Prijs

tot

Maximale levertijd

Toilet accessoires

Toilet accessoires maakt je toiletruimte en badkamer helemaal af. Zowel qua design als qua functionaliteit. Toilet accessoires zorgt voor extra opbergruimte voor onder andere de wc rollen en wc bortels. Ons assortiment bestaat uit accessoires van verschillende merken, stijlen en kleuren. Zo is er voor ieder wat wils.

...

Lees meer informatie en advies over Toilet accessoires

277 Artikelen
Filters

Advies over Toilet accessoires

Binnen toilet accessoires heb je keuze uit:

  • Toilet accessoires sets: complete sets, leuk geprijsd
  • Toiletrolhouders: voor de huidige wc rol
  • Toiletborstelhouders: houder voor wc borstels om je toilet schoon te maken
  • Reserverolhouders: om extra wc rollen op te bergen

Prachtig design toilet accessoires

Op zoek naar prachtig design accessoires voor je toilet? We bieden een paar prachtige series van Smedbo & Clou voor minimalistisch design en hoogwaardige kwaliteit. Voor een meer speels en kleurrijk karakter zijn de badkamer accessoires van het Deense Zone Denmark erg leuk.

Merken toiletaccessoires

Een vraag die vaak gesteld wordt: Welk merk kies ik voor accessoires? Wanneer je op internet gaat surfen naar toiletaccessoires ben je waarschijnlijk al tientallen verschillende merken tegen gekomen. Veel merken zijn goed, maar ook veel merken hebben helaas een groot bouwmarkt-kwaliteit-gehalte. Dat voel je vaak door het simpelweg even te voelen. Daarom voeren wij een geselecteerd assortiment met enkel A-kwaliteit artikelen die worden gemaakt van goede materialen. Smedbo biedt bijvoorbeeld zelfs een garantie van 10 jaar op al hun accessoires. 

Toilet accessoires in chroom of RVS?

De kleur glans chroom wordt in de badkamer en toiletruimte nog steeds verreweg het meest gebruikt. Toilet accessoires van RVS is steeds meer in trek. De matte kleur van RVS geeft een luxe design uitstraling en is 'net even wat anders' dan het standaard chroom, wat overal gebruikt wordt. 

Let er op bij het maken van de keuze in kleur, dat de overige elementen in je toiletruimte of badkamer overeen komen. Zijn de kranen bijvoorbeeld van chroom? Neem dan ook toiletaccessoires van chroom.

Toiletbutlers: de combinatie van een wc rolhouder en een toiletborstelhouder!

Nieuwe trend van de laatste jaren: de toiletbutlers. Dit is een combinatie van een toiletrolhouder en toiletborstelhouder in één. Super praktisch en het geeft daarnaast een ruimtelijk effect.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen