afwerking.

  Meubelwastafels: combineer met een onderkast

  Meubelwastafels van V & B worden altijd in combinatie met een losse onderkast gebruikt om samen een meubel te vormen. Let op bij het maken van een eigen onderkast. Kijk goed naar de technische tekeningen van de wastafel om eventuele fouten in het meubel te voorkomen.

  Opzetwastafels: mooi op een wastafelblad

  Een opzetwastafel van Villeroy en Boch wordt op een wastafelblad gemonteerd. Dit kan een badmeubel met een topblad zijn of een los wastafelblad. De opzetwastafels zijn de trend van dit moment!

  Fonteinen: voor de toiletruimte 

  Een fontein van V & B is een kleine wastafel die alleen in de toiletruimte wordt gebruikt. Het is erg handig om in de toiletruimte je handen te wassen, bovendien geeft een fontein een extra mooie uitstraling aan je toiletruimte

  Villeroy & Boch wasbak met of zonder overloop?

  Wanneer je wastafel over een overloop beschikt, zal het water worden afgevoerd wanneer de wasbak bijna overstroomt. Hierdoor kan het water niet over de rand van de wastafel komen als je de kraan aan laat staan. Het water loopt via de overloop het riool in.

  Wanneer je voor een wasbak kiest met een overloop, kan elke kraan op de wastafel geplaatst worden. Wanneer je kiest voor een wasbak zonder overloop kunnen er geen kranen geplaatst worden met een waste.

  Toebehoren voor een V & B wastafel

  Sifon

  Een sifon wordt gebruikt om het vieze water uit de wasbak af te voeren. Door een sifon voorkom je dat er nare geurtjes in de badkamer ontstaan. 

  Wastafelplug

  Een wastafelplug wordt gebruikt om het afvoergat in de wasbak op een strakke manier af te werken. Er zijn 2 types wastafelpluggen die wij aanbieden:

  • Afsluitbare plug (klikplug)
  • Niet-afsluitbare plug (always-open plug)

  De klikplug is een plug waarmee je de wasbak af kunt sluiten. Een niet-afsluitbare plug wordt ook wel een always-open plug genoemd. Deze plug staat altijd open en kun je niet indrukken. Hierdoor kan je wastafel niet overstromen.

  Wastafelkraan

  Een wastafelkraan wordt gebruikt bij badmeubels en wastafels en geven een extra uitstraling aan je badkamer. Er zijn twee keuzes als het gaat om wastafelkranen, namelijk een opbouwkraan of een inbouwkraan. Een opbouwkraan wordt in de wasbak geplaatst, terwijl een inbouwkraan in de muur wordt geplaatst. 

  Populaire V & B series

  Vergelijken 2
  Filter Filters
  Productenvergelijker 0
  Openen